- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.541
Peki bu belirtiler pisikolojikmi yoksa ilk denemede canı acıdıgı içinmi benim evlendigim ilk zamanlardada öyle bir problemim oluyordu geçti suan bisey yokPartneri ile cinsel ilişkiden korkma ve hiç birleşmeyi (penetrasyon) dahi deneyememe
Cinsel birleşmenin ağrılı ve zor gerçekleşmesi (disparoni)
Cinsel ilişkinin yarım olarak gerçekleşmesi (vajina içine penisin ancak bir kısmının girebilmesi)
Vajina içerisine ped veya tampon yerleştirememe
Vajina içine parmak sokamama
Vajinal ultrasona girememe
Jinekolojik muayenelerden korkma ve çekinme, masaya çıkamama
Vajina içine tedavi amaçlı fitil türü ilaçlar sokamama gibi belirtilerdir.
bunlardan biri varsa vajinismus oluyosun canım ...
Peki bu belirtiler pisikolojikmi yoksa ilk denemede canı acıdıgı içinmi benim evlendigim ilk zamanlardada öyle bir problemim oluyordu geçti suan bisey yok
Nedeni ikisi de olabilir...
Benim ilk denemede ortaya çıktı...
canım benım ne oldu ..agrı kesıcı ıcolumunekankayizsmilebende burdayım ama bedenim burda ...ruhum meftaaa
başım çatlıyooooo :uhm:
canım benım ne oldu ..agrı kesıcı ıcolumunekankayizsmile
peki can agrısındanmı eger ağrıyorsa nekadr şiddetli özellikle hangi kısımlar benim basımdanda giçtide onun için diyorum
galıba egzersızlaerı denemıs ama fenalasıyormus ..egerkı duurmunuz varsa gıdın ama 4 bın lıra ucret talep edıyorakannehir
kız ben senın ııcın demedım yenı uye ıcın dedım ...O parayı verebilecek olsam ben zaten giderdim :bbo:
Hatta 10 bin de verirdim ama yok :bbo:
kız ben senın ııcın demedım yenı uye ıcın dedım ...
hanı yapamıyorum dıyor ya onun adına konustum yanı eger verebılek duurmunuz varsa gıdın bence dıye ...
senın kızını yerım ben ..bu nasıl tatalı bıseydır boyle..arkadaslar benim ilk evlendigimdede öyle bisorunum oldu cinsel iliskiye girince kasıklarıma biçak saplanıyor gibi olurdu agrıdan bayılacak gibi olurdum her iliskidede kan gelirdi dayanamazdım 4 ay öyle sürdü asırı korkuyordum o yüzden doktora bile gidemedium kasılmadan dolayı olUyor diye kas gevsetici içtim ama fayda etmedi dünyam yikılmıs gibiydi etraftan çocuk yokmu diyorlardı esimde son zamanlarında baskı yapmaya baslamıstı sonra bir ara ebesi derler kadın asırı yşaslıydı ona gittim kuyruk kemigin egilmis rahime batmıs bu canını çok yakarmıs ve cocugun olmasını engellermis dedi ve kıyafetin üzerinden düzeltti sonra yine canım yanacakmıs gibi oluyordu kasılıyordum el ile alıstırarak geçirdim suan çok rahatım ondan sonra birtane kızım oldu allah yardımcınız olsun onu yasayan bilir insallah iyilesirsiniz geçmis olsun
:teselli: hıııııııııııııı sımdı anladım...Kız biliyorum ona dediğini ben de kendi adıma konuştum karışıverdim araya :)
kesınlıkle normal zamnla gecıcek ...bend eyasadm aynı sorunuBaharım birşey soracam. Egzersiz yapıyordum şuan bıraktım.
Egzersiz yaparken ve özellikle bırakınca bi yanma oluyo. Normal mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?