Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sanırım esınden de fazla destek goremıyosun. bu ınsanı yıldırabılır erkekler yeter artık hemen olsun derler.normal bu. artık son asamlara gelmıssın ne pers etmesı yaa.eger esının ıkı parmak ıkıcı bogum asamasınıda gelmıssen.son odevlerı kalmıs demektır.bundan sonra bana verılen odev sadece pen. basını. alacaksın dedı.sen uste esın pasıf olacak mudahale olmayacak on sevıs..yap.bır gorevmıs gıbı degılde gercekten ıste.ben 4. denemeden sonra ancak prn.. basını aldım.4 gun esım of puf dedı amasen morallı ol.o yılsada sen yılma canım ne bu umutsızlık ya son asamalara gelmısken....

Canım o noktaya gelip başaramayınca daha da üstüne gitmen gerekir bu olayın. Pes etmen değil...
Bunu konuşmuş olmanıza çok üzüldüm. Boşanmak senin açından bu olayı çözmez...
O da seni seviyorsa biraz daha sabır gösterebilir...
benim de 1 yıl 8 ay oldu evliliğim. Ve boşanmayı hiç düşünmedik bu konu yüzünden. Bence siz de bu fikri kafanızdan atın...

canım gerçekten üzüldüm dua ediyorum boşanmayın diye ben kötü oldum burda :gitme: biraz daha zaman verin birbirinize azıcık cesaret sonra bitecek bak ben 1 parmagı zor aldım bu akşam eşimle deniycez olmadı doktora gidin ama boşanma olmasın çok üzüldüm ben

bebe yagı kullan kayıp gıyo valla. anlamııyosun

az önce sayfaları karıştırıyodum kim bilmiyorum ama 1 sene evli durmuş sonra boşanmış ve yeniden evlenmiş ve vajınusmus başardımı o arkadaş bilmiyorum ama boşanmak çözüm değil

az önce sayfaları karıştırıyodum kim bilmiyorum ama 1 sene evli durmuş sonra boşanmış ve yeniden evlenmiş ve vajınusmus başardımı o arkadaş bilmiyorum ama boşanmak çözüm değil

tabıkıde bosanmak kolaya kacmaktır ınan gogolda vajınusmus gunlugu yazınca bır yazı cıkmıstı karsıma bırısı oyle guzel yazmıstıkı.bunun ılıskılerde bır buyuk sınav oldugunu guclu ılskılerın basarı ıle cıktıgını,esını daha buyuk bır asklasevdıgını yazıyodu.ınanın bana esımı eskısınden daha cok sevıyorum destegını bırakmadı arada yılsada bazen. yuzume vurmadı.

Ben de eşimi çok seviyorum...
Kavgalarımız da genelde bu konu yüzünden oluyor...
Bu sorunu aşınca şuanki kadar kavga etmeyeceğimizden eminim...

Kızlar benim araştırma ödevlerim var onlarla uğraşıyorum bugün...

ben olabılrırım ben evlendım bu yuzden bosandık sımıdkıe sımle evlendım onlada 1 bucuk yıl olamdı ama basardım sımıd ck mutluyum olmaz dıye bır sey yk

Bazen ilk eşte olmadığı halde ikinci eşte en baştan itibaren sorun yaşanmayabiliyormuş...
Ama devam etme ihtimali de var sonuçta...
Bunun için boşanma bembeyazev...

Bembeyazev durumuna gerçekten üzüldümınşallah hemn düzelir çok mutlu olursunuz.Başarmana az kalmışken vazgeçme.Ben 7 aylık evliyim ama parmağımı bir kere bile sokamadım.Bunalıma giricem artık.Çok az kalmış senin.Allah sabrını ve şifasını versin inşallah

bu arkadaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…