Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben daha dün gittim doktora jel verdi bunu parmağına sür parmak egzersizi yap dedi. doktor serçe parmağını sokmuştu biraz ozaman acı olmamıştı aslında ama cesaret edemiyorum ben kendim demeye.. akşam eşime deniyek yiyecem p..s le bakalım ne olacak .. gündüz çok kararlı oluyorum yapıcam diyorum iki dk acısın eşmden kıymetlimi diyorum.. sonra eve gidince bbi korku sıkıntı basıyoo vazgeçiyorum.. bide hiç içimden gelmiyoo istek yok bende.. istek arttırıcı şeyler mi alsam ne ..faydası olurmu ki acaba..

boşver tatlım sen takma o kırmızıyı giden gitmiştir kalmışsada gider elbet kovarsın sen onuu:KK64::KK64::KK64:

Amaann kızlar, zaten o bekaret denen mereti kafaya taka taka böyle olmadık mı, bütünhayatımız onu korumaya çalışmakla geçmedi mi?? Sonuç ne: Vajinismus. O yüzden güzelim giderse gitsin, yaptıgımız adamlar kocalarımız, ha egzersiz sırasında mı gitti mesela, olsun sonuçta bun uda kocalarımız iin yapyoruz. Bu bekaret olayını kafamıza takmamalıyız:))

tamam canm istediğin gaz olsun:KK66::KK66:ya ama gerçekten anlammıorum neden bukadar taktınki onuu boşver yaa ne güzel eşinin parmağını almışsın yol katetmişsin şimdi negerek varki hemde gittiysede çok güzel iişte kurtulmuşsun gitmemişse de gider elbet hep sende kalcak deil yaa hemde egzersizlerin tam gaz devam ederken merak etme haftaya yeni gelin olcann kızzzz:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

ya neden bilmiyorum ama çok irite oldum. ben zaten böyleyim belirgin bir damar görsem içim kalkar damar bak hani şu bileğimizde fln olur ya ondan bile içim kalkıyor:26: çook hassasım işte bu konuda.. çok saçma olduğunu biliyorum ama böyle işte o yüzden taktım kafama bu kadar sabahtan beri bacaklarımı açmadan oturuyorum.. off çok salağım ben yaa:KK25::KK25::KK25:

Amaann kızlar, zaten o bekaret denen mereti kafaya taka taka böyle olmadık mı, bütünhayatımız onu korumaya çalışmakla geçmedi mi?? Sonuç ne: Vajinismus. O yüzden güzelim giderse gitsin, yaptıgımız adamlar kocalarımız, ha egzersiz sırasında mı gitti mesela, olsun sonuçta bun uda kocalarımız iin yapyoruz. Bu bekaret olayını kafamıza takmamalıyız:))

aynenn sana katılıyorum ama öyle tabularla büyümüşüz öyle önemli bişey koruduğumuzu sanmışızkii şimdi gitti diye içim bi tuhaf sabahtan beri kendime kızıyorum bu yüzden ama napiyim istemeden böyle yapıyorum

daha yeni o zaman canım inşallah denemeniz iyi sonuçlanır haberlerini yazarsın bize:KK34:

tamam canım hemen yazııcıııımm sizee...
@brownintense
kuzum ne güzel işte ay daha ne istiosun hepimz ondan kurtlmak istemiormuyz zaten, bi adım daha yaklaştnz işte süperrr aaaa neye üzülüyosunn ayyyy halaya başla bence, az kalmış :KK34:

nazik nazik içeri itilen bir parmakla bekaretin gideceğini hiç sanmıyorum, ben iki parmaktayım öyle bişi olmadı. hem nazlı da demiş egzersizde kan gelebiliyodu ama bekaretim p...s ile gitti diye. görmedin heralde onun yazdığını. tahriş olmuştur bence.. olmaz kesinlikle demiyorum ama parmakla gideceğini hiç sanmıyorum. çünkü zarın ortası delik oluyor, parmak ordan geçiyor. ha gittiyse bile eşin yapmış kafana takma..

evet yaa aynen hep onun yüzünden oldu zaten pis zar işte:KK43::KK43:benim öle bişe olsa gitse varya evde halay çekerimm:KK66::KK66:

nazik nazik içeri itilen bir parmakla bekaretin gideceğini hiç sanmıyorum, ben iki parmaktayım öyle bişi olmadı. hem nazlı da demiş egzersizde kan gelebiliyodu ama bekaretim p...s ile gitti diye. görmedin heralde onun yazdığını. tahriş olmuştur bence.. olmaz kesinlikle demiyorum ama parmakla gideceğini hiç sanmıyorum. çünkü zarın ortası delik oluyor, parmak ordan geçiyor. ha gittiyse bile eşin yapmış kafana takma..

