selam kizlar cevap yazan herkese cok tenku menku:)parmakla denedim tekrar ama ben orasi acilsin diye parmagimla acma egzersizleri yapmadim ki sadece parmaklarim giriyor mu diye baktim aa oluo tamamdir diye dusundum uc parmak da oldu ama zara bisi olur diye ileri gitmedim. Dedigim pozis yani sirt ustu dumduz yatip da parmak bile acitiyor yaw bendeki de akil iste. Korku ce cahillik birlesince (cinsel cahillikten bahsediyorum) al sana vaji. benim korktugum sey aci
ilk gunlerde denemelerimizden birinde esime bagirsam da birakma demistim denemeye baslayinca ben bacaklarimi kirip yatmistim sirt ustu o kadar acidi ki kendimi cok kasmisim tabi birak dediysem de esim de devam etti e ben birakma dedim ya can havliyle nasil kactim o gunden sonra bacaklarimi kirip yatamadim malesef . iste o gunden sonra o aciyi tekrar yasiycam diye korkuyorum sdece zarin uzerine geliyoruz ama aciyinca hemen kapatiyorum bacaklarimi
kendimi kastigim icin oluo biliyorum acinin sebebi kaslarimizin cok gergin olmasi gevsesek sorun kalmiycak. Doktora gidemedim pinarrcim yurt disindayim. Ne yapmaliyim terapi alma imkanim da yok simdi?