- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.761
merhaba kızlar sanırım şu an kimse yok ama gerçekten biryerlere yazmam lazım,vajinismusu tecrübe ve deneyimlerinizle yenemedim kızlar bugün bunu anladım kendi ve eşimin parmağıyla 2 parmak 2 boğum yapabiliyorum ama p... yapamıyorum..artık boşanma aşamasına geldik sanırım,burdaki herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum bana yhep yardımcı oldunuz ama ben artık yapamıycam sanırım..
Kızlar nerdesiniz kimse yok bugün...
merhaba kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim ama insan bu noktaya gelip sonra olmayınca daha büyük bir yıkım yaşıyor..çok üzülüyorum temmuzda 2 sene olacak dün gece boşanmayı konuştuk ne olacak daha belli değil...sağolun yinede...
merhaba kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim ama insan bu noktaya gelip sonra olmayınca daha büyük bir yıkım yaşıyor..çok üzülüyorum temmuzda 2 sene olacak dün gece boşanmayı konuştuk ne olacak daha belli değil...sağolun yinede...
aras 10 ben emla kulllanmaıyorum çünkü benim çoğu ilaca karşı alerjim var mesela kas gevşetici krem sürüyorum o bile her tarafım kızaıyor şişiyor,o yüzden emladan korkuyorum grip ilaçlarına da aynı şekilde alerjim var yapım uygun değil o yüzden emla kullanmaıyorum..
merhabalarr
az önce sayfaları karıştırıyodum kim bilmiyorum ama 1 sene evli durmuş sonra boşanmış ve yeniden evlenmiş ve vajınusmus başardımı o arkadaş bilmiyorum ama boşanmak çözüm değil
tabıkıde daha saglamlasıyo hersey
ben olabılrırım ben evlendım bu yuzden bosandık sımıdkıe sımle evlendım onlada 1 bucuk yıl olamdı ama basardım sımıd ck mutluyum olmaz dıye bır sey ykaz önce sayfaları karıştırıyodum kim bilmiyorum ama 1 sene evli durmuş sonra boşanmış ve yeniden evlenmiş ve vajınusmus başardımı o arkadaş bilmiyorum ama boşanmak çözüm değil
ben olabılrırım ben evlendım bu yuzden bosandık sımıdkıe sımle evlendım onlada 1 bucuk yıl olamdı ama basardım sımıd ck mutluyum olmaz dıye bır sey yk
selam arkadaşlar ben bugun aranıza katıldım ama daha önceden okuyordum burayı bende de bu hastalık var 1 kere evlendim 1 sene ilişkiye giremedim ayrıldım simdi yenıden evlendim 4 ay oldu ama halen tam anlamıyla ilişkiye giremedim sadece ucu giriyor ama canım acıyınca cekıyoruz eşim artık yapamıcamızı anladı ben sadece ço acıcak diye korkuyorum nasıl yendiniz banada yardımcı olun lutfen yas geciyor çünkü
Bende başarmak mutlu olmak istiyorummmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?