Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızz takılma ozaman biz burda yenen yenmeyen ayırmıyoruz herkesin derdini dinliyoruz yenipte sorunu olursa onunlada ilgileniriz kişiye göre konusurz biz ayrıca burda olmayanında arkasından kötü konusmayız konusturmayız ha o ha biz ne farkeder mümkünse giripte sorun cıkarma biz halimizden memnunuz....
hay ağzına sağlık gülüm benim... yav milletin canı sıkılıyo ne yapsın yapacak iş yok herhalde... neyse takılmayalımmmmmm... engeller aşılmak içindir demi yavrum... hoppppppppppppp üstünden atladıkmı bişeycik olmaz.... yavrum özüm napıyor aceba... olsa ne kaynatırdık he:KK9: 24ünde gelcek diye biliyorum...

nurcum ben doktor konusunda yardımcı olamıcam:KK43: burayı takip edersende yol katedersin geçmişe gözat çoook yardımcı oluyo gerçekten..
saoLL canımm.. Burayı takip ediyorumm ama beceremedm egzersizleri..

canim bu konuda sana yardimci olamaiyacagim. ama doktorla yenen arkadaslar var. suandada onlardan kimse yok herhalde. ama yazini görünce mutlaka 1.seyler yazicaklardir.
Umarımm yazarlar saoL cnm..

tatlım bayan doktor var diye duydum ama bilmiyorumki:KK43:( ya canım sen neden egzersiz hiç denemedin? kendi parmağın sonuçta istemsiz bişey yapacak değilsinki? kendi parmağını denemezsen eşinin parmağını dene... bu konuyu nekadar araştırdın bilmiyorum ama sana kısaca tavsiyem şu... doktora giden arkadaşlarda var burada onların yaptırdıklarıda aynı sayılır gülüm... parmak deneyemiyorsan onlarda bi aparatla yapacak... ama mutlaka parmak-mum-aparat türü birşey olacak... bunu sadece beynin oraya birşeyin girdiğini kabul etsin diye yapıyorlar zaten... ama şu da var... eğer cesaret edemiyorsan yada parmak yaptında hala olmuyors a git doktora tatlım neden olmasıın... demekki kafan o şekilde rahatlayacak... bizde doktora gitmeyi isterdik ama ben bi araştırdım 5000tl istediler nasıl veryim.. ben kendi adıma söylüyorum bu parayı veremiycem için kendi kendime burdaki arkadaşlar sayesinde çok ilerleme kaydettim... birde şunu söyleyeyim ben kendim parmak denedikten sonra birde eşimle denedik... ve okadar faydası olduki.. eşim bana herşeyi anlattı... nerde kastığımı biliyor.. nasıl gevşediğimi nasıl acıdığını... herşeyi öğrendi... ve artık bildiği için nasıl davranacağınıda öğreniyor... bence dene derim ama senin kararın tatlım... elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız emin olabilirsin... bu arada şunuda sölim... ben daha yenemedim ama yardımcı olmaya çalıştığımız arkadaşlardan yenennler var... demekki benim zamanım gelmemiş... her şeyin bir vakti zamanı var bunuda unutma lütfen...

Canımm parmak egzersizlerinii beceremedimm bitürlü... 5000 tl falan bende verememde seansı 180-200 tl die duymuştum.. EŞimm deneyeLimm iLLa dioo Doktoruu ama bayan şartıı koşuyoo.. yani denedim parmağımıı ama itemiyorum işte.. = ( AynayLa inceledimm vajiyii ıkınıncaa et gibi bişi gördümm tuhaff oldumm elleyince acıdıı sankii çektmm hemen.. oyLe yanii heryerdenn tıkanmışş durumdayımm...

hay ağzına sağlık gülüm benim... yav milletin canı sıkılıyo ne yapsın yapacak iş yok herhalde... neyse takılmayalımmmmmm... engeller aşılmak içindir demi yavrum... hoppppppppppppp üstünden atladıkmı bişeycik olmaz.... yavrum özüm napıyor aceba... olsa ne kaynatırdık he:KK9: 24ünde gelcek diye biliyorum...

özümcüm bol bol dua etmiştir günahları affedilmiştir huzurlu nurlu döner inşallah....

cananx protesto ediyor yazdıklarına cvp vermiyorum kendi kendine konussun..... heheheh :KK1::KK1::KK1::KK1::KK62::KK62::KK62:

nasıl nasıl nasılllll bana bi reçete verin allah aşkına

bak şekerim aslında apartta yasadıgını yasamıcaksın biliyormusun dedim ya kendi düşüncen o onu alıyorsan harbi girer bak aslında p..is değil o aparat gibi düşün yada acımıyorki zaten diye telkin et kendini başka pozisyon dene cesaretlendir kendini düşünsene kuzum orası o kadar büyükki bebiş bile yapıyorz ordan ıkınmayı ihmal etme zaten cok yol katetmişsin olucak inş. güzel haberlerle gelicen bu sefer yapıcaz karın olucam de eşine cok güzel duygu bunları hisset olumsuz düşünme

