- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.621
geçen gün arkadaşımla konuştum dediki birazcık erotik videolar izle dedi,aynı şeyi doktorda söylemişti bana,hem isteksizliğin bir ölçüde geçer dedi,oda bu sorunmu yaşamıştı 8 ay,acaba içinizde bazen bu yönteme baçvuran varmı,internettende bakmaya korkuyorum virüs girer diye,eğer o şekilde virüssüz bildiğiniz site varsa özelden bana atabilirsiniz:a015:
inanki hiç ama hic acımadı inanamadı bılde baktım hepsı gırmıs sonuna kadar insallah yakında bebegım olur darısı sızlerın basına bu ne bıcım acıdır sıkıntıdır ben bılırım kızlar bırde bende esımde hıç zevk almadık acaba yapanlar sızde de oldumu yarım saat esım gıt gel yaptı alısssın acılsın dıye ama ne bende nede esımde zevk yok
merhaba arkadaşlar,
ne zamandır buradaki yazıları okuyorum. malesef aynı sorun bende de var. hayatta başıma geleceğini düşünmediğim bir konu malesef. evleneli 6 ay oldu ancak ilişkiye giremedik. kendimi kasmıyorum rahatım ya da öyle sanıyorum ancak zorlamamıza rağmen penis giremiyor. parmak egzersizi denedim ancak o da bir yerde takılıyor sanki sanki içeride bir yere takılıyor ve ilerlemiyor. ay nı durumda olanlar var mı?
slm arkadaşlar bende bugün serçe parmagı denıyecem şu emla krem cok lazımmı sizce nasıl bişey ne etkisi oluyo biraz anlatırmısnız
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda başardım dün gece oldu hepsını aldım cok mutlu oldum
merhaba arkadaşlar,
ne zamandır buradaki yazıları okuyorum. malesef aynı sorun bende de var. hayatta başıma geleceğini düşünmediğim bir konu malesef. evleneli 6 ay oldu ancak ilişkiye giremedik. kendimi kasmıyorum rahatım ya da öyle sanıyorum ancak zorlamamıza rağmen penis giremiyor. parmak egzersizi denedim ancak o da bir yerde takılıyor sanki sanki içeride bir yere takılıyor ve ilerlemiyor. ay nı durumda olanlar var mı?
bu arada ozelden mesaj atabılırsınız bana nette tanıstıgım bır bayan allah razı olsun cok yardımcı oldu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda başardım dün gece oldu hepsını aldım cok mutlu oldum[/
Tebrikk ederim Arkadasim..darisi bu sorunu yasayan herkesin,hepimizin basina ...:Saruboceq:
bu arada ozelden mesaj atabılırsınız bana nette tanıstıgım bır bayan allah razı olsun cok yardımcı oldu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda başardım dün gece oldu hepsını aldım cok mutlu oldum[/
Tebrikk ederim Arkadasim..darisi bu sorunu yasayan herkesin,hepimizin basina ...:Saruboceq:
tebrikler canım allah mutluluğunu daim etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?