Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kendimi salak gibi hissediyorum o kadar anlattılar anlattılar bi şey beceremedim o yüzden sagolsun doktorlarımda çok iyi arıyorlar sürekliboshayallersmileilgileniyorlar benle

eelifes'cim bende henüz vaji'yi yenemedim ama senin durumun için bişeyler söylemek istiyorum kabul edersen:

parmak egzersizi p.... denemelerinde p....'in daha ileriye gitmesini sağlıyor kendimizi kasmadan yani daha az acı ile daha çok yol katetmiş oluyoruz.

bide hiç vajinanı incelemekten korkma egzersiz yapacaksan ilk önce vajinanda bişekilde ıslaklık sağlamalısın bunu ne şekilde yaparsın bilemiyorum ama inan bu işini çok kolaylaştırıyor sonra parmağına bolca kayganlaştırıcı sür (hangi parmağını kullanacaksan o parmağının tamamına sür)

vajideki ıslaklığı da eğer senin için sorun değilse film izleyerek yapabilirsin

ve sen rahat olduğun sürece kanama olmaz zaten rahat olmazsan parmağın girmez.

teşekkür ederim katya bende neyin gerginliği oldu bilmiyorum ama tam rahatlayamıyorum vajınama ilk başlarda bakamıyodum ama sonradan alıştım şimdi çok rahat bakıp elleyebiliyorum ama bir noktada tıkandım işte çözülecek inşallah

geniş aile var ona bakarak yapın egzersızlerı gülerken belki cuk dıye kayar parmak iceri kaydirigubbakcemile3

kızlar valla 2 parmağı aldım ben hemde 2 boğumu birdenopuyorumnanaktan hemde emlasız.mumdan bi tırstım aldım 2 parmağıkaydirigubbakcemile2

Özellikle o sandalye çok korkutuyo beni canım düşünmek bile istemiyorum ya.
Bahar sen p... alabiliyo musun canım ya?

merhaba xxderinxx sandalyeden ben de korkuyodum ama doğru dr a gidersen öyle bir rahatlatıyo ki insanı sen bile anlayamıcaksın o sandalyeye nasıl uzandığını inan bana
ve bir sonrakinde daha rahat gideceksin inşallah

Kızlar günaydın...
Bahar'cım nasılsın erkencisin :)
Dün akşam egzersiz yapmadan p.. denemesi yaptım. Sizden nasıl cesaret aldıysam kendimi eskisi kadar kasmadım. Girmedi tabiki ama en azından değince kaçmadım.
Buna bile mutlu oldum hem de çok :)

Canım ben biraz egzersiz yapıp hala çözemezsem gitmeyi düşünüyorum. İnanki hiç cesaretim yok gitmeye...

kurtulacaksın inşallah, lütfepes etme
bu sitenn çok faydasını gördüm, sıkıntını üzüntünü anlıyorum ancak bu rahatsızlık bize hırs vermeli ben başaracam de ve takıldığın yerde hiç üşenmeden bir önceki aşamaya dön ve tekrar ileri aşamaya geç ne dersin nefes egzersizi yapıyomusun kegel?

amann herkesin başındakıler bı degısık huylu işte, türlü türlü insan cesıtleri var hepsıyle nası bas edecez sallayalım gıtsın aklinialirimsmile

elifnur67 arkadaşım öğretmensin galiba meslektaşız
ne kadar zamandır bu sorunun var
bu siteyi bulana kadar
sorun sadece bende var sanıyordum

merhaba canm 1 yıldır var ve 1 ay oldu aşalı ama egzersiz yapma gereği duyuyorum ben burdan yardım aldım okudukça bilgilendim ve kendime güvenm geldi burdaki başaran kızlar bana farkında olmadan yardımcı oldular ozamanlar üye değildim ben de orama bakamıyodum utanıyodum dokunamıyodum hatta dokunmaya çalışınca acı gibi bişey hissediyodum
şuanda bunları aştım 2 parmak bazen 3 parmakla yapıyorum arada eşimle de deniyoruz oluyo ama daha çalışmam lazım sanırım moral çok önemli sayın hocam aklına takılan bişey varsa sorunuz lütfenolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…