• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyi gidiyor canımda benim canım sıkılıyo kaç haftadır tıkılıdım kaldım evde offf temizlik yemek falan derken bunalım geçircem yakında çarşıya gidip alışveriş yapmak istiyom kaçıyo indirimler yamafoldumben sende iyisin inşallah

iyiyim çok şükür cnm bende sıkıntıdan patlıyorum,aynen temizlik yaptım sıkıntıdan,ben vallahi temizliğimide yapıyorum çarsı işinide aradan cıkarıyorum bu sayede 2 kilo vermişimkaydirigubbakcemile3 adet günümü bekliyorum bebek istiyoruz ya hayırlısı artık.pekde umutlanmk istemyrum ama ne bilim işte ne zamndr korunmuyrum bir türlü olmuyr bu seferde olmazsa tahlil faln yaptırıcm bişeylermi var acaba dye

iyiyim çok şükür cnm bende sıkıntıdan patlıyorum,aynen temizlik yaptım sıkıntıdan,ben vallahi temizliğimide yapıyorum çarsı işinide aradan cıkarıyorum bu sayede 2 kilo vermişimkaydirigubbakcemile3 adet günümü bekliyorum bebek istiyoruz ya hayırlısı artık.pekde umutlanmk istemyrum ama ne bilim işte ne zamndr korunmuyrum bir türlü olmuyr bu seferde olmazsa tahlil faln yaptırıcm bişeylermi var acaba dye

bende bi türlü istediğim kiloyu alamadım ya eşimle tanıştıgımda 52 evlendiğimde 42 kiloydum şimdi de 46 kiloyum:sm_confused: olur yaptır bakalım tahlilleri en kısa zamanda hamile kal gelsin bebiş :ecrin_bebek::CüvCüv:inşallah cenabı hak hepimizin kucagına yavrularımızı almayı nasip eder ne zaman bitcek bu soguklar annemi özledim ben ya:gitme:

Son düzenleme:
bende bi türlü istediğim kiloyu alamadım ya eşimle tanıştıgımda 52 evlendiğimde 42 kiloydum şimdi de 46 kiloyum:sm_confused: olur canım inşallah cenabı hak hepimizin kucagına yavrularımızı almayı nasip eder ne zaman bitcek bu soguklar annemi özledim ben ya:gitme:

ben evlendiğimde 60 kiloydum boyumda 1.70 evlendikten sonra aldım.inş. çok istyrum bebek ya,annemlerde istyr torun ben neyseki annemlere yakın yere tasındım istanbuldayken çok zordu neyseki kurtuldum:Saruboceq:

ben evlendiğimde 60 kiloydum boyumda 1.70 evlendikten sonra aldım.inş. çok istyrum bebek ya,annemlerde istyr torun ben neyseki annemlere yakın yere tasındım istanbuldayken çok zordu neyseki kurtuldum:Saruboceq:

bende aynı şehirdeyim ama birer ucundayız istediğim zaman gidemiyorum malesef annenler biliyomuydu bu arada vajınusmus oldugunu

iyi geceler canım,ya kızlar bu folik asit gebe kalmak isteyen ve gebe kalmış bayanlar için öneriliyormuş bu konuda pek bi fikrim yok bana yardımcı olursanız hamiş bayanlar çok sevineceğim

merhaba kızlar sanırım şu an kimse yok ama gerçekten biryerlere yazmam lazım,vajinismusu tecrübe ve deneyimlerinizle yenemedim kızlar bugün bunu anladım kendi ve eşimin parmağıyla 2 parmak 2 boğum yapabiliyorum ama p... yapamıyorum..artık boşanma aşamasına geldik sanırım,burdaki herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum bana yhep yardımcı oldunuz ama ben artık yapamıycam sanırım..

