How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhabalar arkadaslar 18 aylık evlıyım ben daha yapamsdım artık umutsuz oldum ne yapacagım bılmıyorum parmak egzersızı yaptım ıkı parmak cok rahat gırıyor esım yardımcı olmuyor artık sogudu ty ja aldım mumlada yapıyorum oluyor ama denedıgımızde esımın kı artık sertlesmıyor ne yapacagım bılemıyorum artık anne olmak ıstıyorum yardım edın yas 30 oldu

merhabalar arkadaslar 18 aylık evlıyım ben daha yapamsdım artık umutsuz oldum ne yapacagım bılmıyorum parmak egzersızı yaptım ıkı parmak cok rahat gırıyor esım yardımcı olmuyor artık sogudu ty ja aldım mumlada yapıyorum oluyor ama denedıgımızde esımın kı artık sertlesmıyor ne yapacagım bılemıyorum artık anne olmak ıstıyorum yardım edın yas 30 oldu

denizdeni slm hayatım. bende bu hastalığı 3 yıl çektim 2 ay once allahıma cok şükür bu sıte sayesınde tamamen çözdüm.burdakı arkadsların yazdıklarını mutlaka oku. mumkunse bastan sona kadar. canı cok tatlı olan bır ınsanımdır. acıyacak korkusu ile 3 yıl hep eşimi ittim. şu kasarını söylıyım yasayacagın stress en fazla 2 dakıka oda gırıs anında onuda kendını kastıgın için. sonrasında hersey cok rahat oluyor. bende senın gıbı mumla calıstım 2 parmakla cok rahat egzersızlerımı yapıyodum sonra 3 parmaga gectım daha sonra esımın 2 parmagını denedım ve sonrasında penıse gectım. ama benım ilk penıs denemem emla krem ve gıletgelen jelı ıle oldu ınan bu ıkı ilac benım kafamdakı fobıyı atlatmamı sagladı en azından sana bı cesaret verıyor. bıseylerın gırebıldıgını anlıyosun artık. emla krem ıle hıcbırsey anlamıyosun ben 2 defa kremı kullandım sonra bıraktım. ısretsen bı bu sekılde dene. esının sorununa gelınce malesef erkeklerde uzun sure ılıskıye gıremeyınce bu tarz problemler olusuyor benım esımde de erken bosalma sorunu oluyr. ıcıme gırdıkten sonra 5 dak sonra bosalıyor. kafanda buyutme yemınederım bosunaymıs sadece kendıne 5 daklık bır cesaret ver. ben 3 yıl bu sacama olayı yasadım. sımdı o kadar kızıyorumkı gecen zamanlarıma cok uzuluyorum. bende senın gıbı bebek dusunuyorum

duygu 82 merhaba sen de emla krem kullanmissin. ben de bu krem magduruyum.yani yanlis yere surmusum. ust tarafa dogru saatlerce yandi. dun aksam surmsutum bugun bile hala yaniyor.deneme bile yapamadim. emla bu kadar etkili mi
alt tarafta da ayni yanmayi yapiyor mu
denemekten korkuyorum. bi daha kullanmasam mi?

duygu 82 merhaba sen de emla krem kullanmissin. ben de bu krem magduruyum.yani yanlis yere surmusum. ust tarafa dogru saatlerce yandi. dun aksam surmsutum bugun bile hala yaniyor.deneme bile yapamadim. emla bu kadar etkili mi
alt tarafta da ayni yanmayi yapiyor mu
denemekten korkuyorum. bi daha kullanmasam mi?

canım tabiki sen bilirsin burda emla ile başaran çok arkadaşımız var.ama herkes memnun kalacak diye bişey yok.ben vazelinle yapmıştım.yanma falan bişey olmuyor.birde emla uyuşturduğu için alışkanlık yapabilir yani her defasında emlayla yapmak istersin.bence birde vazelini dene.egzersizle zamanla vajina esnediği için acı filan olmuyo.uyuşturmadan bence o anı yaşamalısın

gerçekten arkadaşlar bazen çok pişman oluyorum.sonuçta cinsellikte yemek yemek su içmek gibi bi Allah vergisi.kadını da o yapıda yaratmış.zamanında cesur olup o anı yaşamak lazımmış.

slm ya moralim cok bozuk bir iki gun once emla krem aldim.bugun deneyeyim dedim.sanirim biraz ust tarafa surmusum.once yakti sonra uyustu.uyusuyor demislerdi ama ama bu uyusma hani disci uyusturucu igne yapinca butun ceneniz uyusur ya oyle bir uyusma. sonra yanmaya basladi. ve giris kapandi sanki. sertlesti gibi. ugrastim ama olmadi.offfff hala canim yaniyor. ya emla kullananlar bana bi daha anlatabilirmi? idrar deliginin oldugu kisim aci biber gibi yaniyor. aglicam yaaaaaa......halbuki bu gun kesin bitiririm bu isi diye dusunduydum.