tabi orası öyle ama etkilendim biraz bide oldumu olmadımı acaba fln diye kafam karıştı sanırım biraz

tabi orası öyle ama etkilendim biraz bide oldumu olmadımı acaba fln diye kafam karıştı sanırım biraz

anlıyorum kafan karışık ama sen onu düşünmemeye çalış egzersizine odaklan.. hatırlıyorum da buseumut ve senin ilk yazdıklarınız o kadar karamsardı ki birden böyle ilerleme katetmenize hem şaşırdım hem sevindim.. Rabbim devamını getirmeyi nasip etsin hepimize..:KK34:

anlıyorum kafan karışık ama sen onu düşünmemeye çalış egzersizine odaklan.. hatırlıyorum da buseumut ve senin ilk yazdıklarınız o kadar karamsardı ki birden böyle ilerleme katetmenize hem şaşırdım hem sevindim.. Rabbim devamını getirmeyi nasip etsin hepimize..:KK34:

evet yaa hemde nasıl karamsardık ama şimdi okadar çok inanıorumki ya sadece işaret parmağımın bi boğummunu alabildim ama beynime okadar yerleştirdimki olabileceğine gerçekten herşey beyinde bitiomuş ama regl oldum şimdi çok üzgünüm egzersiz yapamıorum die:KK43::KK43:

evet hala düşündükçe şaşırıyorum kendime o kadar vahimdiki durumumuz ikimizde yavaşta olsa ilerleme kaydettik... işte benim dün geceki olay beni çok irite etti çok hassasım bu konuda hele burda yırtılma zedelenme vs tarzında kelimeler okuyunca içim kalkıyor bacaklarımı kitliyorum resmen bide onları yazmasa arkadaşlarımız benim gibi mutlaka etkilenenler vardır diyorum..

evet yaa hemde nasıl karamsardık ama şimdi okadar çok inanıorumki ya sadece işaret parmağımın bi boğummunu alabildim ama beynime okadar yerleştirdimki olabileceğine gerçekten herşey beyinde bitiomuş ama regl oldum şimdi çok üzgünüm egzersiz yapamıorum die:KK43::KK43:

insan bi kere başlayınca devamını merak ediyor yapmak istiyor.. regl bitince hemen başlarsın sen de egzersize.. bu sürede kendini psikolojik olarak iyice hazırlarsın, dua edersin, geçmişi okursun, bu sayede belki daha çabuk yenersin:KK34:

evet hala düşündükçe şaşırıyorum kendime o kadar vahimdiki durumumuz ikimizde yavaşta olsa ilerleme kaydettik... işte benim dün geceki olay beni çok irite etti çok hassasım bu konuda hele burda yırtılma zedelenme vs tarzında kelimeler okuyunca içim kalkıyor bacaklarımı kitliyorum resmen bide onları yazmasa arkadaşlarımız benim gibi mutlaka etkilenenler vardır diyorum..

ben de ilk zamanlar pc başında o kadar kasılıyodum ki, kalkınca bacaklarım ağrıyodu kasmaktan.. şimdi duyarsızlaştım öyle değilim, senin de zamanla geçer inşallah.. tabi buraya yazılan herşeye de dikkat etmek gerekiyor psikolojik bir sorun yaşıyoruz..

insan bi kere başlayınca devamını merak ediyor yapmak istiyor.. regl bitince hemen başlarsın sen de egzersize.. bu sürede kendini psikolojik olarak iyice hazırlarsın, dua edersin, geçmişi okursun, bu sayede belki daha çabuk yenersin:KK34:

aynen yaa şimdi çok merak ediorum bian önce yapmak istiorum ama 5gün beklicem, kenndimi ve beynimi busefer çok ii hazırlıyacm işallah çok dua edecem hepimize kurtuluruz be dertten işallahhh:KK53::KK53:

aynen yaa şimdi çok merak ediorum bian önce yapmak istiorum ama 5gün beklicem, kenndimi ve beynimi busefer çok ii hazırlıyacm işallah çok dua edecem hepimize kurtuluruz be dertten işallahhh:KK53::KK53:

inşallah canım kurtulmamız lazım bunu ebedi kimse yaşamıyor, biz de yeneriz Allahın izniyle, inanmak herşeyin başı. Allaha emanet olun ben çıkıyorum..:79:

X