- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.441
Biz neden başaramıyoruz ya intihar edecem artık :Saruboceq:senağlama
canım sen hangı asamadasın
selam kızlar bugün hafta sonuya herkes tatile girdi sanırım:)) bende miskinlik yapıyorum.Tam egzersiz yapılacak zaman ama adetim var. nedense ne zaman gaza gelsem cesaretlensem adetim oluyo acaba adetliyken yapamayacağımı bildiğim için mi.kendime çok kızıyorum bunca aydır burayı takip ediyorum ne kadar yazamasamda ama hep bir erteleme yapıyorum ama artık yeter eşime de yazık.üzülüyorum gerçektende 2 senedir çekiyoruz ikimizde.arkadaşlar parmağı eldiven takarak yapmak dahamı kolay bide serçe parmakla yapıcam ilk olarak yakın zamanda inşallah. daha 1 kez inceledim vajiyi daha nasıl parmağımı yapacağım konusunda bilgim yok.ben orayı kapalı olarak görüyorum.nasıl parmak girecek oraya ya yardım edin neolur
canım intihar etsen ne olacak ben de çok düşündüm intihar etmeyi. hatta birgün kendimi pencereden atarken zor kendime geldim.Ölsek iyi bazen diyorum Allahım ne olur canmı al benimde kurtulayım bu dertten diye.bi ara Dr ulusoyun grubuna üyeyim onun yazılarını başaranları okuyordum ve birgün bende başaracakmışım gibi içimde bi umut vardı hayal vardı şimdi o ilerideki şeyleri hissedemiyorum nedense.Sanırım geçtiğimiz yaz gidecektik ulusoya randevu için aradım doluydu sonrada eşimle ona gitmekten vaz geçtik zaten eşimi çok zor ikna etmiştim. bi de doktor dolu alamayacağını söyleyince eşim artık düşünmüyor bile gitmeyi.şimdi ben ne yapıcam ya içimde inanın hiç umut yok eskisi gibi ve içim hiç rahat değil.
ya ben kegel falan anlamıyorum ya kegel dediğiniz küçük tuvaletinizi yaparken ara ara durdurmak mı
aaaaaaaaa kızlarrrrrr ne oluyo bakayım bu ne boye herkezde bı umıtsızlıkklava:
zaten bu sekılde bır yere varamazsınız toplayın kendınızız nıye yapamıycaksınız bız nasıl yaptık bızler sızden dahamı ıyıydık hayır ...ben kendı adıma konusayımm sadece ck hırs yapmıstım canım ck tatlıdır ama sınırlendımmı hıc bır seyı gozum gormez ..yeter dedım ve basladım ...benımde umuudm yktu bazen hala dıyorum bıttımı o kadra alısmısısmkı o sıkıntıyı sırtımda tasımaya hla ıannamıyourm ...kızlar toparlanını bu skeılde dahada kotuye gıdersınız ınanaın yapabılrıısnız sadece cesaretınıızı toplamanız lazım ıhtıyacınız olan bu mesela ben kendımle ck konusuyordum egzersızlere basladıgımda acı yk acı yk..ınanaırmıısnız bagıra bagıra aglardım yaparken ama bırakmadım yapıcam dedım ve basrdım lutfen boyle konusmayın
canım sen ızmırdesı benım gıbı buyuk sehırdesın dokuz eylul falan. orda sımdı cınsel terapı almıs bır suru psıkolog vardır 5 6 sensta kurtuluyosun ınternetten arastır semtıne en yakın yere gıt daha ıy senın ıcın
Bahar ne kadar hırslıydım en iyi sen biliyorsun burda ama olmuyor
g_y evet 1.5 yıl oldu. Başta ben de çok zor günler geçirdim. Eşim hep onu istemediğim için yapmadığımı düşündü. Bunun bi rahatsızlık olduğunu anlamak istemedi. Aramız açıldı. Ayrı odalarda yattık. Bütün gece kavga ettik ağladık. Bi ben bilirim...
Şimdi rahatsızlık olduğunu kabul ediyor ama yine doktora gitmek istemiyor...
Bu durum eziyet bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?