- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.961
parmak egzersizinde zorlandın mı canım?emla kullanıyor musun egzersizde?
ilk başta çok kolaydı sonra adet oldum ugraşıyorum ama olcak inşallah başka yolu yok :1closedeyes:ty
&ja adında bir kayganlaştırıcı kullanıyorum güzel o bölge için yapılmış sen denedinmi egzesizleri hiç
işte dün ilk defa denedim ora parmağım ile,emlasız.sadece kayganlaştrıcı kullandım ama başarılı olamadım.çünkü tam girişe dokununca caım acıyo.sizde de oldu mu bunu merak ediyorum.emla sürmeyi deneyeceğim..
canım acımadı elimi sürünce rahatsızlık hissi oldu zamanla alışırısn bence ben ilk zamanlar bakamıyodum bile alıştım şimdi emla sür bende anestol vardı onu sürdüm bi kaç kere uyuşturdu bi miktar doktora gitmeden serçe parmagın 2 bogumuna kadar alabiliyodum denersen başarırsın inş.yerimseniben
ilk başta çok kolaydı sonra adet oldum ugraşıyorum ama olcak inşallah başka yolu yok :1closedeyes:ty
&ja adında bir kayganlaştırıcı kullanıyorum güzel o bölge için yapılmış sen denedinmi egzesizleri hiç
Merhaba wahtsup,dün ilk defa parmak egzersizine başladım,aslında başlayamadım.emlasız sadece kayganlaştırıcı ile orta parmağımı kullanarak deneyeyim dedim,ama girişe dokunduğum anda bir acı hissediyorum,bu sizde de oldu mu?sanırım emla ile ve serçe parmak ile denemem gerekecek,ne dersiniz?Haziran da düğünüm var ve şimdiden çalışmaya başlamam gerektiğini düşünüyorum,yoksa eşime haksızlık olacak
cnm bence önce bir doktora git istersen genel bir bilgi al bi muayene ol. ama iyi bir doktora git. bazıları çok anlayışsız olabiliyor. kafandaki soru işaretlerini hallet. sonrasına bakarsın. buarada egzersiz için serçe parmağı ile başla derim ben.
canım az önce şiaret parmağım ile tekrar denedim.ama bu sefer ameliyat eldiveni taktım ve inan çok gariptir acı hissetmedim ve işaret parmağımda ikinci boğumu bile geçtim.girişte biraz zorlanıyor insan sanırım zamanla geçicek.bunun olduğuna bile inanamıyorum,çok heyecanlığım.bu daha bişey değil biliyorum ama oraya bişeyin girebildiğini gördüm ve içerde ilerledim ya bu benim için çok önemliydi..
Evet bu duyguyu biliyorum insan çok seviniyo umarım dahada ilerleriz:lepi:
inşallah:)bi de gülme tuttu beni..
canım emla kullanıyo musun ?ne durumdasın?
canım az önce şiaret parmağım ile tekrar denedim.ama bu sefer ameliyat eldiveni taktım ve inan çok gariptir acı hissetmedim ve işaret parmağımda ikinci boğumu bile geçtim.girişte biraz zorlanıyor insan sanırım zamanla geçicek.bunun olduğuna bile inanamıyorum,çok heyecanlığım.bu daha bişey değil biliyorum ama oraya bişeyin girebildiğini gördüm ve içerde ilerledim ya bu benim için çok önemliydi..
emla kullanmıyorum sadece ty&ja kayganlaştırıcı kullanıyorum şu an yapmak istemiyorum :1no2: dünden beri çok sıkıntı bastı yapamadım bende erteleme yapıyorum mafoldumben
ben bugün emla ile 2.parmağa geçmeye çabalıcam.emlayı egzersizde ilk kez denicem ileriye sürebilirim nasılda.yapabilirim diye düşünüyorum Allahım yardım etsinakannehir
yaparsın inşallah ev soguk biraz korkuyorumeyvahedigeldismile bide eşim var evde yapmak istemiyorum sıkıntı içersindeyim-tatlicadiarzu-
ben eşimin yanında yapıorum canım zaten o oturtuyo bi bakıyorum aynayla gleitgelen elinde geliyo kopuyorumkaydirigubbakcemile3kendimi yemek saati gelipte kaçacak delik arayan çocuklar gibi hissediyorum o zaman:lepi:
jujuuu sen hiç daha önce denememiştin değilmi parmak egzersizi falan valla çok azimlisin denemediysen.ben senden kısa zamanda çok iyi şeyler bekliyorum canım. hemen alıverdin parmağı içeri:) ben daha hiç başlayamadımm adım adım nasıl yaptığını anlatabilirmisin şuan adet oldum biter bitmez bende başlamaak istiyorum artık çok bunaldım çünkü yardımcı olursan sevinirim
tebrik ediyorum vereliniortak büyük başarı halletcen sen bu işi aferin kızsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?