Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar merhaba dün eşimle egzersiz yapmaya çalıştık ben bu aralar niye gerginim anlayamıyorum,1 parmak bile yapamadık ne kadar gerildiysem şuan aşırı derecede boyun ve sıt ağrılarım var boynumun çok gergin olduğunu hissedebiliyorum...kendime çok kızıyorum çok....

slm canım deneyebildin mi peki ayna vs ile bakabildin mi?ne durumdasın?:uhm:

Aynayla bakabiliyorum.Parmağımı girişe koyuyorum.Ama bir türlü itemiormm.Neden olmuyor anlamıyorum.Artık 7 ay oldu.Eşim isyan etmeye başladı.Haklı tabi.Düzelsin istiyor artık.ama tık yok bende.Çok üzülüorm ya.Ben başaramıcam gibi gelio bilmiyorumkismile

Egzersize başlamadan önce insan öyle hissediyor. Hiç olmayacakmış orda girilebilecek bi yer yokmuş gibi geliyor...
Egzersize başlayınca insan umutlanıyor...
Kendinizi serbest bırakın egzersiz yaparken...

herkese merhaba

arkadaşlar ben dün doktordaydım jinekolog parmak egzersizini ilk önce kendi yaptı ama ilk parmagını dokundugu anda bastım feryadı sonra psikologum tuttu elimden sakin ol derin nefes al çok iyisin derken ben hissetmeden jinekolog bütün parmagı sokmuş içeriye hiç anlamadım içerde oynattı parmagı kasları sıkıp gevşettim ne acı var ne bir şey bir kaç kez tekrar etti sonra ben denedim oldu ve hiç hisstmedim bile kaydirigubbakcemile2 psikologumlada dertleştik akıntım varmış biraz fitil verdi ama nöbetçi eczanede yokmuş ilaç bu akşam denicem fitil koymayı ya o kadarda tırscak bir şey yokmuş kaydirigubbakcemile3 haftaya bi daha gitcez çok güzel bir yer umarım sonuç alırız psikologum kendi yaptıgı pogaçalardan ikram etti tavsiye ederim tedavi olmak isterseniz bizim bulundugumuz şehirde paralı bile gitsen çok ilgilenmiyolar burdan memnun kaldım ben sevdim burayı zemuszemus sositososito

Ay akıntıdan dolayı fitili bana da verdi ama kullanmam ne mümkün :)
Hangi doktora gittin ve nerde gittin canım?

canım benim moralimi bozamadın aksine seni burda görmek iyi geldi.canım evet,herşeyin beyinde bittiğini biliyoruz artık tembellik yapıyoruz demekki.inş yakında olacak.arada bir gelde moralimizi boz ki hızlanalım.
bu arada tebessümü ben de merak ediyorum,inş herşey yolundadır.her ikinizi de opuyorumnanaktan

Ay akıntıdan dolayı fitili bana da verdi ama kullanmam ne mümkün :)
Hangi doktora gittin ve nerde gittin canım?

ankarada lina kadın saglıgı jinekolog mine hanım psikolog hamiyet hanım o kadar tatlı ve cana yakınlar hamiyet hanım parmak egzersizlerinin sadece ilişk için olmadıgını fitil koyma işinde de lazım oldugunu söyledi çünkü fitil parmakla beraber içeriye konuyomuş haberin olsunkaydirigubbakcemile3 yapabilcemmi bakalım akşama :Saruboceq:

svimnur mrb senin bütün yazdıklarını okudum aynı benim yaşadıklarım bnde piskoloğa gidiyorum 5 aya girdik ama tık yok limi dyiyorum ama itemiyorum hemen olsun bitsin istiyorum eşim bana egzersiz yapdınmı diye sormasa vya yapalım demese hiç yapalım dmiycm yanı yapan arkadaslar kndi istekleriylmi yapıyolar yoksa eşlerinin baskısıylamı

Canım ben daha egzersizi zor yapıyorum salla akıntıyı fitili. Önce ilişkimi başarayım sonra onu da düşünürüm kaydirigubbakcemile3

Canım ben daha egzersizi zor yapıyorum salla akıntıyı fitili. Önce ilişkimi başarayım sonra onu da düşünürüm kaydirigubbakcemile3

bende deniycem umarım başarırım akannehir o kadar akıntım yok bence ama doktor egzersiz amaçlı verdi her kadında olmuyomu akıntı benimki gayet normal her zaman ki gibi

günaydın kızlar bugün izinli evdeyim.az önce egzersizimi yaptım 2 parmağı alıyorum emlasız.önce daha tedirgin alıodum sonra daha rahat almaya başladım ilk 2 parmak denediğimde çok yanmam olmuştu şimdi o da olmadı genişliyo mu nezemuszemus

canım benim de evliliğim 7 aya yaklaştı.bende bakamıyodum ama otur biraz zaman ayır el yordamıyla bulsan parmağını aşağı yöne tutsan girişi göreceksin ümitsiz olma hepimiz aynı aşamalardan geçiyoruz:umursamaz:

eelifesss senin adına çok sevindimzemuszemus
gerisi gelir inşalh zaten
kız hangimiz önce yapıcaz o geldi şimdi aklımaaakaydirigubbakcemile2

eelifesss senin adına çok sevindimzemuszemus
gerisi gelir inşalh zaten
kız hangimiz önce yapıcaz o geldi şimdi aklımaaakaydirigubbakcemile2

inşallah canım benim 3 hafta sonra inşallah daha 2 seansım var o zamana kadar ilşki yasak (zaten bir şey olmuyo ya) ankarya gidip gelmekte çok zor en kısa zamanda hallederiz inş. dün doktor yumurtalıklarıma baktı ultrason görüntüsünde yumurtamı gösterdi ama ben orda bebek görmeyi o kadar çok istedim ki :gitme: allah hayırlısınınasip etsin herkese he bu arada deliği yanlış yerde arıyomuşum bide parmagı yanlış tutuyomuşumkaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile

kızlar slm,egzersizlere başlamayan arkadaşlar evde alaturka tuvalet varsa orda denemenizi tavsiye ederim,ben ilk orda yaptım çokta basit oldu,inanın bana kendiliğinden yolu buluyor,hadi kızlar biraz cesaret...

tamam deliği bulduysan gelir gerisilaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…