- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.121
kendimi salak gibi hissediyorum o kadar anlattılar anlattılar bi şey beceremedim o yüzden sagolsun doktorlarımda çok iyi arıyorlar sürekliboshayallersmileilgileniyorlar benle
ben bugün mum aldım ama tırsıyorum açıkcası:sinifsinif:
eelifes'cim bende henüz vaji'yi yenemedim ama senin durumun için bişeyler söylemek istiyorum kabul edersen:
parmak egzersizi p.... denemelerinde p....'in daha ileriye gitmesini sağlıyor kendimizi kasmadan yani daha az acı ile daha çok yol katetmiş oluyoruz.
bide hiç vajinanı incelemekten korkma egzersiz yapacaksan ilk önce vajinanda bişekilde ıslaklık sağlamalısın bunu ne şekilde yaparsın bilemiyorum ama inan bu işini çok kolaylaştırıyor sonra parmağına bolca kayganlaştırıcı sür (hangi parmağını kullanacaksan o parmağının tamamına sür)
vajideki ıslaklığı da eğer senin için sorun değilse film izleyerek yapabilirsin
ve sen rahat olduğun sürece kanama olmaz zaten rahat olmazsan parmağın girmez.
aferınnnn ck guzel devam ck az kaldıkaydirigubbakcemile5kızlar valla 2 parmağı aldım ben hemde 2 boğumu birdenopuyorumnanaktan hemde emlasız.mumdan bi tırstım aldım 2 parmağıkaydirigubbakcemile2
Özellikle o sandalye çok korkutuyo beni canım düşünmek bile istemiyorum ya.
Bahar sen p... alabiliyo musun canım ya?
merhaba xxderinxx sandalyeden ben de korkuyodum ama doğru dr a gidersen öyle bir rahatlatıyo ki insanı sen bile anlayamıcaksın o sandalyeye nasıl uzandığını inan bana
ve bir sonrakinde daha rahat gideceksin inşallah
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumben
kızlar ya ben hiç bişey yapamıyorum tıkandı sanki orası defalarca konuştum doktorla ama olmadı parmagımı almıyorum içeriye doktor ilk önce kendi yapıcakmış bir dahaki randevuda çok kötü hissediyorum kendimi aglıyorum şimdi :gitme: mafoldumben kurtulamıycam mı ebn bu hastalıktanmafoldumben
Canım ben biraz egzersiz yapıp hala çözemezsem gitmeyi düşünüyorum. İnanki hiç cesaretim yok gitmeye...
peki . ama çalışma yaptığını eşin bilmeli mutlaka bilsin veya kendisinin yanında yap eğer rahat olabileceksen
elifnur67 arkadaşım öğretmensin galiba meslektaşız
ne kadar zamandır bu sorunun var
bu siteyi bulana kadar
sorun sadece bende var sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?