Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ık basta geldım eve dedıgı gıbı teloon kapalı -sadece 15 dk ıcın-gectım aynanı karsısına alttarafım ıplak sırt ustu yatıp(aynanı karsında ve buyuk olması daha ıyı)bebe yagını surdum elımevajı.. etrafını oksa.. basladm (saatınde olacakyanında)5. dk sonunda bunu yapmaktan hoslanıp hoslanmadıgımı sordum kendıme sıkıntı oranın( %100 den baslıyo)senın hıssettıgıne gore tabı bnımkı %90 dan basladı 80 70 gıttıbır hfta sonunda %30 dustum (bu arada %30 %20 bılımsel acıdn en ıyı souclarmıs)

çok teşekkürler canım gerçekten yardımcı oluyorusn bize anlatacağın çok şey var sanırım.ama öncelikle bunu dediklerini yapmak gerek hadi hep birlikte biyerlere gelelim.

dün bir deneme yapalım dedik,gene aynı korkular gene aynı kasılmalar... of of of! bekaret gitti ama daha tam bir ilişki yaşamadım bile...ne zaman olacak? bundan sonrası artık rahat olur diye düşünüyordum ama şu yırtık beni mahvetti.ha iyileşti ha iyileşecek diye 1 aydır bekliyorum..araya bu kadar zaman girince haliyle başa döndüm.kafam çok bozuldu arkadaşlar bana dua edin pazartesi doktora gideceğim inş. iyileşmiştir de ilişki iznim çıkar ve ben de rahatça bir ilişki yaşarım

çok teşekkürler canım gerçekten yardımcı oluyorusn bize anlatacağın çok şey var sanırım.ama öncelikle bunu dediklerini yapmak gerek hadi hep birlikte biyerlere gelelim.

ılk hafta bu dedıklerım untmayın kesın kurallar var pen.. vajı. teması yok. alın kendınıze bır defter,bır bebe yagı,baslayın sıkıntı oranlarınızı yazın gunde sadece 15 dk ayıracaksınız bır hafta boyunca (adet donemlerı harıc)basarılar

Günaydın kızlarrrrr. Nasıl gidiyo?

Canım senin en azından bekaret gitmiş benim daha o bile gitmedi... senağlama

kılar ben bu ayın 17 sınde vajıyı basardım bılıyorsunuz sonra karnımda agrı sıskınlık gogsumde buyume karnımın ıcıne batma var tam hamıleyım dedım ıkı gundur adet olsdum adetımde bayagı cok gelıyor ama karnımda batma hıssı hala devam edıyor kızlar benım gıbı olan varmı cevap lutfen ılişkiden 4 defa oldu ne ben nede esım zevk almıyoruz
offfff ya

Canım hamile olduğu halde adte görenler de oluyormuş...
Eczaneden bi hamilelik testi alıp uygula derim.
Pozitif çıkarsa sorun yok. Negatif çıkarsa bi kadın doğum uzmanına gidersin...

denızcıgım benımde adet donemınden sonra dun tekrar deneme yaptık dedıklerın her basangıclarda oluyo
kasların gevsedıgı ıcı artık regl donemının basları dahayogun oluyo bunu bende gordum normal bır durum

nasılsınız kızlar ben ıyı gıbıyım adetım bitti gibi 2gun sürdü sürmedı öfff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , ben ıkı ay once basardım vajiyi ondan bu yana adet görmemıstım ıkı gündür oluyorum oda bıttı gıbı, zaten azıcık bısey gelıyodu

Biz neden başaramıyoruz ya intihar edecem artık :Saruboceq:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…