How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaslar baska bır sıtede tanıstıgım bır arkadas vardı
bana cok yardımcı oldu
bunun cozumu egzersız ve cesaret mum cok faydalı
kayganlaştırıcı ıse ty ja kulandım
sadece en son denerken oldugu zaman nohut kadar anestol pomad parmagıma surdum oraya surdum
ama bılmıyorum hıc yanma olmadı anestolun faydası oldumu bılmıyorum zaten bır dahada kulanmayacagım zararlı tyja zararsız ayrıca bana ıyı dıleklerını sunan herkese tesekuuuuuuuuurler

arkadaslar baska bır sıtede tanıstıgım bır arkadas vardı
bana cok yardımcı oldu
bunun cozumu egzersız ve cesaret mum cok faydalı
kayganlaştırıcı ıse ty ja kulandım
sadece en son denerken oldugu zaman nohut kadar anestol pomad parmagıma surdum oraya surdum
ama bılmıyorum hıc yanma olmadı anestolun faydası oldumu bılmıyorum zaten bır dahada kulanmayacagım zararlı tyja zararsız ayrıca bana ıyı dıleklerını sunan herkese tesekuuuuuuuuurler

canım çok sevndim hadi geçmiş olsun allah bir daha yasatmasın

bendede var bu hastalık yenemiyorum patlamak üzerim ama sabır gösteriyorum bitsin artık bu hastalık yaaa allahım bitir şu hastalığımı arkadaşlar bende emla krem kullandım ama faydasını görmedim egzersiz yapmaya korkuyorum kızlığım gider diye kan gelir diye
canım parmak egzrsızınde kıslık acılma yapıyor ..yanı yırtılma olmaz sanırım kan olayına gelınce korkma mesela bende gelemdı ..eger egzrsız yapmazsan emla kremın yararını gormezsın ..egzersız yapıcaksınkı kremı ıc kısma surebılesın serce parmagınla basarabılrıısen ıc kısma surebılrıısn ...

Denizdeni canım tebrikler
İlkinde öyle olması bence normal sonuçta ikinizd e çok gergindiniz tek amacanıınz isin tamamlanmasıydı.

Diğerleri eminim çok zevkli olacak :)

Darısı bizim basımıza ben daha yeri bile bulamadım. AYnadan da baktım ama çıkartamıyorum ben orayı her yer kapalı gibi geliyor :((

bnde aynen senin durumundayım canım sadece tek boığuma kadar egzersiz yapıyorum ama artık tek boğma kadar üç parmağımı rahat alıyorum uyuşturucu sürmeden sadece jelle,ama daha fazla sokjmuyorum kızlığa zarar gelicek diye korkuyorum,eşimle o güğnü yaşadığımda kan gelmezse farklı düşünebilir gibi geliyor bilmiyorum,kızlığımın o geceden önce bozulmasını istemiyorum ben,arkadaşımın ilk gece gelmemişti kan ertesi ghünü doktora gittiler doktor kızlığın duruyor çok esnek doğumda yırtılıcak demiş,ben parmağımla bozmaktan korkuyorumbenneyaptımki

denizdeni hayırlı olsun darısı başımıza,allahım inşallah bizimkide olur :Saruboceq:
dün arkadaşımla konuştum onunkide 8 ay olmamıştı,birgün kendi kendime karar aldım mutlaka olmalı diye diyor ve o gün hiiç kendişmi kasmadan denedim ve oldu hiç acımadı ,8 ay bunun içinmi bekledim dedim diyor,o egzersiz hiçbirşey yapmadan başardı,sadece beyninde bitirmiş olayı,inşallah bizlerde başarırız :Saruboceq:

bnde aynen senin durumundayım canım sadece tek boığuma kadar egzersiz yapıyorum ama artık tek boğma kadar üç parmağımı rahat alıyorum uyuşturucu sürmeden sadece jelle,ama daha fazla sokjmuyorum kızlığa zarar gelicek diye korkuyorum,eşimle o güğnü yaşadığımda kan gelmezse farklı düşünebilir gibi geliyor bilmiyorum,kızlığımın o geceden önce bozulmasını istemiyorum ben,arkadaşımın ilk gece gelmemişti kan ertesi ghünü doktora gittiler doktor kızlığın duruyor çok esnek doğumda yırtılıcak demiş,ben parmağımla bozmaktan korkuyorumbenneyaptımki
kesınlıkle saygı duyuyorum kızlık olayına .ama ıllahı kan gelıcek dıye bır sey yk ..benden gelemdı yanı kan gelemzse esın senın kızlııgndan supemı eder..bence sen kenıdn boyle duusnuyosun bence..

Arkadaşlar doktora gittiğimde doktor dedi ki vajinusmus oalan biri tedavi gördükten sonra kendini kasmadığı rahat bıraktığı zaman kan gelmezmiş.Çünkü rahatlamayaı gevşemeyi biliyoruz.ılk gece kanı da kastığımız için geliomuş.Yani rahat olursak kan gelmezz....

ben dr a 2 aylık evliyken gitmiştim sadece bi kez zaten o da bu parmak egzersizlerini böle her seansta bi lokma bişe önericekti o yüzden şimdi gitmeyi düşünmüyorum. herşey bizde bitiyo

evet bende 6 aylık evliyim ilk zamanlar hep ağlıyodum ama şimdi olacağına inanıyorum.bak parmağını iyce şelle ve yönünü aşağı doğru girdir dik girmiyo zaten kendi giriyo valla

Ben bugün işten ayrılıyorum.Uzun bi süre nete giremicem.Sizin tavsiyelerinizi okuyamıcam :( Çok üzgünümmm
canım uzuldum......madem takıp edemıyceksın o zman artık kendın cesaretlenıp evde egzersızlerını yapıcaksın ne yapman gerekıyor bılıyorsun artık olay sende bıtıyor..egzersızlerını yap mutlaka

Back