- 16 Ocak 2010
- 1.237
- 13
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.601
Mumla bile deneyebiliyosan artık gerisini getirebilirsin.Umarım bende okadar ilerleyebilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb busenim ben bu akşam katıldım.sen nasılsın?
merhaba Aylapınar ve Demi aynı sorunları yaşıyorum kızlar.Bende uzun zamandır vajinusmus hastasıyım.Ben biraz aştım kendimce ama yinede korkum var yani mumla egzersizleri yapabiliyorum ama eşim çok isteksiz olduğu için artık yapamıyoruz zaten gel diyemiyorum bile o da korkuyu bu durumdan ve kendine yediremiyo benim yüzümden o hale geldi ne yapmalıyım sizce birde bu sorunla uğraşmak çok kötü:gitme:
duygu 82 merhaba sen de emla krem kullanmissin. ben de bu krem magduruyum.yani yanlis yere surmusum. ust tarafa dogru saatlerce yandi. dun aksam surmsutum bugun bile hala yaniyor.deneme bile yapamadim. emla bu kadar etkili mi
alt tarafta da ayni yanmayi yapiyor mu
denemekten korkuyorum. bi daha kullanmasam mi?
çok iyi geldi söylediklerin ayla pınar inşallah kısa sürede bende yenicen allahın izniyle 2 5 yıl oldu benim 12 ay öncesine kadar kegel nedir bilmiyordum yavaş yavaş alıştırdım kendimi ilk günler emla sürüyordum ama artık onu da kullanmamaya başladım işte tek düşüncem eşimin normale dönmesi benim de kendimi kasmamam inşallah o da olucak
Evet egzersizlere başlayabilmek bile beni çok mutlu etti. ilk aynayla bakıp incelediğim gün bile baş dönmem ve bulantım olmuştu.ertesi gün işaret parmağımı 2 boğum alabildim:)
canım ıhsallh sende yapabıleceksın..bak en kadar guzel ck ıstıyorum dıyorsun o zamn tek ıhtıyacın olan cesaret ...topla cesaretını korkma hergun dene yapamadım dıye uzulme gene dene gene dene elvet oucak ....ben ınanılmaz korkuyordum ama bak bende basardım elınde sonunda olcak bu ıs o yuzden hergun ertelemek dogrud egıl belkı zor oluyor ama cesaretını topla kendınle savas ve gec basınaAramıza hoşgeldin tarçın.Şahsen çok özendim sana 2 günde benim uzun süredir başaramadığım şeyi yapmşsın.Ben serçe parmağımı bile bi türlü sokamadım.Bakamazken nasıl becerdin hemen?Bende yapmak istiyorum.Hemde çok istiyorummm..mafoldumben
merhabalar arkadaslar 18 aylık evlıyım ben daha yapamsdım artık umutsuz oldum ne yapacagım bılmıyorum parmak egzersızı yaptım ıkı parmak cok rahat gırıyor esım yardımcı olmuyor artık sogudu ty ja aldım mumlada yapıyorum oluyor ama denedıgımızde esımın kı artık sertlesmıyor ne yapacagım bılemıyorum artık anne olmak ıstıyorum yardım edın yas 30 oldu
bence prezarvatıf kullanabılrısınız ..o zamn esın etkılenemz bende emlayla yendım esım etkılenemedı..en ıyısı prezarvatf kullanını..bırde esınde yasadııg psıkolojık oabılrı aynı durumu yasadık ama emla kullanmıyorken esım dıyordu o an dusunuyorum acaba olcakmı dıye ondan sonra sertleme sorunu yasayorduk..o yuzden duusnuyor olbılıraklıma şu geldi sormak istiyorum hani uyuşturucu sürüyoruzya,eşimiz oraya sürtününce onunkide uyuştuğu içinmi onlarınki ilem sırasında küçülüyor sertleşmiyor acaba,ilk baş sertleşme oluyor amna sonra hep giremeyince moralmen bozuluyor hemde küçülüyor uşraşıyor serttleşmiyor:çok üzgünüm:
aklıma şu geldi sormak istiyorum hani uyuşturucu sürüyoruzya,eşimiz oraya sürtününce onunkide uyuştuğu içinmi onlarınki ilem sırasında küçülüyor sertleşmiyor acaba,ilk baş sertleşme oluyor amna sonra hep giremeyince moralmen bozuluyor hemde küçülüyor uşraşıyor serttleşmiyor:çok üzgünüm:
Evet egzersizlere başlayabilmek bile beni çok mutlu etti. ilk aynayla bakıp incelediğim gün bile baş dönmem ve bulantım olmuştu.ertesi gün işaret parmağımı 2 boğum alabildim:)
Arkadaşlar günaydınn.Ben daha önce orada bi giriş olduğunu bile düşünemiordm.Ama girişi ıkınınca gördm.Ve rahatladım.Eşimle denemeye başladık olmadı haliyle.Ama eskisi kadr kendimi kasmadığımı gördm bu da az da olsa bi gelişme.Bide bu parmak egzersizlerini yapabilsemmm....