- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.581
cevap yazan yokmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevap yazan yokmu
merhabalar arkadaslar 18 aylık evlıyım ben daha yapamsdım artık umutsuz oldum ne yapacagım bılmıyorum parmak egzersızı yaptım ıkı parmak cok rahat gırıyor esım yardımcı olmuyor artık sogudu ty ja aldım mumlada yapıyorum oluyor ama denedıgımızde esımın kı artık sertlesmıyor ne yapacagım bılemıyorum artık anne olmak ıstıyorum yardım edın yas 30 oldu
duygu 82 merhaba sen de emla krem kullanmissin. ben de bu krem magduruyum.yani yanlis yere surmusum. ust tarafa dogru saatlerce yandi. dun aksam surmsutum bugun bile hala yaniyor.deneme bile yapamadim. emla bu kadar etkili mi
alt tarafta da ayni yanmayi yapiyor mu
denemekten korkuyorum. bi daha kullanmasam mi?
slm ya moralim cok bozuk bir iki gun once emla krem aldim.bugun deneyeyim dedim.sanirim biraz ust tarafa surmusum.once yakti sonra uyustu.uyusuyor demislerdi ama ama bu uyusma hani disci uyusturucu igne yapinca butun ceneniz uyusur ya oyle bir uyusma. sonra yanmaya basladi. ve giris kapandi sanki. sertlesti gibi. ugrastim ama olmadi.offfff hala canim yaniyor. ya emla kullananlar bana bi daha anlatabilirmi? idrar deliginin oldugu kisim aci biber gibi yaniyor. aglicam yaaaaaa......halbuki bu gun kesin bitiririm bu isi diye dusunduydum.
merhabalar arkadaslar 18 aylık evlıyım ben daha yapamsdım artık umutsuz oldum ne yapacagım bılmıyorum parmak egzersızı yaptım ıkı parmak cok rahat gırıyor esım yardımcı olmuyor artık sogudu ty ja aldım mumlada yapıyorum oluyor ama denedıgımızde esımın kı artık sertlesmıyor ne yapacagım bılemıyorum artık anne olmak ıstıyorum yardım edın yas 30 oldu
Yapamıyorum ya yapamıyorummmmmmm.Artık moralmen çöktüm.Kimseye anlatamıyorum.İyiki siz varsınız.Çok mutsuzum.Bende başarmak istiyorum.Ama yapamıyorumm....... Ağlamaktan düşünmekten harap oldum.
az evvel gebelik bolumunde yazilanlari okudum. insallah birgun biz de o bolume duygularimizi yazariz.artik evim bebekle senlensin istiyorum ve bir an once vajiyi yenmekkk
Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki aydır bu sitede bu konuyu okuyup takip ediyorum.yeni üye oldum.6aylık evliyim aynı sorunları yaşıyorum ve vajinismus olduğumu artık kabul edip parmak egzersizlerine başladım.umarım bende başarabildiğimi burdan bağırabilirimm..
Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki aydır bu sitede bu konuyu okuyup takip ediyorum.yeni üye oldum.6aylık evliyim aynı sorunları yaşıyorum ve vajinismus olduğumu artık kabul edip parmak egzersizlerine başladım.umarım bende başarabildiğimi burdan bağırabilirimm..