Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende daha yeni kurtuldum bu illetten. ama aylardır burayı takipteyim. herkesi az çok yazdıklarından tanıyorum. şu an yenenler o kadar az ki burda. ben size yardımcı olamıyorum çünkü ben doktorla yendim egzersizle değil. yaşlandım sürekli burda yardımcı olmaya çalışıyo ve bildiğim kadarıyla o daha yeni ameliyat oldu. ama sizin için sürekli burada. sadece sinirleniyorum birisi bişey soruyo ama cevap alamıyo. bu öyle kötü bir dert ki herkes kurtulsun istiyorum. cevap gelmeyincede sinirleniyorum. olay bundan ibarettir.

mehabaaaa en sonunda gelebildim... 10-15dk değilde bir saat 10-15dk oldu herhalde:KK9: miss.figocuğum yazıları okumadım sana anlatan varmı bilemiyorum... ıkınma meselesi şu canım... vajide pc kasları diye kaslar var netten aratırsan resminide görebilirsin... tam bu giriştekiş kaslar onlardır... kegel egzersizleriyle alıştırma yaparak onları kasmayı öğrenebilirsin... kızlarda bu kaslar güçsüz olduğu için vücut kendi kasıyor bizim isteğimiz dışı kasılıyor... ama kegelle bu lkasları güçlendiriyoruz ve bizim emrimiz dahilinde kasılıp gevşeyebiliyorlar... işte bu girişteki kasları açmanın bir yolu da ıkınmak tatlım... pe...s tam gireceği zaman o kaslara değiyor ve kaslar kasılı olduğu için acıma sızlama yapıyor... ama ıkınırsan o kaslar açılıyor tatlım ve parmakvs.... çok rahat geçiyor o kasların içinden... zaten kasları geçince gerisi boşluk gibi biyer... birde bu ıkınmayı nefes verirken yaparsan daha etkili oluyor sanırım... yardımcı olabildiysem ne mutlu tatlım...

sanırım benimde sorunum bu yoksa herşey normal gidiyo yanmalar hariç kastığım için oluyo heralde anlamadım

seni anlıyorum canan cım. ama bende yeni uyeyim ve illaki herkesin işi vardır hemen cevap gelmese bile cevap gelio cok sukur.

ama gelmezse tabi zaten durum zor :KK43:

Son düzenleme:
evet yaa parmak olayını aşırı büyütüyodum nasl oldu anlamadım vakkumluyo çekiyo valla:KK60: acımayınca şüphe ettim baktım içinde çıkışı zorlandm bıraktm sonra dvm ederim artık:KK66:

tatlım çıkışta zorlanıyorsan o zamanda ıkın rahat çıkar acımaz merak etme... bak hiçte korktuğun gibi değilmiş değilmi...

inanamıyorum kendimee şoktayım işaret parmagımı içime aldım:KK62: gerçekmiydi bu yaa heyycandan ölücektim canım acımadı hala şoktayım :KK9: ama çıkartırken korktm biras ama acayip bişeydi yaa kendime inanamıyorum ay valla ya işaret parmak içimdeydii:KK60::KK1:

Aynen ben de ilk serçeyi almış ve şoke olmuştum çok sevinmiştim, bundan sonrası çok kolay, hızlı bir şekilde ilerleyip birkaç haftada aşacaksın biiznillah.

tebrik ederim canım.. cok sevindim... sen dua et bize yeterrr bi kacımız hamileyiz biliyosun.. :)))
Allah razı olsun arkadaşım, desteğinizi unutamam yenmeme siz vesile oldunuz, Allah cc ne hayır muradınız varsa versin, sağlıklı rahat bir hamileliğin ardından hayırlı kolay bir doğum, sağlıklı ve salih bir evlat nasip etsin :emir_bebek: :KK61:

ya arkadaşlar, sarhoş olmayı denemedim. işe yarar mı sizce. hiç egzersiz işine girmeden votkayla halledemez miyiz? çok sıkıntıdayım. yardım lütfen.

