• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ya ben denedim şimdi yine yapamadım.Artık yapacağıma inancım kalmadı.Eşimi çok seviorm ona bunu yaşatmak hakszılık gibi gelio.Benim gibi uzun süredir uğraşan ama bi arpa boyu yol alamayan var mı?serçe parmağımın ucunu bile sokamıormmm.Çok kötüyümm yaaaaaaa...

bende aynı durumdayım canım.uzun süredir uğraşmama rağmen hala serçe parmağın ucunu bile sokamıyorum.bilmiyorumkismile

arkadaşlar egzersizmiş kegelmiş hepsi hikaye 10 yıl boyunca bu sorunu yaşamış biri olarak söylüyorum gitmediğim yer kalmadı ama sonunda başardım hiç acımıyor kanamıyor hissetmiyorsun bile bu kafada büyüyen psikolojik bir hastalık nazillide dr.murat ulusoy bu hastalığı çözen tek doktordur müthiş kibar ilgili çözüme odaklı her aşamanızda sizi yanlız bırakmayan bir doktor ve kesin çözüm lütfen kendinizi bu işgence gibi hayattan kurtarın ben 2 sene önce tedavi gördüm yakında kızımı kucağıma alıcam Allahın izniyle 3 haftamız kaldı doğuma darısı başınıza kızlar

arkadaşlar egzersizmiş kegelmiş hepsi hikaye 10 yıl boyunca bu sorunu yaşamış biri olarak söylüyorum gitmediğim yer kalmadı ama sonunda başardım hiç acımıyor kanamıyor hissetmiyorsun bile bu kafada büyüyen psikolojik bir hastalık nazillide dr.murat ulusoy bu hastalığı çözen tek doktordur müthiş kibar ilgili çözüme odaklı her aşamanızda sizi yanlız bırakmayan bir doktor ve kesin çözüm lütfen kendinizi bu işgence gibi hayattan kurtarın ben 2 sene önce tedavi gördüm yakında kızımı kucağıma alıcam Allahın izniyle 3 haftamız kaldı doğuma darısı başınıza kızlar

Cnm tedavi hakkında bilgi verir misn?Onun sitesine üyeyim sürekli başaran hastalarının mailleri gelio.Ücreti fazla sanırım.1 yada 2 günde nasıl oluor anlamıorm ki......

bende asla başaramıycam çok zor bir vakayım derdim ee tabi onca yıl geçince insan dumur oluyo asla derdim ben yapamam ama yaptım ben başardıysam herkes başarır emin olun gidin ve başarın bu karabasandan kurtulun ben artık kafayı çizmek üzereydim çünkü

Jinekologa mı gittin cnm.Bende gittim ama ellettirmedim bile keşke dişimi sıkıp izin verseydm en azından orda bi giriş olduğuna inanırdm

jinekolog psikolog ikisi beraber çalışıyo psikologum yanımdaydı ama yol gösterme işini jinekolog yaptı agladım o parmagını değdirdiği zaman psikologum elimden tuttu ve birşey yok sakinleş falan derken jinekolog hepsini içeriye sokuvermiş hiç hissetmedim daha öncede zar muayeensi için oturmuştum korkçak bişi yok

merhaba arkadaşlar, 1 haftadır girmiyodum. ben egzersizleri muma alternatif yaptığım şeyle yapıyodum.iyice esnedi artık olur diye düşündüğüm zaman egzersiz yaptım,deneyecektik güya,eşimin ümitsizliği moralimi bozdu,acısız egzersizim o yaklaşacağı zaman aşırı bi sızıya dönüştü çok kasıldığım ,korktuğum için acıdığını gördüm ,bir de o beni rahatlatmaya çalışmadığı için kızdım,tartıştık.galiba ikimizde yıprandık artık. denemedik o geceden sonra,ertelendi ,ondan uzak durdum.çok mutsuzum bi haftadır. ne bitmez dertmiş mafoldumben

seni eşininde monitörden izleyebildiği bi odaya alıyor eşinde başka odada izliyor ama konuşmalarınızı duymuyor rahat kırmızı bir koltuğa oturuyorsun gözlerini kapatıyorsun hipnoterapiyle telkinler veriyor uyumuyorsun ama sadece öz güvenini enüst düzeye getiriyor çeşitli örneklendirmeler yapıyor 15 dk sürüyor aynı günde 3 kez gidiyorsun doktora kendini zımba gibi öz güvenli hissediyorsun her gidişinde küçükten büyüğe yapay p... veriyor jelle beraber o öz güvenle onları sokuyorsun zaten otelde en sonda eşinle yapıyorsun böyle anlatınca yapamam ben diyebilirsiniz ama yapıyorsunuz murat bey sizi hipnoterapiyle bilinç düzeyinizi değiştiyor çünkü

artık son çare doktora gitmeyi düşünüyorum.o kadar cesaretsizim ki sanırım banada bir doktorun yol göstermesi lazım.

bende aynıydım. doktora ihtiyaç duydum. hera kadın sağlığı merkeziini tavisye ederim. istanbul ve ankarada şubeleri var. ben ankarada dr süleyman eserdağa tedavi oldum 8günde yendim. birde dr ulusoya çok ii diolar ama onun hakkında bir bilgim yok. ben ankarada yaşadığım için hemen dr süleyman eserdağa gitmiştim. o da %100 tedavi garantisi veriyor.soruların varsa cevaplandırabilirim.

yıllar geçsede mesaj atsanız ne sorsanız dr.murat ulusoy anında cevap veriyor en güzel yanıda bu sizi bırakmıyor muhteşem bir doktor normal doğum yapabilirmiyim diye sordum 2 gün önce anında cevap verdi saolsun tabiki yaparsınız geçti o hastalık dedi nefese odaklanın doğumda dedi ben normal doğurucam düşünebiliyormusuz BEN YANı BEN PESS ::))

pınarcım çok sevindim kurtulmana tebrik ederim canım alkisalkisalkis alkisalkisalkis keşke senin gibi istikrarlı ilerleyebilsem ve sonuca ulaşabilsem.

allahım niye bitmiyo bu eziyet :delphin: ayrıca bazı arkadaşlar iki parmaktan sonrasına gerek yok demişlerdi benimde yeterince genişledi o zaman niye olmuyo niye o kadar çok korkuyorum , öyle kasılıyorumki acıdan duramıyorum.eşim uzaklaşınca yani vaji için tehlike geçince acı kendiliğinden geçiyo. yani çoğu kez egzersizde hiç acı yok ama tam deneyecekken acayip bi acı!!!
ne yapcam lütfen yardımcı olun...:çok üzgünüm:

Back