merhaba kızlar sanırım şu an kimse yok ama gerçekten biryerlere yazmam lazım,vajinismusu tecrübe ve deneyimlerinizle yenemedim kızlar bugün bunu anladım kendi ve eşimin parmağıyla 2 parmak 2 boğum yapabiliyorum ama p... yapamıyorum..artık boşanma aşamasına geldik sanırım,burdaki herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum bana yhep yardımcı oldunuz ama ben artık yapamıycam sanırım..
lutfen sakın bus ekıdle konusma bu kadra yol aldın ne demek yapımıcam bosanıcaz hayır kesınlıkle nasıl boyle pes edersın ..hemen kendıne gel yapabılrıısn bızler senın yanıındayız artık son bolumdesın cesaret edemıyosun 2 parmak yapabılyosun pen...yapabılrısın acıdan korkuyorsan emla krem sur ınan hıc bır sey hıssetmıyosun bolca kayganlastırııcda sur bırazda cesaret bııtı ..ama lutfen pes etme:Saruboceq:

iyi geceler canım,ya kızlar bu folik asit gebe kalmak isteyen ve gebe kalmış bayanlar için öneriliyormuş bu konuda pek bi fikrim yok bana yardımcı olursanız hamiş bayanlar çok sevineceğim

canım günaydın

hamile kalan arkadaşlarımdan biliyorum folik asiti genelde doktorlar hamile kalmadan 2-3 ay öncesinde kullanımını veriyolar
ama sen önce bi git doktora istersen önce bi tahliller felan yapılması gerekiyo onları felan yaptır istersen ne olur ne olmaz bebek işi :emir_bebek:
allah tez zamanda nasip eder inşallah...

bizde eşimle erteledik bebek olayını bakalım yaz sonuna kadar :(((

Merhaba canım...
Ne güzel p.. ten önceki son aşamaya gelmişsin...
Neden pes ediyorsun ki. Biraz daha gayretle olacak inşallah...
2 parmak 2 boğumu yapabiliyorsan inan bana p.. yapabilirsin...
Burda 2 parmak 1 boğum bile yapamayan ve senin yerinde olmak isteyen birçok kişi var unutma...
Eşin biraz daha anlayış göstersin. Bu aşamaya kadar gelmişken boşanmaktan bahsetmeyin lütfen...

Kızlar günaydın. Nasılsınız, nasıl gidiyor?

arkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz

topıĞınde maılgÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım

lütfen pes etme şu zamana kadar sabrettin bitirmişsin sen sadece ufak bir teferruat kalmış p..sden önce egzesiz yap nefes al ver anlamıycaksın bile sadece cesaret bu sebebten boşanma lütfen:olmaz::oklava::teselli:

Merhaba canım...
Ne güzel p.. ten önceki son aşamaya gelmişsin...
Neden pes ediyorsun ki. Biraz daha gayretle olacak inşallah...
2 parmak 2 boğumu yapabiliyorsan inan bana p.. yapabilirsin...
Burda 2 parmak 1 boğum bile yapamayan ve senin yerinde olmak isteyen birçok kişi var unutma...
Eşin biraz daha anlayış göstersin. Bu aşamaya kadar gelmişken boşanmaktan bahsetmeyin lütfen...

Kızlar günaydın. Nasılsınız, nasıl gidiyor?

evet ben daha bir parmak bir boğum bile yapamıyorum bence çok iyi durumdasın lütfen pes etme

arkadasim ben de deneyip olmadigini gorunce bunalima giriyordum. amam bosanma fikri aklimin ucundan bile gecmedi.cogu gitmis zaten. 10 gun kadar once arkadaslarin tavsiyesiyle emlayi icine kadar surdum. esim oldugunu soyledi. ben bisey hissetmedim uyustugu icin. bi daha da deneyemedik. ama moralin yerine gelir. tavsiye ederim yapabildigini gorunce rahatlarsin. aslinda biz farkinda olmadan bi yerden sonra kasiyoruz ve tam olmamasinin sebebi bu.kasmiyorum desem de farkinda olmadan kasiyoruz.yoksa niye yarida kalsin dimi?
moralini bozma. az kaldi basaracagim de. aklindaki kotu dusunceler basarmamizi engelliyor.

merhaba kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim ama insan bu noktaya gelip sonra olmayınca daha büyük bir yıkım yaşıyor..çok üzülüyorum temmuzda 2 sene olacak dün gece boşanmayı konuştuk ne olacak daha belli değil...sağolun yinede...

aras 10 ben emla kulllanmaıyorum çünkü benim çoğu ilaca karşı alerjim var mesela kas gevşetici krem sürüyorum o bile her tarafım kızaıyor şişiyor,o yüzden emladan korkuyorum grip ilaçlarına da aynı şekilde alerjim var yapım uygun değil o yüzden emla kullanmaıyorum..

Back