• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaslar terapı goremeyenler,eslerınde destek alamayanlarda varb burada. ılk baslarda bende cok caresızdım.ama yılmadım arastırdım esımınde destegı ıle sımdı terapı goruyorum. herkesın bu ılletten kurtulmsını ıstıyorum cınsel terapı almıs her psıkolog aynı yontemı kullanıyo bunu ılk haftadan berı gorduklerımı sızede anlatayım ıstermısınız ama harfıyen uyulması sart kesın kurallar var esımleben seans boyunca kurallara uyduk dedıklerını yerıne getırdık artık bana pens basını alabılırsın dedı.ılk 2 denememde kaydı gıttı hep 3 denemede hem penıs basını hemde govdey aldım haftaya yıne gıdıyorum terapıye sonlarıartık kızcak mı acaba govdeyıde kabul ettm dıye.(esıme sorarsan halınden memnun cocuk hayallerı kurmaya basladı o kadar dıyım yanı)yardım ısteyen herkese elımden geldıgınce yardımetmek ıstıyoum bende bu sorunu yasayan olarak

pınar parmakla mı çalıştın neler yaptın

şu rimel kutusu olayını bende denicem mumdan acayip tırsıom ben ya p.. bile öyle zor gelmiyo akannehir
itici şey:1closedeyes:

selam kizlar cevap yazan herkese cok tenku menku:)parmakla denedim tekrar ama ben orasi acilsin diye parmagimla acma egzersizleri yapmadim ki sadece parmaklarim giriyor mu diye baktim aa oluo tamamdir diye dusundum uc parmak da oldu ama zara bisi olur diye ileri gitmedim. Dedigim pozis yani sirt ustu dumduz yatip da parmak bile acitiyor yaw bendeki de akil iste. Korku ce cahillik birlesince (cinsel cahillikten bahsediyorum) al sana vaji. benim korktugum sey aci:( ilk gunlerde denemelerimizden birinde esime bagirsam da birakma demistim denemeye baslayinca ben bacaklarimi kirip yatmistim sirt ustu o kadar acidi ki kendimi cok kasmisim tabi birak dediysem de esim de devam etti e ben birakma dedim ya can havliyle nasil kactim o gunden sonra bacaklarimi kirip yatamadim malesef . iste o gunden sonra o aciyi tekrar yasiycam diye korkuyorum sdece zarin uzerine geliyoruz ama aciyinca hemen kapatiyorum bacaklarimi:( kendimi kastigim icin oluo biliyorum acinin sebebi kaslarimizin cok gergin olmasi gevsesek sorun kalmiycak. Doktora gidemedim pinarrcim yurt disindayim. Ne yapmaliyim terapi alma imkanim da yok simdi?

selam kizlar cevap yazan herkese cok tenku menku:)parmakla denedim tekrar ama ben orasi acilsin diye parmagimla acma egzersizleri yapmadim ki sadece parmaklarim giriyor mu diye baktim aa oluo tamamdir diye dusundum uc parmak da oldu ama zara bisi olur diye ileri gitmedim. Dedigim pozis yani sirt ustu dumduz yatip da parmak bile acitiyor yaw bendeki de akil iste. Korku ce cahillik birlesince (cinsel cahillikten bahsediyorum) al sana vaji. benim korktugum sey aci:( ilk gunlerde denemelerimizden birinde esime bagirsam da birakma demistim denemeye baslayinca ben bacaklarimi kirip yatmistim sirt ustu o kadar acidi ki kendimi cok kasmisim tabi birak dediysem de esim de devam etti e ben birakma dedim ya can havliyle nasil kactim o gunden sonra bacaklarimi kirip yatamadim malesef . iste o gunden sonra o aciyi tekrar yasiycam diye korkuyorum sdece zarin uzerine geliyoruz ama aciyinca hemen kapatiyorum bacaklarimi:( kendimi kastigim icin oluo biliyorum acinin sebebi kaslarimizin cok gergin olmasi gevsesek sorun kalmiycak. Doktora gidemedim pinarrcim yurt disindayim. Ne yapmaliyim terapi alma imkanim da yok simdi?

bendende şu, bırak desemde bırakma sen diyodum,bırak dedim bırakmadı en son denediğimizde bayılmışımbilmiyorumkismile
ogün bu gün egzersize başladım:lepi:

bendende şu, bırak desemde bırakma sen diyodum,bırak dedim bırakmadı en son denediğimizde bayılmışımbilmiyorumkismile
ogün bu gün egzersize başladım:lepi:

bende eşime aynı şeyi demiştim ama o kadar çok korktumki bırak dedim bırakmadı bende giriştim :P az kalsın elimde kalcaktıkaydirigubbakcemile3:roflol:

hıc egzersız denemesı apmamıs veya yapıpda sonuc almamıssanız benım yaptıgım yontemı sızede anlatayım (soyleyeceklerım bılımsel gerceklere dayayanır) doktorumun dedıklerını dıyıcem

ben de senn gibi ben acıyor desem de bırakma demiştim ama ben o sıralar parmak çalışması yapıyordum korktuğum gibi olmadı tam ben kasılmaya başlayınca eşim nefes al ver dedi tekniği hatırladım acımadı .nefes olayını unutmayalım zorlannca işe yarıyor çok

once bana uyulması gereken kurallar verdı 1 kesınlıkle pen.. vajın... teması olmayacak yasak tedavı suresınce 2flort etmemızı soyledı 3kavga tartısmak yasak

bana verdıgı ılk hafta odev ayna odevı:evde kımse olmayacak,telofon kapalı.aynanın karsına gecıp cınsel organımızı tanıma bolumu(bebeyagınında almamı soyledı butun tedavı boyunca onu kulllandım cok yararı oldu)hergun sadece 15 dk gecmeyecek sekılde aynaya bakarak vaj.. oksayacan dedı

Back