tatlım bayan doktor var diye duydum ama bilmiyorumki
( ya canım sen neden egzersiz hiç denemedin? kendi parmağın sonuçta istemsiz bişey yapacak değilsinki? kendi parmağını denemezsen eşinin parmağını dene... bu konuyu nekadar araştırdın bilmiyorum ama sana kısaca tavsiyem şu... doktora giden arkadaşlarda var burada onların yaptırdıklarıda aynı sayılır gülüm... parmak deneyemiyorsan onlarda bi aparatla yapacak... ama mutlaka parmak-mum-aparat türü birşey olacak... bunu sadece beynin oraya birşeyin girdiğini kabul etsin diye yapıyorlar zaten... ama şu da var... eğer cesaret edemiyorsan yada parmak yaptında hala olmuyors a git doktora tatlım neden olmasıın... demekki kafan o şekilde rahatlayacak... bizde doktora gitmeyi isterdik ama ben bi araştırdım 5000tl istediler nasıl veryim.. ben kendi adıma söylüyorum bu parayı veremiycem için kendi kendime burdaki arkadaşlar sayesinde çok ilerleme kaydettim... birde şunu söyleyeyim ben kendim parmak denedikten sonra birde eşimle denedik... ve okadar faydası olduki.. eşim bana herşeyi anlattı... nerde kastığımı biliyor.. nasıl gevşediğimi nasıl acıdığını... herşeyi öğrendi... ve artık bildiği için nasıl davranacağınıda öğreniyor... bence dene derim ama senin kararın tatlım... elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız emin olabilirsin... bu arada şunuda sölim... ben daha yenemedim ama yardımcı olmaya çalıştığımız arkadaşlardan yenennler var... demekki benim zamanım gelmemiş... her şeyin bir vakti zamanı var bunuda unutma lütfen...