- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.261
ayy zehracım çok haklısın katılıyorum sana yendiğiden bu yana her ay resmen onun belirtileri oluyor eşime artık söylemek istemiyorum dalga geçmeye başladı bu durumdan :umursamaz:
ama bir gün pat diye hamileyim dediğimz aman ne yapıcak onuda bilemiyorum ohaoldumsmile fareli köyün kavalcısı olcam galiba..
çok sevindim cnm opuyorumnanaktan 2parmak birden denedysen oda olduysa bence kalın vu uzun bakkal mumu dene artık ondan sonra p...s çok kolay olck
kızlarrr hamileyimmmmmm darısı sizin başınıza inş
allah bağışlasın canım....
en kalınından mı zor olmaz mı
allah analı babalı büyütsün cnm ne kadarlık
kaydirigubbakcemile3bu sefer inanmazlar dogru söylesekte. bide şöyle bi durum var anneliğe kendini hazırlamıssan o psikolojiyi kesin yasıyrsun annelik iç güdüsü oluyr ben bir ara karnımı oksuyrdum bebeğimmi var acaba dye belirtiler oldukca 2kere hayal kırıklıgı olunca vazgectim üzülüyrum bu seferde olmuyr
kaydirigubbakcemile3bu sefer inanmazlar dogru söylesekte. bide şöyle bi durum var anneliğe kendini hazırlamıssan o psikolojiyi kesin yasıyrsun annelik iç güdüsü oluyr ben bir ara karnımı oksuyrdum bebeğimmi var acaba dye belirtiler oldukca 2kere hayal kırıklıgı olunca vazgectim üzülüyrum bu seferde olmuyr
arkadaşlar bişey sorcam,parmak egzersizlerinde rahatımda p....te aynı rahatlık olmyacak sanırım.size komik gelcek ama p.. denemesinde yaklaşmaya başlayınca bile çok kasılıyorum.sizce kasılmalar azalır mı acaba.gerçi bu ara hiç denemeyi düşünmüyom ama hani daha rahatlayınca...
canım hiç üzme kendini ya herşeyin hayırlısı bak benim yıllar oldu bekleyeli.içimdekileri,yaşadıklarımı bi bilsen içler acısı ama yılmayacam.psikolojim alt üst oldu,yaşımda ilerliyor ama istiyorum.Allah bütün isteyenlere en kısa zamanda verir inş....
daha bugün öğrendim çok yeniymiş minicik sevincimi sizle paylaşmakistedim.bende vajiydim hallolmucak şey yok umudunuzu yitirmeyin
gerçekten tebrik ederim çok güzel bi haber.darısı bizlere dicem ama şahsen ben kendi adıma zannetmiyorum.ilk denemelerde hamile kalcak kadar pek şanslı değilim.
tebrıkkk edıyorummmm saglıkla ıhsallh kucagına alırsın:))))))))
ya bıgun bızde yazramıyızkı HAMILEYIMMMMM dıye ..ay yazarken bıle ck tuhaf oldum:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?