Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

işte dün ilk defa denedim ora parmağım ile,emlasız.sadece kayganlaştrıcı kullandım ama başarılı olamadım.çünkü tam girişe dokununca caım acıyo.sizde de oldu mu bunu merak ediyorum.emla sürmeyi deneyeceğim..

canım acımadı elimi sürünce rahatsızlık hissi oldu zamanla alışırısn bence ben ilk zamanlar bakamıyodum bile alıştım şimdi emla sür bende anestol vardı onu sürdüm bi kaç kere uyuşturdu bi miktar doktora gitmeden serçe parmagın 2 bogumuna kadar alabiliyodum denersen başarırsın inş.yerimseniben

inşallah canım.Allah yardımcımız olsun.Güzel haberler ile görüşmek üzere:)

cnm bence önce bir doktora git istersen genel bir bilgi al bi muayene ol. ama iyi bir doktora git. bazıları çok anlayışsız olabiliyor. kafandaki soru işaretlerini hallet. sonrasına bakarsın. buarada egzersiz için serçe parmağı ile başla derim ben.

canım az önce şiaret parmağım ile tekrar denedim.ama bu sefer ameliyat eldiveni taktım ve inan çok gariptir acı hissetmedim ve işaret parmağımda ikinci boğumu bile geçtim.girişte biraz zorlanıyor insan sanırım zamanla geçicek.bunun olduğuna bile inanamıyorum,çok heyecanlığım.bu daha bişey değil biliyorum ama oraya bişeyin girebildiğini gördüm ve içerde ilerledim ya bu benim için çok önemliydi..

Evet bu duyguyu biliyorum insan çok seviniyo umarım dahada ilerleriz:lepi:

tebrik ediyorum vereliniortak büyük başarı halletcen sen bu işi aferin kızsositososito

emla kullanmıyorum sadece ty&ja kayganlaştırıcı kullanıyorum şu an yapmak istemiyorum :1no2: dünden beri çok sıkıntı bastı yapamadım bende erteleme yapıyorum mafoldumben

ben bugün emla ile 2.parmağa geçmeye çabalıcam.emlayı egzersizde ilk kez denicem ileriye sürebilirim nasılda.yapabilirim diye düşünüyorum Allahım yardım etsinakannehir

ben bugün emla ile 2.parmağa geçmeye çabalıcam.emlayı egzersizde ilk kez denicem ileriye sürebilirim nasılda.yapabilirim diye düşünüyorum Allahım yardım etsinakannehir

yaparsın inşallah ev soguk biraz korkuyorumeyvahedigeldismile bide eşim var evde yapmak istemiyorum sıkıntı içersindeyim-tatlicadiarzu-

yaparsın inşallah ev soguk biraz korkuyorumeyvahedigeldismile bide eşim var evde yapmak istemiyorum sıkıntı içersindeyim-tatlicadiarzu-

ben eşimin yanında yapıorum canım zaten o oturtuyo bi bakıyorum aynayla gleitgelen elinde geliyo kopuyorumkaydirigubbakcemile3kendimi yemek saati gelipte kaçacak delik arayan çocuklar gibi hissediyorum o zaman:lepi:

ben eşimin yanında yapıorum canım zaten o oturtuyo bi bakıyorum aynayla gleitgelen elinde geliyo kopuyorumkaydirigubbakcemile3kendimi yemek saati gelipte kaçacak delik arayan çocuklar gibi hissediyorum o zaman:lepi:

bende onun yanında yapıyorum birşey demiyo hatta yardımcı oluyo ama ne bileyim işte:çok üzgünüm:

jujuuu sen hiç daha önce denememiştin değilmi parmak egzersizi falan valla çok azimlisin denemediysen.ben senden kısa zamanda çok iyi şeyler bekliyorum canım. hemen alıverdin parmağı içeri:) ben daha hiç başlayamadımm adım adım nasıl yaptığını anlatabilirmisin şuan adet oldum biter bitmez bende başlamaak istiyorum artık çok bunaldım çünkü yardımcı olursan sevinirim

g_y cim,o parmağı ben aldıysam herkes alır,başta bunu söyleyeyim:)garip bişey farkettim pskolojik mi bilmiyorum.ilk denemede tam giriş yerinde dokunurken acı hissettim,yapamadım.ikincisinden ameliyat eldiveni ile denedim,çok itici bir görüntü ama işe yaradı,acı hissetmedim,bu denenbilir.yatakta hafif öne doğru oturur pozisyondaydın ve karşıma oramı görebileceğim bir ayna aldım.bir de mutlaka bolca kayganlaştırıcı kullan.parmağını soktuğunda aşağı doğru yani popo yönüne doğru parmağını ittir,zaten anlıyosun yolunu.bir de şunu farkettim parmağı soktuktan sonra ilerlemesi daha kolay,parmağı çıkarırken tam çıkışta çok az sızı oluyo o da sanırım henüz esnemediği için..tahminim zamanla esneyecek..
uzun bir süre te parçakla devam etmeyi düşünüyorum.ikinci parmağa cesaretim gelen kadar.
inan ben yaptıysam herkes yapar..çok krokağımdır.daha ilerleyecek yolumuz var:)yaptıkan sonra yaz canım gelişmeleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…