• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben de ist da bir merkeze gitmiştim uyuşturucu sprey filan verdi
onlarla rahat oldu ama bırakınca yine aynı kabus devam ediyordu.
niye ben diyoum herkes ypıyor ben niye diyorum
çok bunaldım artık
eşim çok anlayışlı ama nereye kdr
altı yıl boşa geçti geçmekte de
yardım edin
illa parmak egzersizi yapmak gereklimi
ben parmağımı alamıyorum ki içeri

ben de ist da bir merkeze gitmiştim uyuşturucu sprey filan verdi
onlarla rahat oldu ama bırakınca yine aynı kabus devam ediyordu.
niye ben diyoum herkes ypıyor ben niye diyorum
çok bunaldım artık
eşim çok anlayışlı ama nereye kdr
altı yıl boşa geçti geçmekte de
yardım edin
illa parmak egzersizi yapmak gereklimi
ben parmağımı alamıyorum ki içeri

Canım merhaba. O tür ilaçlar kısa süreli çözüm oluyor sadece. Bırakıldığı zaman yine eski haline dönüyor. Parmak egzersizi yapmadan çözemezsin sanırım.

e60 oldu mu böyle :)

Bu arada günaydın kızlar...

xxderinxx tamam tatlım şimdi daha iyi takip edebiliyorum seni.:) nasıl gidiyor? ben dün gece egzersiz yapacaktım uyuyakalmışım bu akşam bol egzersiz ve deneme yapacağız.

arkadaşlar ben buraya tecrübelerimi(çok az tecrübemde olsa) yazmaya çalışıyorum ama önce bi muayene olmanızı öneririm fiziksel bi durum varsa vaj..zorlamayın derim önce bi emin olun..sizleri anlıyorum muayenedende çekiniyo olabilirsiniz ama ben 2 kere muayene oldum inanın hiç acımıyo zaten doktor vaj..olduğunuzu söylediğinizde ona göre davranıyo hani ben söyleyeyim dedim..Allah hepimizin yardımcısı olsun...

xxderinxx tamam tatlım şimdi daha iyi takip edebiliyorum seni.:) nasıl gidiyor? ben dün gece egzersiz yapacaktım uyuyakalmışım bu akşam bol egzersiz ve deneme yapacağız.

Nasıl gidiyor diyorsun da gitmiyor ki canım...
Bu parmak egzersizine bi türlü ısınamadım :( Bu egzersizleri eşim yapsa olmaz mı acaba ben dokunamıyorum hiç :(
Sen ne durumdasın egzersizlerde?

eşinlede yapabilirsin ben bir kere eşimle yaptım onun parmağ.tamamı girdi oda şaşırdı hem onada moral oldu sen nasıl deniyosun oturarakmı ben arkamı yaslanıyorum aynayıda yatağa koyuyorum öyle deniyorum.bol jelliyorum

eşinlede yapabilirsin ben bir kere eşimle yaptım onun parmağ.tamamı girdi oda şaşırdı hem onada moral oldu sen nasıl deniyosun oturarakmı ben arkamı yaslanıyorum aynayıda yatağa koyuyorum öyle deniyorum.bol jelliyorum

Ben bakamıyorum ve oturarak yapıyorum. Daha doğrusu yapmaya çalışıyorum.

tatlım aslında bakmaya çalışsan şu yönden çok iyi olur par..nasıl girdiğini girerken nasıl şekil aldığını görürsün bende dümdüz girecek sanıyodum ama bi kavis var onu hissedip görürsün zaten ondan sonrası rahat giriyo işte bizim orası çok dar

tatlım aslında bakmaya çalışsan şu yönden çok iyi olur par..nasıl girdiğini girerken nasıl şekil aldığını görürsün bende dümdüz girecek sanıyodum ama bi kavis var onu hissedip görürsün zaten ondan sonrası rahat giriyo işte bizim orası çok dar

Evet de canım ben hala bakireyim :(

Günaydın kızlar bende dün akşam 2 parmağa geçemedim bugün mum alıp onu denicem,2 parmak çok uyumsuz oluyo ya:kedi:

Back