Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kızlar bu mesajlar geldiğinde neden benim aklıma hep bir erkek olma ihtimali geliyor?

Valla güzelim, ben de şimdi bişey dicem de ban lanırım diye diyemiyoum, eğer erkekse ........................................... diyorum, boşlukları kendisi en ağır sözlerle itina ile doldurabilir, ha değil de yardıma ihtiyacı varsa cevabını verdim, teeşkkürünü eder, sessiz sakin çıkar gider :)):KK37:

hadi ya maaşallah iyi dayanıyosun o zaman ben sahurda tıka basa yediğim halde fenalaştım:KK25:

Açlık vs bişey ypek hissetmiyorum ama hiç halim yok kızlar ya, bir de iş yetiştirmeye çalışıyorum burda, off.. Hepinize iyi haftasonları şekerler, iyi bakın kendinize, iyi haberler bekliyorum haftaya. :)) Ben haftasonu pek amıyorum kocam nickimi görüp okumasın yazdıklarımı diye. :KK1::KK1::KK1:

İftar hazırlıgından da yırttım, kayınvalidem çağırdı :KK1::KK1:

Hepinize iyi haftasonları, allah hepimizin oruçlarını, ibadetelrin ikabul etsin, hepimizi en kısa sürede bu dertten kurtarsın inşallah:))

Valla güzelim, ben de şimdi bişey dicem de ban lanırım diye diyemiyoum, eğer erkekse ........................................... diyorum, boşlukları kendisi en ağır sözlerle itina ile doldurabilir, ha değil de yardıma ihtiyacı varsa cevabını verdim, teeşkkürünü eder, sessiz sakin çıkar gider :)):KK37:

valla ben erkek olduğunu düşünüyorum nasıl kötü laflar etmek istiyorum bir bilsen oruç ağzımla tööbe tööbee... biz burada özelimizi, bi sağlık sorunumuzu anlatıyoruz millet gelip nelerle uğraşıyor.. işte onların kafası anca başka bişeye çalıştığı için..

Açlık vs bişey ypek hissetmiyorum ama hiç halim yok kızlar ya, bir de iş yetiştirmeye çalışıyorum burda, off.. Hepinize iyi haftasonları şekerler, iyi bakın kendinize, iyi haberler bekliyorum haftaya. :)) Ben haftasonu pek amıyorum kocam nickimi görüp okumasın yazdıklarımı diye. :KK1::KK1::KK1:

İftar hazırlıgından da yırttım, kayınvalidem çağırdı :KK1::KK1:

Hepinize iyi haftasonları, allah hepimizin oruçlarını, ibadetelrin ikabul etsin, hepimizi en kısa sürede bu dertten kurtarsın inşallah:))

amin canım aminnn..

bende dün karnıyarık yapmıştım :) bugünde ne yapsam ya benimde cnm puding istedi bak bende yapim bari :KK1:

valla bu ara acıkınca hep deniz mahsüllerinden çekiyo ca
nımm:21: onun dışında aklıma gelen soganlı pilav üzerine karabiber patates kızartması ve tavuk cigeri bide bol köpüklü ayran susurluk ayranı ne güzel gider oh oohh. :KK56: .

valla bu ara acıkınca hep deniz mahsüllerinden çekiyo ca
nımm:21: onun dışında aklıma gelen soganlı pilav üzerine karabiber patates kızartması ve tavuk cigeri bide bol köpüklü ayran susurluk ayranı ne güzel gider oh oohh. :KK56: .

ohhh negüzel olurduuu iyice acıktırdın sende biziii yaa :KK56: nese mutfağa girince ne yapcağım aklıma geliyo benim bi garipim :KK1:

X