Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki bu belirtiler pisikolojikmi yoksa ilk denemede canı acıdıgı içinmi benim evlendigim ilk zamanlardada öyle bir problemim oluyordu geçti suan bisey yok

peki can agrısındanmı eger ağrıyorsa nekadr şiddetli özellikle hangi kısımlar benim basımdanda giçtide onun için diyorum

Ben hala bakireyim siz aşmışsınız daha iyi bilmeniz gerekir...
ben sadece girişte zorlandım ve orada kestim ilişkiyi. Bi daha da olmadı...

galıba egzersızlaerı denemıs ama fenalasıyormus ..egerkı duurmunuz varsa gıdın ama 4 bın lıra ucret talep edıyorakannehir

arkadaslar benim ilk evlendigimdede öyle bisorunum oldu cinsel iliskiye girince kasıklarıma biçak saplanıyor gibi olurdu agrıdan bayılacak gibi olurdum her iliskidede kan gelirdi dayanamazdım 4 ay öyle sürdü asırı korkuyordum o yüzden doktora bile gidemedium kasılmadan dolayı olUyor diye kas gevsetici içtim ama fayda etmedi dünyam yikılmıs gibiydi etraftan çocuk yokmu diyorlardı esimde son zamanlarında baskı yapmaya baslamıstı sonra bir ara ebesi derler kadın asırı yşaslıydı ona gittim kuyruk kemigin egilmis rahime batmıs bu canını çok yakarmıs ve cocugun olmasını engellermis dedi ve kıyafetin üzerinden düzeltti sonra yine canım yanacakmıs gibi oluyordu kasılıyordum el ile alıstırarak geçirdim suan çok rahatım ondan sonra birtane kızım oldu allah yardımcınız olsun onu yasayan bilir insallah iyilesirsiniz geçmis olsun

senın kızını yerım ben ..bu nasıl tatalı bıseydır boyle..
cok cok gecmıs olsun ALLAH bızlere nasıp etsın anne olmayı:Saruboceq:

Baharım birşey soracam. Egzersiz yapıyordum şuan bıraktım.
Egzersiz yaparken ve özellikle bırakınca bi yanma oluyo. Normal mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…