- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.581
slm canım deneyebildin mi peki ayna vs ile bakabildin mi?ne durumdasın?:uhm:
Aynayla bakabiliyorum.Parmağımı girişe koyuyorum.Ama bir türlü itemiormm.Neden olmuyor anlamıyorum.Artık 7 ay oldu.Eşim isyan etmeye başladı.Haklı tabi.Düzelsin istiyor artık.ama tık yok bende.Çok üzülüorm ya.Ben başaramıcam gibi geliobilmiyorumkismile
herkese merhaba
arkadaşlar ben dün doktordaydım jinekolog parmak egzersizini ilk önce kendi yaptı ama ilk parmagını dokundugu anda bastım feryadı sonra psikologum tuttu elimden sakin ol derin nefes al çok iyisin derken ben hissetmeden jinekolog bütün parmagı sokmuş içeriye hiç anlamadım içerde oynattı parmagı kasları sıkıp gevşettim ne acı var ne bir şey bir kaç kez tekrar etti sonra ben denedim oldu ve hiç hisstmedim bile kaydirigubbakcemile2 psikologumlada dertleştik akıntım varmış biraz fitil verdi ama nöbetçi eczanede yokmuş ilaç bu akşam denicem fitil koymayı ya o kadarda tırscak bir şey yokmuş kaydirigubbakcemile3 haftaya bi daha gitcez çok güzel bir yer umarım sonuç alırız psikologum kendi yaptıgı pogaçalardan ikram etti tavsiye ederim tedavi olmak isterseniz bizim bulundugumuz şehirde paralı bile gitsen çok ilgilenmiyolar burdan memnun kaldım ben sevdim burayı zemuszemus sositososito
ooo ortadan bir kayboldum neler olmuş neler....
cara ve g_y neden başaramadınız arkadaşlarım ben sizden umutluydum.başarı haberleriniz alırım zannediodum.(biraz moralinizi bozayımmki egzersizleri hızlandırın istedim.) ama haketen başarmıssızdır diyordum neyse olacak.bizler artık buradakiler vajinismusun ne olduğun egzersizleri yani bu hastalığa ait herşeyi biliyoruz.beyinde bittiğinide biliyoruz.ama ne beynimiz bedenimizi ele geçiriyor.beynimize hüküm edemiyoruz sadece bu.beyninizi elinize ALIN KARARLI OLSUN.serbest bırakın kendinizi.
Ay akıntıdan dolayı fitili bana da verdi ama kullanmam ne mümkün :)
Hangi doktora gittin ve nerde gittin canım?
Aynayla bakabiliyorum.Parmağımı girişe koyuyorum.Ama bir türlü itemiormm.Neden olmuyor anlamıyorum.Artık 7 ay oldu.Eşim isyan etmeye başladı.Haklı tabi.Düzelsin istiyor artık.ama tık yok bende.Çok üzülüorm ya.Ben başaramıcam gibi geliobilmiyorumkismile
ankarada lina kadın saglıgı jinekolog mine hanım psikolog hamiyet hanım o kadar tatlı ve cana yakınlar hamiyet hanım parmak egzersizlerinin sadece ilişk için olmadıgını fitil koyma işinde de lazım oldugunu söyledi çünkü fitil parmakla beraber içeriye konuyomuş haberin olsunkaydirigubbakcemile3 yapabilcemmi bakalım akşama :Saruboceq:
Canım ben daha egzersizi zor yapıyorum salla akıntıyı fitili. Önce ilişkimi başarayım sonra onu da düşünürüm kaydirigubbakcemile3
bende deniycem umarım başarırım akannehir o kadar akıntım yok bence ama doktor egzersiz amaçlı verdi her kadında olmuyomu akıntı benimki gayet normal her zaman ki gibi
Belki akıntın iltihaptandır benim gibi canım...
Tarcin hoşgeldin. Gene mi izinlisin kız :)
eelifesss senin adına çok sevindimzemuszemus
gerisi gelir inşalh zaten
kız hangimiz önce yapıcaz o geldi şimdi aklımaaakaydirigubbakcemile2
hoşbuldum zemuszemus
evet evdeyim bugün sarma sarıcam şimdi kocamaolumunekankayizsmile
inşallah canım benim 3 hafta sonra inşallah daha 2 seansım var o zamana kadar ilşki yasak (zaten bir şey olmuyo ya) ankarya gidip gelmekte çok zor en kısa zamanda hallederiz inş. dün doktor yumurtalıklarıma baktı ultrason görüntüsünde yumurtamı gösterdi ama ben orda bebek görmeyi o kadar çok istedim ki :gitme: allah hayırlısınınasip etsin herkese he bu arada deliği yanlış yerde arıyomuşum bide parmagı yanlış tutuyomuşumkaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?