- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.921
yahu üzülme.benimki de bitip geçmiş değil. o gün öle sadece içime girdi,o da ağladım sızladım.girdi mi girdi mi 20 kere sorup şoka girdim yarım kaldı.sonra doktora gittim,bi baksın diye.zorlanmadan yırtıgım oldugunu söledi o gün bugün 22 gün geçti,hala iyileşmesini bekliyorum.bir dahaki denememi şubatta yapabilecegim ancak.ilk günler çok mutluydum da yırtık hala iyileşmedigi ve ilişki iznim olmadıgı için geçti hevesim.bu arada işten filan ayrıldım.başka durumlar var.öylece kaldı yani.zaten ağır ilerlemek lazım bu işlerde.yavaş yavaş,bebek adımları.
gelelim sana.ilişkiye girmek karıkoca olmak,gerçekten etkiliyor muhabbeti.kocanın sana olan tavrını vs.ancak o kadar kafanı takma derim.sen eşlik görevlerini (temizlik vs.) yerine getirmişsindir,muhakkak güler yüz de göstermişsindir.biraz eşin anlayışsız olmuş kusura bakma.o da inşallah geçer sen anlatıp açıklarsan.
ilişki denemesinde hangi aşamadasınız bilmiyorum.penisinin senin organına değmesine,içeriye girmeye çalışmasına tepkin nasıl oluyor;? onda da kasılıp geri çekilmelerin var mı ?
gelelim sana.ilişkiye girmek karıkoca olmak,gerçekten etkiliyor muhabbeti.kocanın sana olan tavrını vs.ancak o kadar kafanı takma derim.sen eşlik görevlerini (temizlik vs.) yerine getirmişsindir,muhakkak güler yüz de göstermişsindir.biraz eşin anlayışsız olmuş kusura bakma.o da inşallah geçer sen anlatıp açıklarsan.
ilişki denemesinde hangi aşamadasınız bilmiyorum.penisinin senin organına değmesine,içeriye girmeye çalışmasına tepkin nasıl oluyor;? onda da kasılıp geri çekilmelerin var mı ?