Ben uzun süredir baştan beri sayfaları okuyorum, içkiyle deneyenlerin hepsi ama hepsi p...s denemelerinde başarısız olmuşlar. Biri dahi başaramamış, zaten öyle bir yöntem olsaydı dr ler de uygularlardı ama tek çözüm egzersiz. Zaten dinen en büyük günahlardan biri içki içmek, Kötü bir yolla iyi bir sonuca ulaşılamaz. Rabbim dert vermiş, dermanını da helal olarak vermiş o da egzersiz. Rabbbim tez şifanızı versin

merhaba arkadaşlar bende 1 aylık evliyim ve aynı dertten muzdaribim
ne yapacağımı sorabileceğim kimse yok derken sizleri gördüm bana yardımcı olursanız çok sevinirim
yazılara biraz göz attım ama çok anlamadım
neticede 6000 küsür sayfa hepsine bakamadım:S
lütfen yardım edin bana bu kadar anlayışlı davranan adamı daha fazla üzmek istemiyorum:KK59:

Aynen ben de ilk serçeyi almış ve şoke olmuştum çok sevinmiştim, bundan sonrası çok kolay, hızlı bir şekilde ilerleyip birkaç haftada aşacaksın biiznillah.

hiç serçeyi denemeden işaret parmakla başladım biras ilerleyince bırakıyorum dün bir bogum almıştım ikinci denememde tam aldım bugünlük paydos ettim ara vereyim dvm etcem yine yavaş yavaş acelede etmicem.. :KK64:İNATÇIYIM İNANÇLIYIMM..:KK64: BU:KK19:KALDIRCAM BURDA 1GÜN...:KK66: SONRA HEP BERABER HALAYA:KK64::KK64::KK64: inşallaah

sevcihan arkadaşınız genelde buraya yardım etmekten çok hamileliğini anlatmaya, işine gelmeyenlere laf sokmaya bizede yardım edin artık hamileliğinizi konuşmayın diye yalvaranları burdan kovmakla meşgul olduğu için genelde ters bi durum varsa geliyo

seni anliyorum anlamaya calisiyorum, 1.soru sorup.da cevap gelmemesi, dört gözle cevabi beklemek zor. ama diger 1.arkadasin yazdigi gibi. cogu izinde, yada evlerinde baska 1.yakinlarinin yanina gitti ordada net yok. gelelim sevcihan konusuna,önce o.yazini iptal etmeye calis, sevcihan görürse cok üzülür. biz daha yasamadigimiz icin bilemeyiz.hamilelik zor olsa gerek 1.de herkesde farkli olur, kimisi kolay geciriyor, 1.ri digerine göre biraz daha zor geciriyor, 1.de sevcihan arkadasimiz gibi hamileliginde risk yolunda gitmeyen seyler yasayan arkadaslarimiz var, böyle 1durumdada, bize ilgi alaka göstermelerini bekleyemeyiz. sonra herkes calisiyor aksama kadar, sonra esleri geliyor, herkesin kendine göre sorunlari var. hayat zor, su kafa yokmu kafa ben kendi adima söylüyorum, kafam dolu oldugu zaman yazilanlarin hepsini okuyamiyorum, kendimi toparlayipda cevap bile yazamiyorum. yinede rabbim hepimizden herkesden razi olsun

merhaba arkadaşlar bende 1 aylık evliyim ve aynı dertten muzdaribim
ne yapacağımı sorabileceğim kimse yok derken sizleri gördüm bana yardımcı olursanız çok sevinirim
yazılara biraz göz attım ama çok anlamadım
neticede 6000 küsür sayfa hepsine bakamadım:S
lütfen yardım edin bana bu kadar anlayışlı davranan adamı daha fazla üzmek istemiyorum:KK59:

üzme kendini. bende çok üzülüyordum.sonra burayı buldum. insan motive oluyor burda. genel yapılacaklar belli geçmişi okumaya çalış ben öyle yapıyorum zamanla olcak inş

mima50 naslsn bugün arayı düzelttinizmi eşinliyiyim canım evet düzelttik dün yine oldu ama yanmalarla beraber tabiki bi türlü geçmiyo bu yanma ve kasıyorum kendimi yoksa herşey normal sen nasılsın canım nasıl gidiyo

ben çok iyiyim bugün canm egzersize dvm yanmalarında zamanla geçicegini söylüyo arkadaşlar düzelicek inşallah takma fazla:KK70:

buradakilerin herbirinin emegi asikar. bende cok tesekkur ederim yine hepinize kızlar kimi bir ki cumlede olsa bişiler yazmaya cabalıyo yardım için kimi derdini anlatıo ben burdan ayrılamaz oldum zaten ve insallah yenersemde bende yardımcı olmak için yazıcam .
007beLinAy valla bugun sende bana cesaret verdin umarım sende en kısa zamanda yenesin bende digerleride . burada gelip bende kupa kaldırmayı ck istiyom :) :KK55:

X