- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.021
evet haklısın takip ediorum sizi devam herkesin sorunu bu sadece senin başına gelmiş bişey değil...bugunleri atlat ilerde gülümseyerek hatırlayacaksın bende eşimle o gunlerimi gülerek konuşuyoruz hatırlıyoruz...opuyorumnanaktan
xxderinxx bende 1.5 yıllık evliyim seni çooook iyi anlıyorum beraber aşarız inşallah bende kafaya koydum bak beni cesaretlendiren ne oldu biliyomusun sanada söyliyeyim kadın doğum doktoruna gittim ve bana dediki parmağı bir denesen içerinin salon salomanje olduğunu göreceksin dedi ve ben çok dar demi dediğimde burdan 4 kilo çocuk çıkar dedi cesaretlendim.sen hiç doktora muayene oldunmu ben önce muayene sonra egzersizden yanayım tatlım..
bence bır dene ne kaybedersınkı ..emlayı sur ıc kısma sonra pen... denemesı yap..egerkı basaramazsan parmak egzersızzıne devam edersın
eelifes sesin çıkmıyo naptın?ne aşamadasın?:kedi:
akannehiregzersiz yapıyorum ne oldu bana bilmiyorum dün akşam egzersiiz yapıyım dedim içeriye ucucnu bile alamıyorum uydum üzüntüden sabah zor kalktım kalkmakta istemedim düşünmek istemiyorum çünkü mafoldumben
akannehiregzersiz yapıyorum ne oldu bana bilmiyorum dün akşam egzersiiz yapıyım dedim içeriye ucucnu bile alamıyorum uydum üzüntüden sabah zor kalktım kalkmakta istemedim düşünmek istemiyorum çünkü mafoldumben
Umutsuzluğa kapılma canım ben bakamıyorum bile...
aynı dün akşam bende uyudum.şimdide tek başıma denedim 2.parmağı eşime sürpriz yapıcaktım akşam güya alamadım ikisini:sm_confused:
ama ben daha önceden alabiliyodum şimdi neden alamıyorum allah bilir o zamanda alamadım :sinifsinif: ama içerdeki kavisli bölgeyi fark etmiştim eşimde kontrol etmişti delircem :uhm:
benim gibi üzüntüdenmi uyudun sende eşinlemi deniycektin erken değilmi daha ben doktora gitcem cuma günü kar yagmassa bakalım neler diyecek
Yavaş yavaş olur inşallah canım üzülme.
Muayene oldun mu?
2parmak yapabildiğimi göstericektim ama yapamadım ya emla da sürdüm ama girişte acısını hissettim sanırım yeterince beklemedim :1no2:
kızlar pes etmeyın ..bazen yaptıgımız seyı yapamıyoruz olabılıyor ıyıce rahatlamak lazım eger gergınsen ve o ankı ruhsal durumun ck onemlı oyuzden olabılır ..mola bıtınce tekrar devam ve hemen 2 parmak olmaz ben hala 2 parmka yapamıyourm o yuzden 1 parmak hepsını yap sonra mumla deneye bılrıısn sonrada pen... denemsı
yanı ben aynı bu skeıdle basardım ..yanı mumla yaptım sonrakı gun emlayı surup pen... yakın olan mumdan daha kalın bır cıısm kullandım ıyıce acılması ıcın ve sonrakı gun kremı surdum ve pen... denemesı yaptım yanı 2 parmak yerıne bı mumla dene bana sorarsanişaret parmağını çok rahat yapıyorum ben otomatiğe bağladım onu.ben 2.parmağa takmıştım demek mum diyosunakannehir
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
mrb busenim denemelerdeyim egzersizlerdeyim:a015:
evet oldum gittğim yer kadın dogum ve psikolokla çalışıyo jinekolog sandalyesinde verdiğin tepkilere göre anlayabiliyolar ama korkcak bişi yok ilk önce kızlık zarı muayenesi yaptılar ve normal dogum yapabilecek kadar sağlıklı oldugumu söylediler çekinecek birşey yokmuş her gittiğimde çıkıcam o sandalyeye
evet benım 2 bucuk ay oldu..sukur bende burda basardım.. bır bucuk yıl sonraÖzellikle o sandalye çok korkutuyo beni canım düşünmek bile istemiyorum ya.
Bahar sen p... alabiliyo musun canım ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?