Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hanııı cocuklara okul tatilya cızgıfılm koyuyorlar dizi yerine , ah keske olsaydı askı memnu ama malesef :roflol:

İşime geldi bi bölümü kaçırmamış olucam şakkıdı
Güzel haber vericek olan yok mu kızlar sevinelim biraz... :)
Egzersizler nasıl gidiyor?
guzelll haberlerı bız snden beklıyorum...hadı bılgısyarın basında vakıt oldurecegıne cabuk gıt egzersız dene boyle nasıl basarıcankaydirigubbakcemile

ay kızlarr galıbaaa 2ay sonra sonunda adet olacam bıraz sancılarım varrr
hadi ınsalllahhhhhhhhhhhh olsamda rahatlasaaam ıcımde patlıcaak

ay kızlarr galıbaaa 2ay sonra sonunda adet olacam bıraz sancılarım varrr
hadi ınsalllahhhhhhhhhhhh olsamda rahatlasaaam ıcımde patlıcaak

Ben bi defa bi yıl boyunca hiç olmadım. Sonra düzensiz oldum ve bi 3 ay daha olmadım.
Şimdi de yine baya gecikti benim de 2 aya yaklaştı...
Geçen sancım vardı hah olacam dedim olmadım...

Hormon bozukluğu dedi doğum kontrol hapı verdi kullanınca adet oluyordum bırakınca yine olmuyordum.
Hala da düzensiz hep...

benımde yaaaaa 2 senedır dogum kontrol hapı kullanıyordum hormon bozuklugu ıcın ozamanlar 1gün bıle gecıkmıyodu, ekimde bıraktım ondan sonra sadece 1 kez adet gördüm aralıkın basında halada beklıyorum ıste ... cocukda ıstıyom nası olacaksa bu duzensızlıkle bakalıım.. adet olursam ücüncü günü doktor gel dedı yumurta takıbı ıcın

Aynen bırakınca bi süre normale dönmüştü sonra gene düzensizlik başladı ya
Hapa devam edicem sanırım ben...

gletigelen jelim azaldı die dün bebe fisfisfisyağı kullanmıştım acayip kıllandım bugün yanıo gibi hissediyorum o yüzden sordum.

terapıstım bana bebe yagını kullan dedı egzersısızın sonunda bıraz yanma oluyo ama ne olursa olsun vazgecmek yok ben cok sabrettım ve yılmadım esım bazen karamsarlıga dussede benyılmadım sakın karamsallıga dusme optm

bak sprey falan hepsı gecıcı hıpnoz ıle 1 gunde cozenler bıle var sonra problm yıne ortaya cıkıyo ben bostancıda sex terapısı almıs polınklıge gıdıyorum kokten hallormasını ıstıyosan orayı sana onerrırım ben yedıncı seanstayım ve 2 ay bende kaynaklanan ara vermeme ragmen parmak ergeslerını gectım son asamadayım ve bunu basarıyorum sızde basarırrsınız benım 2 yılım bosa gectı sızınkı gecmesın

Arkadaşlar hiç egzersiz yapmadım desem yalan olmaz.
Ama nedende p.. denemesi yaparsam olacak gibi hissediyorum. Akşam yine aynı ruh halinde olursam p.. denemesi yapıcam..
Olmazsa hevesim kırılır diye dün deneme yapmadım.
Orasının etten duvar olduğu düşüncesi silindi artık beynimden...

parmak egzersizlerindeki amaç oraya hükmedebildiğimizi anlamak senin gibi bende bu akşam kesin olcak kesin korkmıycam aman hiç mi acı görmedim dediğim zamanlarda bile çok kastım kendimi sen bilirsin ama parmak egzersizlerini yapmaya çalış ben daha önce parmak egzersizi yapabiliyodum ama ne oldu şu an bilmiyorum neyse oraya bir şey girdiğini görmek insanı çok fazla rahatlatıyo ilk önce böyle bir deneme yaprsan senin için daha kolay olur bende eşimle p...s egzersizi yaptıgımda 2-3 cm falan girdi daha fazla ilerleyemedim malesef ve çok üzüldüm çok yıpranıyo insan hiç kimse hoşlanmıyo parmak egzersizlerinden yinede sen bilirsinyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…