Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hııı parmak egzersizi deniceniz bende p.. denemesine geçtin sandım hayran kaldım cesaretine olumunekankayizsmile

ben 6 aylık evliyim 6 sene gibi geçti canım 4 yılı düşünemiyorum bile Allah yardımcımız olsun egzersize devammmm...guclubacismile

canım tüp bebekten önce doktora gitmedinmi vajınusmus için herşey beyinde bitiyor haklısın ama bugüne kadar şartlandırdıgımız şeyi iki günde halledemiyoruz malesef bilmiyorumkismile

canım tüp bebekten önce doktora gitmedinmi vajınusmus için herşey beyinde bitiyor haklısın ama bugüne kadar şartlandırdıgımız şeyi iki günde halledemiyoruz malesef bilmiyorumkismile

hayır doktora gıtmedık guzelımmm..bılıyorum bu benım ıcın buyuk bı hataydı ama işte oldu.tup bebek daha kolay gelmıstı bana .hep bıseylerı erteledık korktum , kactım .....sızlerın yasadıklarını ben fazlasyla yasadım inanın....tamamen haklısın guzelım ama bırazcık cesaret her sey daha guzel olck emın olabılırsın...

zemuszemuscesareti bulmak için çabalıyoruz allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor birşey güzel günler bizi bekliyo azıcı diş sıkmak gerekiyo sadece olumunekankayizsmile

hadı kızlar başarırsınız bıraz cesaret edin ben ınanıyom... size hedıye olarak cıkolata alacam başarınca

benim ödülüm hazır aslında ben başarıyım eşim beni memlekete anneme götürecekkaydirigubbakcemile

memleket nere canım... eelifes sen nerde oturuyodun, ınsallah basarırsında annene kavusursun Tarcin egzersızlerı yaparken anneni düsünme kız motıvasyonun gider :roflol:

gunaydın kızlarrr.her deneme dahada ıyyıe gıdıyor sukurler olsun..gırıs kısmındakı acı olayını bır turlu atlatamadım ama onada razıyım olsun napalım....bıde bebıs haberı verırsem sıze ıhsalllhlhhh.....
dualarım sızlerle kzılar yapabılrıısnız cesaretınızı toplamanız lazım opuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…