- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.561
merhaba kızlar bir de birşey sorucam parmak egzesizi yapanlar egzersiz sırasında idrar hissi oluyormu bende oluyorda...
senın kızını yerım ben ..bu nasıl tatalı bıseydır boyle..
cok cok gecmıs olsun ALLAH bızlere nasıp etsın anne olmayı:Saruboceq:
cara ben egzersizden önce tuvalete gitmeme rağmen oluyor ya napıcaz biz........
eşinizle nasıl yapıyorsunuz anlatabilirmisiniz öncesinde ne yapıyorsunuz
slm arkadaşlar.Ben hala parmak egzersizleinni yapamadm uff yaaa
kızlar nerdesınız vajı bıtıyor bsk seyler baslıyor ben yenı basaranlardanım kızlar sızdede aksamları sıskınlık oluyormu ben catlayacak gıbı oluyorum bırde anne olmak ıstıyorum anne olmadan kadın doguma gıtmelı mı acaba cok korkuyorum ya anne olamazsam son bır kac aydır adet sancısı cekıyorum nedendır acaba
cara ben egzersizden önce tuvalete gitmeme rağmen oluyor ya napıcaz biz........
ooo ortadan bir kayboldum neler olmuş neler....
cara ve g_y neden başaramadınız arkadaşlarım ben sizden umutluydum.başarı haberleriniz alırım zannediodum.(biraz moralinizi bozayımmki egzersizleri hızlandırın istedim.) ama haketen başarmıssızdır diyordum neyse olacak.bizler artık buradakiler vajinismusun ne olduğun egzersizleri yani bu hastalığa ait herşeyi biliyoruz.beyinde bittiğinide biliyoruz.ama ne beynimiz bedenimizi ele geçiriyor.beynimize hüküm edemiyoruz sadece bu.beyninizi elinize ALIN KARARLI OLSUN.serbest bırakın kendinizi.
Baharım birşey soracam. Egzersiz yapıyordum şuan bıraktım.
Egzersiz yaparken ve özellikle bırakınca bi yanma oluyo. Normal mi bu?
xxDerinxx yapamıyorum diyordun bak sende yapmaya başladın parmak egzersizine tebrikler .Nasıl başardın.biraz açıklayıcı anlatsana canım.bende seni takip ediyim.Bi gazla Belki yapablirim. en başından anlat bana nasıl yaptın parmağı
kesınlıkle normal zamnla gecıcek ...bend eyasadm aynı sorunu
kesınlıkle korkuyoruz tabı kendımızı kaısyor acııd acıcak dıye duusnuyoruz sureklı o yuzden bıraz daha rahat olabılsek ck daha ıyı geccek zamnla gzersızlere alısınca hıc bır sey hııhdetmıyceksın ama azcıkd aynman gerekk eeee baksana mahsallh yapamam yapamam dıyodun ama bak basladın bıle alkisalkisalkisSanırım kendimizi kastığımız için oluyor değil mi?
kesınlıkle korkuyoruz tabı kendımızı kaısyor acııd acıcak dıye duusnuyoruz sureklı o yuzden bıraz daha rahat olabılsek ck daha ıyı geccek zamnla gzersızlere alısınca hıc bır sey hııhdetmıyceksın ama azcıkd aynman gerekk eeee baksana mahsallh yapamam yapamam dıyodun ama bak basladın bıle alkisalkisalkis
kızlar gunaydııııııın nasılsınız??
ben basardıktan sonra ılk adet dönemını gecırdım..
5-6gun aradan sonra ilk defa sey yapcakdım dün , bı heycan bastı sankı ılk kez ılıskıye gırcekmısım gıbı.
bıraz fazla jel kullandık ama oldu sonunda oh beee cektım ıcımden, gercekten daralıyo vajina adetten sonra onu farkettım ama yınede acımadı . bıraz zorlandık gırerken sonra kaydı gitti kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?