Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet tatlım biliyorum takip ediyorum seni çok seviniyorum senin adına şunu sormak istemiştim tam olarak başarmadan önce 3 parmağı denemişmiydin?

evet tatlım biliyorum takip ediyorum seni çok seviniyorum senin adına şunu sormak istemiştim tam olarak başarmadan önce 3 parmağı denemişmiydin?

evet canım önce ıkı parmagı tümünü aldım zamanla sonrada 3 parmak 1 bogum alabıldım sonra zaten o gün bı heves geldı ıcıme 3parmagı görünce pe.. denemesine gectık basardım orda

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumben
kızlar ya ben hiç bişey yapamıyorum tıkandı sanki orası defalarca konuştum doktorla ama olmadı parmagımı almıyorum içeriye doktor ilk önce kendi yapıcakmış bir dahaki randevuda çok kötü hissediyorum kendimi aglıyorum şimdi :gitme: mafoldumben kurtulamıycam mı ebn bu hastalıktanmafoldumben

canım korkulacak bısey yok tıkanmadı sana öyle gelıyor, bıraz kendıne guven bıraz cesaret et sıkma kendını az bı cesaretın olsa hemen yaparsın kocanın mutlu olacagını senı daha cok sahıplenecegını düsün hıckımse 2gunde yenmedı bu ılleti yılma üstüne gıt korkunun cabala canım

korkmuyorum deliği bulamıyorum korku falan kalmadı artık doktor tarif etti kaç kere kendimi dövmek istiyorum :mymeka:nefret ediyorum kendimdensenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

korkmuyorum deliği bulamıyorum korku falan kalmadı artık doktor tarif etti kaç kere kendimi dövmek istiyorum :mymeka:nefret ediyorum kendimdensenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kız nası bulamıyon deligi, googlede vajına delıgı dıye yaz nerde olduguna bak

canımbak bendede olmustu bıkac kez aldım parmagımı sonrada bıkac hafta alamadım hıc oda nıye oldu bılıyomusun hıc üstüne gıtmedım sadece ıste üzüldüm agladım arastırdım ama hıc cabalamadım o yuzden oldu ... sımdı sen al aynayı elıne sakınles koltuga gec en rahat pozısyonunu al ve öyle dene jel kullan bolca hemen ıcıne ıttırmeye calısma önce vajınanı ıyı bı ıncele bak oyna sag sol yap elle nebıleyım incele sonra yavas yavas ıcıne sokmaya calıs acele etme

gerçekten sende de oldumu ohaoldumsmiledoktora gidinceye kadar bekliycem cuma günü gidicez inş o zamana kadar denemek istemiyorum artıkkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…