- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #7.061
evet tatlım biliyorum takip ediyorum seni çok seviniyorum senin adına şunu sormak istemiştim tam olarak başarmadan önce 3 parmağı denemişmiydin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tatlım biliyorum takip ediyorum seni çok seviniyorum senin adına şunu sormak istemiştim tam olarak başarmadan önce 3 parmağı denemişmiydin?
3 parmaktada olay şumu 2 parmak küs 3.düz bi şekilde demi?
bende korkuyodum orta par.tamamen yaptım bişey olmadı ama sen bilirsin tabi eşinle yap ozaman mutlaka.
canım orta parmagınla isaret parmagını küs sekline getir öyle sokmayi dene
bende öyle yaptım olmadıakannehir
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumben
kızlar ya ben hiç bişey yapamıyorum tıkandı sanki orası defalarca konuştum doktorla ama olmadı parmagımı almıyorum içeriye doktor ilk önce kendi yapıcakmış bir dahaki randevuda çok kötü hissediyorum kendimi aglıyorum şimdi :gitme: mafoldumben kurtulamıycam mı ebn bu hastalıktanmafoldumben
korkmuyorum deliği bulamıyorum korku falan kalmadı artık doktor tarif etti kaç kere kendimi dövmek istiyorum :mymeka:nefret ediyorum kendimdensenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
tam 1 haftadır parmagı oraya almaya çalışıyorum birkaç kez oldu zannettim ama olmadı olmadı offf çok sıkıldım
kız nası bulamıyon deligi, googlede vajına delıgı dıye yaz nerde olduguna bak
nıye olmadı dıyeeeeeeeeeeeee sordunmu hııcc kendıneee kızzz, kendını sıkıyosunda ondann
deliği görüyorum ama azıcık içerye girince tıkanıyorum daha önce almıştım parmagımı ama şimdi alamıyorum googledanda baktım vajina kaç kere hemde utanıyorum kendimden:bbo:-tatlicadiarzu-tırlatıcam az kaldı
korkmuyorum deliği bulamıyorum korku falan kalmadı artık doktor tarif etti kaç kere kendimi dövmek istiyorum :mymeka:nefret ediyorum kendimdensenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
gerçekten sende de oldumu ohaoldumsmiledoktora gidinceye kadar bekliycem cuma günü gidicez inş o zamana kadar denemek istemiyorum artıkkaydirigubbakcemilecanımbak bendede olmustu bıkac kez aldım parmagımı sonrada bıkac hafta alamadım hıc oda nıye oldu bılıyomusun hıc üstüne gıtmedım sadece ıste üzüldüm agladım arastırdım ama hıc cabalamadım o yuzden oldu ... sımdı sen al aynayı elıne sakınles koltuga gec en rahat pozısyonunu al ve öyle dene jel kullan bolca hemen ıcıne ıttırmeye calısma önce vajınanı ıyı bı ıncele bak oyna sag sol yap elle nebıleyım incele sonra yavas yavas ıcıne sokmaya calıs acele etme
Ben de bulamıyorum. Ve bu bizim cinsel organı tanımamamızdan kaynaklanıyor...