- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.461
tamam o zaman bak erapıstımın bana her hafta verdıklerını sanada vereyım kesın kurallar var onlara uyarsan hersey hallolur bunu esınede soyle onnda bılmesı sart
benım yaptıgım gıbı gec kocanın karsısına de kı (ben hasta degılım benım gıgı bınlerce bu sorunu yasayan kadınlar var.terapı goren kadınların %95 basarıya ulasıyor benımde bunların ıcınde olmama ızın ver.senı sevıyorum ve ılıskımızın artık normal bır cıft gıbı olmasını ıstıyorum sende benı grceken sevıyorsan ıkımıze yardım et
Canım eşim bunun bi rahatsızlık olduğunu ve sadece bizim yaşamadığımızı artık biliyor. Ama doktora gitmeye ne yaptıysam ikna edemedim. İkna olsa da şuan çanakkale gibi bi yerde çok zor. Başka yere gitmeye de gücümüz yok. Çok bunaldım...
Birazdan bi fırsat yaratıp biraz egzersiz yapacam...
ama ne yalan söyleyeyim umudum yok hiç ve moralim de çok bozuk
kızlar bırsey dıyecegım adetın cok gelsede yıne hamıle olma ıhtımalın varmı
denizdeni bugün de yazdım. İhtimal var diye biliyorum...
Bi hamilelik testi al bak eczaneden...
tesekkur ederım canlarım bılıyorum cok soru sordum ama bırsey daha soracagım adet agrısı ıcın doktora gıtsem alttan bakarlarmı hanı bır alet varmış alttan sokuyorlar
denizdeni bugün de yazdım. İhtimal var diye biliyorum...
Bi hamilelik testi al bak eczaneden...
tesekkur ederım canlarım bılıyorum cok soru sordum ama bırsey daha soracagım adet agrısı ıcın doktora gıtsem alttan bakarlarmı hanı bır alet varmış alttan sokuyorlar
İstemezsen zorla bakmazlar...
Ultrasonla yumurtalıklara bakarlar... Bende öyle yapıldı ve iltihap olduğu ortaya çıktı...
canım hosgeldın ....Arkadaşlar herkese merhaba,ben bikaç gündür sizden uzaktım aramıza katılan yeni arkadaşlar sizde hoşgeldiniz.egzersizlere başlayamayan arkadaşlar özellikle g_y seninleyakın zamanlarda üye olduk buraya.ben o kadar kötüydüm ki nerdeyse eşimle konuşurken bile kasıyordum kendimi.yani ümitsiz vakaydım ama bu siteyi farkedince herşey değişti.sağolsun başta Bahar olmak üzere bütün kızlar yardımcı olmaya çalıştı bana hepsine minnettarım.ve egzersizlere başladım,başta kolay olmadı tabi yıllarca kapalı sandığım bi yere parmak geç...k .bir kaç gün içinde serçeyi yaptım ve inanın ağlama ve gülme krizine tutuldum.benim için mucizeydi.ve devam ettim sonra iki parmağa geçtim derken ikide rahat olunca üçü de yaptım ama bi defa.
Bu arada arkadaşlar bana mumla denememi söylediler malesef yapamadım.okul tatili de girince,bu sefer tamam dedim tatilde kesin olacak.ama araya başka şeyler girdi egzersiz bile yapamadım,eşimlede kırgınlık var şu an.bir hafta geçmesine rağmen bugün denedim ve iki parmağı yine yaptım.eşimlede arayı düzeltmeye çalışıyorum ama çok inatçı.haksız olmasına rağmen...
demek istediğim arkadaşlar inanın zor deil,bi başlayın bakın nasıl kolay olacak sizi çok iyi anlıyorum,düşüncesi bile korkutuyor ama sonunda ölüm yok hatta hiç bi şey yok acı yok aksine mutluluğun ilk adımı bu.hayatta yaşadığımız sıkıntıların yanında inanın bi şey değil bu yeterki isteğin ve başlayın.çok uzattım ama bu sıkıntıyı yıllardır çeken biri olarak, belki yardımım dokunur diye yazdım.bu arada ben çok az egzersiz fırsatı buluyorum,ortam biraz kalabalık,yaşadığım evde sobalı bi ev yani bi oda hariç her taraf buz gibi.yoksa şimdiye kadar başarmıştım.
imkanınız varsa egzersizleri lütfen çk sık yapın.hadi arkadaşlar hep birlikte bu illetin üstesinden gelelim.
kaydirigubbakcemile5.....opuyorumnanaktanBaharcığım hoşbulduk canım benim,o kadar samimimisin ki seni yanımdaymıssın gibi hissediyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?