valla kızlar ben ne diyoruuuum tamburam ne çalıyo. aynen o hesaba dönmüş. gerçekten anlamakta sıkıntımı çekiyosunuz yoksa benmi anlatamıyorum. şöyle anlatim ben tamamen yardım amaçllı üye oldum buraya. allahıma şükürler olsun ben yendim. egzersiz konusunda yardım edemem belki ama başaranlara sonrasıyla ilgili yardımcı olabilirsem ne mutlu bana diye düşünerek üye oldum. gerçekten çok basit nesini anlamadınız valla bende bunu anlamadım. bir kişinin üstüne saldırmak çok kolaydır herzaman. noldu niye saldırıya geçtiniz hemen. ben size diyorumki belki 6 aydan fazladır takip ediyorum burayı üye olmadan. herkesi tanıdım. kime nasıl cevaplar verildiğine şahit oldum burda. kimlerin nasıl kırıldığına şahit oldum. özümün adı geçmiş onuda tanıyorum.hatta biliyorum umreye gittiğini. sağlıkla dönsün işallah bebeğiyle. o kız burdakilere bizim hamilelik muhabbetimize bozuluyosanız yapmayız inceliğini gösterecek kadar kendini bilen biri ama bazıları öyle değil işte. burdaki herkes hakkında bir fikrim var. buna karşı çıkmakta sizlere düşmez. 3-5 yaş grubu cevaplar vermektende vazgeçin artık. biliyorum o kadar da küçük değilsiniz.

bak şekerim aslında apartta yasadıgını yasamıcaksın biliyormusun dedim ya kendi düşüncen o onu alıyorsan harbi girer bak aslında p..is değil o aparat gibi düşün yada acımıyorki zaten diye telkin et kendini başka pozisyon dene cesaretlendir kendini düşünsene kuzum orası o kadar büyükki bebiş bile yapıyorz ordan ıkınmayı ihmal etme zaten cok yol katetmişsin olucak inş. güzel haberlerle gelicen bu sefer yapıcaz karın olucam de eşine cok güzel duygu bunları hisset olumsuz düşünme

bi yenimmmm varya 10 tane vajili kurtarmaya adıcam kendimiii

nasilsiniz neler yapiyorsunuz, hersey yolundami. egzersisler nasil gidiyor, sormak istediginiz seyler varsa sorabilirsiniz, cevaplandirmaya hazirim.

valla kızlar ben ne diyoruuuum tamburam ne çalıyo. aynen o hesaba dönmüş. gerçekten anlamakta sıkıntımı çekiyosunuz yoksa benmi anlatamıyorum. şöyle anlatim ben tamamen yardım amaçllı üye oldum buraya. allahıma şükürler olsun ben yendim. egzersiz konusunda yardım edemem belki ama başaranlara sonrasıyla ilgili yardımcı olabilirsem ne mutlu bana diye düşünerek üye oldum. gerçekten çok basit nesini anlamadınız valla bende bunu anlamadım. bir kişinin üstüne saldırmak çok kolaydır herzaman. noldu niye saldırıya geçtiniz hemen. ben size diyorumki belki 6 aydan fazladır takip ediyorum burayı üye olmadan. herkesi tanıdım. kime nasıl cevaplar verildiğine şahit oldum burda. kimlerin nasıl kırıldığına şahit oldum. özümün adı geçmiş onuda tanıyorum.hatta biliyorum umreye gittiğini. sağlıkla dönsün işallah bebeğiyle. o kız burdakilere bizim hamilelik muhabbetimize bozuluyosanız yapmayız inceliğini gösterecek kadar kendini bilen biri ama bazıları öyle değil işte. burdaki herkes hakkında bir fikrim var. buna karşı çıkmakta sizlere düşmez. 3-5 yaş grubu cevaplar vermektende vazgeçin artık. biliyorum o kadar da küçük değilsiniz.

canım benim yazdıgın msajları baştan oku gör bak nereye gidiyo ozman anlarsın tamburan ne çalıyo..her bi msajında birilerine laf dokunduruyosun he madem laf dokunduruyon çogul kullanma cvp vermiyelm ok.ben yanlış anladım dieridemi yanlış anladı ötekidemi kaç kişi herkes yanlış anladı bi sen dogrusun ozman yada başta kendini ifade edemedin yazılımlarını düşünerek yazki kimse karşı çıkmasın şu msjın bile tartışma çıkarır...

nasilsiniz neler yapiyorsunuz, hersey yolundami. egzersisler nasil gidiyor, sormak istediginiz seyler varsa sorabilirsiniz, cevaplandirmaya hazirim.

hmmmmmmmmmm sorsakmı acebaaaaaa?:KK53: şimdi sorsak bizim protestoya yada greve bişi olurmu?:37... ayyyyyyyy sinirim bozuk canımcım.. neyse sabır... tatlım ben şu iki parmakta kaldım ıkınıyom ıkınıyom azcık giriyo bide sızlıyo ne yapsamki? eşimle birde p...s başı denedik... 2cm felan oluyo... gerisi sızlıyo... hazır değilim galiba...

X