- 19 Ocak 2010
- 346
- 2
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.481
kızlar kızlar kızlarrrrrrrrrrrrr nasıl söyleyeceğimi nasıl anlatacaımı bilemiyorum yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hemde hiç hesapta yokken bir anda yani. nasıl olduğnu anlayamadım bile yaaa bu kadar kolaymışmış herşey bu kadarmıymış yani.. ben üç sene boşuna mı ağladım boşunamı eşimi o güzel insanı üzdüm yuvamı dağıtma noktasına geldim nasıl yaaaaaaaaaaa Rabbimm sen büyüksün demekki zamanı şimdiymiş demekki bunda varmış bi hayır .... ama şimdi görüyorumki herşey daha farklı olacak.. kızlar sizlere sesleniyorum AYBİCE AYKURT ALBUNEAA ve daha aklıma gelmeyen dier canlar. nolursunuz ertelemeyin çok kolaymış kızlar yaa o kadar basitki ağda acısına dayaan bizler bu sinek ısırığı kadar bile olmayan acı bile denmeyen şeye nasıl katlanımoyoruz yaaa çokkk basitmiş. kızlar sizlere yalvarıyorum biran önce atağa geçin egzersizleri halledin nolur yaa bu hastalık bizi mahvetti yaa daha yeni gözlerim açıldı benimm yeni farkına vardım o yüzden sizinde farkına varmanızı biranönce yenmenizi diliyorum rabbimden. çok güezl bi duyguymuş ayrıntıları birazdan yazarım biraz uzun oldu kusura bakmayın.sizleri çok seviyorum
Hamdolsun iyileştin sonunda her girişimde acaba thejust yendi mi diye bakmaktan bıkmıştım Çok tebrik ederim Allah mutluluğunuzu daim etsin eşinle ve inşaAllah bebişlerinle. Bir de halay çekelim.