- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #7.861
efılcımmm ck guzell cnm ..devam :lepi:
teşekkür edrim bayanssulusmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
efılcımmm ck guzell cnm ..devam :lepi:
ben 3,5 milyar vermiştim kredi çekmiştim 2 sene önce şuanki fiyatını bilmiyorum ama, medyatik doktor haydar dümene gidicektim az daha o dahada pahalıydı ve tedavisi başarısızmış iyiki dr.ulusoyu seçmişim tedaviniz olumlu sonuçlandığında bu para aklınıza bile gelmiyor helali hoş olsun
günaydın kızlar
eşimin 1 parmagını aldım çok şükür girşte accık sızı oldu ama gerisi kolaydı akannehir
dün gece mutluluktan zor uyudumboshayallersmile
çok korkuyodum inşallah yapabiliriz bu akşamdazemuszemus aklinialirimsmile
canım günaydın
hamile kalan arkadaşlarımdan biliyorum folik asiti genelde doktorlar hamile kalmadan 2-3 ay öncesinde kullanımını veriyolar
ama sen önce bi git doktora istersen önce bi tahliller felan yapılması gerekiyo onları felan yaptır istersen ne olur ne olmaz bebek işi
allah tez zamanda nasip eder inşallah...
bizde eşimle erteledik bebek olayını bakalım yaz sonuna kadar ((
teşekkürler cnm dr. gtmeyi düşünüyorum zaten vaji olayından tam kurtulduktan sonra kasılmalar oluyr çnki hala
hadi yaaaaa
peki kasılmaların ilk giriştemi oluyor?yoksa kasılma değilde tedirginlik felanmı seninkide?
benimde çünkü ilk giriş aşamasında tedirgin oluyorum bir kaç dk. zorluyorum kendimi ama sonra girdikten sonra çok rahatım
aynen o ilk giriş varya o mahvediyor beni ondan sonrası iyi.hala tedirginlik var acaba bu seferde olcakmı düşüncesi
yalnız bişi diyimmi yaptıkça yaptıkça sanki daha rahat oluyo
yani bi tek ben değil eşimde tedirgin oluyo ilk girişte ama ediğim gibi ondan sonra no problem yani o ilk girişite sanırım tam ıslanmadığımız gevşemediğimiz içinde oluyo bak
ben artık hiçbişi kullanmıyorum bugün alırsam bir tek bebe yağı alıcam(evdeki kayganlaştırıcımın tarihi geçmiş kullanmak istemiyorum geçende farkında omadan kullandım aboovv yanma yanma zor geçti) bide alkolik diceksiniz ama geçende eşimle kafaları çekmiştik öle denedik bide o kadar rahat oldukki anlatamam yani
Doktor Ulusoy nakitte 4 milyar istiyor.Ben sormuştm bir ay önce
yeni yakın 2 gün üst üste birlikte olduk inan adetim öncekine göre çok rahat gecti çok şükür,en son emlayla denedim hiç becerememiştim, emlayla bu sefer tekrar denedim çok rahat ama hiç bişey anlamıyon onu geç ilişkiden sonra ne biçim yanıyr normal hiç bişey kullnamadan yapınca sadece ilişkide girişte acıyr hiç beğenmedim vallahi.
bu nasıl rakamlar böyle ya yazık paranıza
yalnız bişi diyimmi yaptıkça yaptıkça sanki daha rahat oluyo
yani bi tek ben değil eşimde tedirgin oluyo ilk girişte ama ediğim gibi ondan sonra no problem yani o ilk girişite sanırım tam ıslanmadığımız gevşemediğimiz içinde oluyo bak
ben artık hiçbişi kullanmıyorum bugün alırsam bir tek bebe yağı alıcam(evdeki kayganlaştırıcımın tarihi geçmiş kullanmak istemiyorum geçende farkında omadan kullandım aboovv yanma yanma zor geçti) bide alkolik diceksiniz ama geçende eşimle kafaları çekmiştik öle denedik bide o kadar rahat oldukki anlatamam yani
ılk gırıstekı acının sebebı plvıs kaslarının orda olması.onemlı olan ılk gırıs zaten.orayı hızlıca degılde,mılım mılım ılerleyın baktınız kasıldı gerı cekmeyın parmagınızı, bekleyın.rahatlayın sonra bıdaha parmagınızı gerı cekmeyın ama orayı gectınızmı gerısı boslukmus gıbı hıssedıyosun
ankaradakiler 6dan başlıyo en uygunu o hipnoz yapanların-tatlicadiarzu-
idontknow bu para verilmez diyorsun haklısın da...
Ama insan bunu yaşayınca değil 4 10 milyarı bile gözden çıkarıyor. Yeterki sorunum çözülsün diyor...
Benim imkanım olsa asla ertelemem doktora gitmeyi...
bende bostancıdakı polınıklıge gıttım normalde seansı 200 tl bıze 150 ytl den baktı sagolsun.7 seansta bıttı ısım.5 6 mılyarlarabakılırsa benımkı odedıgım ıyıymıs.hıpnozu ve haydar dumenı tavsıye etmem bızım dk. cok sıkayetcı.onların vakalarını bız burda tekrar ıyılestırmeye calısıyoruz dıyolar.bılımsel kanıtlanmıs seanslar varken onlara para yedırmeyın.