Emlayı girişe sürmen bi işe yaramaz. İç tarafına sürmen lazım. Ne kadar ileri sürersen okadar rahat edersin. Serçe parmağına sür ve parmağını ilerletebildiğin kadar ileri it. Eğer yapabiliyorsan baka bi aletle yap. Ben öle yendim.Çok az bi yanma oluyo. Sen etrafına değdirdiysen yanman ondan fazla olmuş olabilir. Zaten 5-10 saniye sonrada hemen geçiyo.Başarılar

Merhba, eşin yine aynı sorunlarla karşılaşacağını düşündüğü için istemiyo olabilir. Bende de aynı sorunlar vardı. Eşimi tamamen kaybetmek üzereydm. Kendimi tamamen hazır hissettiğimde adeta yalvardım hadi deneyelim diye ama yok dedi. Sonra zar zor ikna ettim ve oldu. Artık hiç öle sorunlar kalmadı. Sen de kendini tamamen hazır hissettiğinde ikna etmeye çalış onu. Olduğunu görünce herşey kendiliğinden hallolacak. Bu da bol bol ve uzun süren egzersizler sayesinde olucak. Eşinle denemeden önce bolca egzersiz yap aç orayı. Açılınca da hemen deneyin.İnşallah herye yoluna girer.

Yapamıyorum ya yapamıyorummmmmmm.Artık moralmen çöktüm.Kimseye anlatamıyorum.İyiki siz varsınız.Çok mutsuzum.Bende başarmak istiyorum.Ama yapamıyorumm....... :( Ağlamaktan düşünmekten harap oldum.

arkadaşım üzülme lütfen,bu geçici bir durum.egzersizleri yapmadan önce gevşemeye çalış,tüm bacaklarını gevşek bırak sırt üstü uzan bu şekilde dene bir de olur mu

az evvel gebelik bolumunde yazilanlari okudum. insallah birgun biz de o bolume duygularimizi yazariz.artik evim bebekle senlensin istiyorum ve bir an once vajiyi yenmekkk

az evvel gebelik bolumunde yazilanlari okudum. insallah birgun biz de o bolume duygularimizi yazariz.artik evim bebekle senlensin istiyorum ve bir an once vajiyi yenmekkk

Tabi ki yeneceksin. yeter ki umudunu kaybetme ve sürekli egzersiz yap. Öncelikle kararlı olmalısın. Bende yeni yenenlerdenim.İnşallah bizde annelik duygusunu yaşarız birgün...Zaten bütün çabamız birazda bu yüzden değil mi?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki aydır bu sitede bu konuyu okuyup takip ediyorum.yeni üye oldum.6aylık evliyim aynı sorunları yaşıyorum ve vajinismus olduğumu artık kabul edip parmak egzersizlerine başladım.umarım bende başarabildiğimi burdan bağırabilirimm..

Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki aydır bu sitede bu konuyu okuyup takip ediyorum.yeni üye oldum.6aylık evliyim aynı sorunları yaşıyorum ve vajinismus olduğumu artık kabul edip parmak egzersizlerine başladım.umarım bende başarabildiğimi burdan bağırabilirimm..

Hoşgeldin aramıza. Sabırla egzersizlere devam erdersen tabi ki başaracaksın. Sormak istediğin herşeyi sorabilirsin...

Sağol arkadaşım.Çok şeyin cevabını buldum zaten günlerdir okuyorum.Çok şeyide uyguladım.Sadece yalnız olmadığımı gördüm ve buraya katılmak istedim.Şu an regl olduğum için ara vermek zorunda kaldım.ama iyi ilerliyorum.

hoşgeldin tarcin,bu siteden çok fayda gördüm burayı keşfetmen senn bu konuda kararlılığını gösteriyo ve başarıya doğru güzel bir adım attığını gösteriyor.tekrar hoşgeldin

Ben henüz özelden mesaj yazamıyorum.buradan teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için.Emlayı hep okudum burada bi kezde ben denedim ama sadece dış yüzeyde kaldığı için hiç uyuşma olmadı zaten o denemedede kasılmaktan bayılmışım:)sonrasında başladım egzersizlere ve emlasız yapabiliyorum:P buna bile seviniyorum

merhaba Aylapınar ve Demi aynı sorunları yaşıyorum kızlar.Bende uzun zamandır vajinusmus hastasıyım.Ben biraz aştım kendimce ama yinede korkum var yani mumla egzersizleri yapabiliyorum ama eşim çok isteksiz olduğu için artık yapamıyoruz zaten gel diyemiyorum bile o da korkuyu bu durumdan ve kendine yediremiyo benim yüzümden o hale geldi ne yapmalıyım sizce birde bu sorunla uğraşmak çok kötü:gitme:

Back