Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Haklısın canım. İnşallah atlatırım da biz de aynı duruma geliriz. Desteğin için teşekkürler…

Demekki gerçekten yaşayanlar anlıyor insanı. Ben söylediğimde gülenler, öyle şey olur mu diyenler var.
Gerçekten öyle. Oradan çocuk çıkabiliyor da p.. neden giremesin.
Ben muayene olmadım kendi başıma çözmeyi deniyecem şimdilik..

bence bır dene ne kaybedersınkı ..emlayı sur ıc kısma sonra pen... denemesı yap..egerkı basaramazsan parmak egzersızzıne devam edersın

az önce denedim 2.parmağı bile yapamadım bide emla sürdüm üstelik acaba yeterince beklemiyomuyum akşam yine denicem,henüs p.. yapabileceğime inanmıyorumeyvahedigeldismile

aynı dün akşam bende uyudum.şimdide tek başıma denedim 2.parmağı eşime sürpriz yapıcaktım akşam güya alamadım ikisini:sm_confused:

Umutsuzluğa kapılma canım ben bakamıyorum bile...

benim gibi üzüntüdenmi uyudun sende eşinlemi deniycektin erken değilmi daha ben doktora gitcem cuma günü kar yagmassa bakalım neler diyecek

2parmak yapabildiğimi göstericektim ama yapamadım ya emla da sürdüm ama girişte acısını hissettim sanırım yeterince beklemedim :1no2:

Yavaş yavaş olur inşallah canım üzülme.
Muayene oldun mu?

evet oldum gittğim yer kadın dogum ve psikolokla çalışıyo jinekolog sandalyesinde verdiğin tepkilere göre anlayabiliyolar ama korkcak bişi yok ilk önce kızlık zarı muayenesi yaptılar ve normal dogum yapabilecek kadar sağlıklı oldugumu söylediler çekinecek birşey yokmuş her gittiğimde çıkıcam o sandalyeye

kızlar pes etmeyın ..bazen yaptıgımız seyı yapamıyoruz olabılıyor ıyıce rahatlamak lazım eger gergınsen ve o ankı ruhsal durumun ck onemlı oyuzden olabılır .. mola bıtınce tekrar devam ve hemen 2 parmak olmaz ben hala 2 parmka yapamıyourm o yuzden 1 parmak hepsını yap sonra mumla deneye bılrıısn sonrada pen... denemsı

işaret parmağını çok rahat yapıyorum ben otomatiğe bağladım onu.ben 2.parmağa takmıştım demek mum diyosunakannehir

işaret parmağını çok rahat yapıyorum ben otomatiğe bağladım onu.ben 2.parmağa takmıştım demek mum diyosunakannehir
yanı ben aynı bu skeıdle basardım ..yanı mumla yaptım sonrakı gun emlayı surup pen... yakın olan mumdan daha kalın bır cıısm kullandım ıyıce acılması ıcın ve sonrakı gun kremı surdum ve pen... denemesı yaptım yanı 2 parmak yerıne bı mumla dene bana sorarsan

mrb busenim denemelerdeyim egzersizlerdeyim:a015:

vajinusmus sürekli ertelenen bi rahatsızlık aslında çoğumuz yeni ben bir türlü kabullenememiştim herkesin yaptığı bişeyi niye ben yapamıyorum diye ama zamanla üstüne gittikçe aşılıyor biraz sabır ve cesaret kolay gelsin tarcın sakın bırama pes etme alkisalkisalkis

Özellikle o sandalye çok korkutuyo beni canım düşünmek bile istemiyorum ya.
Bahar sen p... alabiliyo musun canım ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…