- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.941
diyorum ya canım akıllarına herbişey geliyor.sende öyle yap.sonuçta sen kendinden eminsin.ben kendimi ispatlarım dersin.yada o bi zahmet bi çözüm bulsun.kaldı ki anlamıyorum ben hangi insan kendine bu sıkıntıyı yaşatırki.ben salakmıyım 18 ayımı zehir ediyim.herkes gibi bizde ilk geceden olmasını isteriz.illaki griptenmi kanserden mi hastalık olur.bu da psikolojik bi hastalık.
ya ne kadra kotu bı durum..yanı ıllahı kan gormesımı gerekıyor ..eger kanamassa sımıd sen kız olmuyormuusn ..ne kadra yanlıs bır dusunce her kzılık bozulduugnda kanmazkı..bence arkadasımıızn dedııg dogru esınle konus dekı gıdelım doktora muayne etsın sende duy kız olduugmu sonra ben tedavıye baslıycam yanı doktor dedıkten sonrada heralde sorun cıkartmaz kan gelmezse ...:1no2:
Değil mi ama. Sanki ben çok meraklıyım sürekli ağlamaya.
Ve bu sadece benim sorunum mu. Kendi de mahrum kalıyor... Bu ne geri kafalılık bi anlasam
canımm benım ılk once esınle konus anlat duurmu boyle boyleEvet malesefMuayeneye de gitmez ki tam bi çıkmazdayım yani
Neyse kafanızı şişirdim kusura bakmayın. Bi şekilde çözmeye çalışacam inşallah.
Egzersizlere başlayacam. Her yolu deneyecem. Çok sağolun desteğiniz için...
slm bende 2,5 yıllık evliyim 4 psikoloğa gittim bu illetten kurtulabilmek için hipnoterapi gördüm sonra parmak egzersizleri yaptım 1 parmak 2 parmak 3 parmak bunları yaptım fakat parmak egzersizlerinde üçte ikisini alabiliyorum içeri üçte birlik kısım gitmiyor ilerlemiyor sanki orda bir engel bir duvar varmış gibi oluyor.sonra eşimin 1 ve 2 parmağını almaya çalıştım onda biraz gerildim sadece üçte birlik kısmı alabildim.bir de ben mumla hiç çalışamadım kendi parmağımla daha rahatım çünkü parmağımla oranın esnekliğini açılabilirliğini hissediyorum.mumda çok gergin oluyorum.bu egzersizlerden sonra p.......aşa<masına geçtim ama kasıldığım için başaramadım.yanıma bile yaklaştıramadım.bu başarısızlığın üstüne de parmak egzersizlerini bıraktım.çünkü yine başarısız olma korkum var.başaran arkadaşlar bana bir akıl verin napıyım çok çaresizim nazilliye mi gitsem
İlk evlendiğimizde neredeyse her gün denedik. Ama eşim onu istemediğime inanmaya başladıkça denemeler de azalarak bitti. Birleşme dışında herşeyi yapıyorum hani çıplak durma vs sorunum yok sadece birleşme.
Geçen zamanı asla kayıp olarak görmüyorum. Ama daha güzel geçebilirdi ve evliliğim yıpranmazdı. Olsun çözdüğümde bu olayı herşey en baştan başlayacak diye düşünüyorum.
Bu sefer ben de kararlıyım. İnşallah ben de kadın olurum sizler gibi
Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim, cesaret verdiğin için de. Şuan deneme imkanım yok. Ancak akşam üzeri mutlaka deneyecem. Çok basit bi sorun gibi görünse de yaşayan bilir çok zor
Benim de eşim başta çok zorladı şimdi zorlamıyor. Dediğin gibi benim de işime geliyor. Ama artık bu işe bir dur demek istiyorum. Bu akşam mutlaka başlayacam. Herkes gibi ben de yenebilirim (inşallah).
Bende taktım bu botoksa kurtuluŞ olarak bunu gÖrÜyorum...
canım hiç endişelenme. biran önce egzersizlere başla. bende 1sene çektim bunu 9ay önce yendim. hiç korkulacak bişey değil. gerçi ben doktor yardımıyla yendim ama doktorunda yaptığı farklı bişey değil. vajinana dokunma problemin varmı bilmiyorum ama eğer oraya dokunmaktan bile korkuyorsan önce ona alışmalısın. bacaklarını iyice açıp kremle masaj yap. ona alışıncada kayganlaştırıcı ve emla kullanarak serçe parmağınla başla egzersize. hiç acele etme yavaş yavaş yap. zorlanırsan burnundan nefes alıp ağzından ver rahatla. eğer parmak sokmak itici geliyorsa dilatör alabilirsin yada mum.(ben dilatörle çalışmıştım). kayganlaştırıcı olarak durex'in kayganlaştırıcsını tavsiye ederim. yada bepantende kullanabilirsin. ben doktorda çalışırken bepanten ve emla kullanırdım.merak etme yeniceksin. soruların varsa cevaplayabilirim.
Merhaba wahtsup,dün ilk defa parmak egzersizine başladım,aslında başlayamadım.emlasız sadece kayganlaştırıcı ile orta parmağımı kullanarak deneyeyim dedim,ama girişe dokunduğum anda bir acı hissediyorum,bu sizde de oldu mu?sanırım emla ile ve serçe parmak ile denemem gerekecek,ne dersiniz?Haziran da düğünüm var ve şimdiden çalışmaya başlamam gerektiğini düşünüyorum,yoksa eşime haksızlık olacak
Bende taktım bu botoksa kurtuluŞ olarak bunu gÖrÜyorum...
merhaba,
evlenince aynı zorluğu yaşayacağıma eminim,biraz denedik,zorlandığımı,çok kasıldığımı ve çok korktuğumu gördüm
ben doktora gidiyorum parmak egzersizi yapıyorum bana ankarada doktorum evlilik öncesi cinsel egitim verdiklerini söyledi belkide korktugun gibi olmayacak ilk gecen sen yinede kendini korkutma fazla dogru bilgiler edin herkesin lafına da kulak asma insanlar çok bilinçsiz konuşuyo bazenklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?