Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bulutlar kis-gunesi sizleri tüm kalbimle kutluyorum. rabbim 1.daha yasatmasin.

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: :KK19: :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

YENI GELINIMIZ BULUTLAR

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: :KK16: :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: :KK19: :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::64

YENI GELINIMZ KIS-GUNESi

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: :KK16: :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

bundan sonra hersey gönlünüzce olsun

slmm venustennn bende yendim 30.06.2011 :):):) bende hamile kalmak istiyorm nasıl olcakk yazabilirmisinizzz :):) tebrik ederim venuscm hayırlıı olsunnnn :)

Vajinismusu yenen arkadaşlara bişey sormak istiyorum, vajinismusu yenene kadarki süreçte eşinizin tutumu nasıldı? Uzaklaştımı sizden? Cavaplarınıza ihtiyacım var :KK43:(

canım, erkekler bunun bir hastalık olduğuna inanırlarsa, eşini de seviyorsa uzaklaşmaz kesinlikle. bizde öyle oldu en azından. 2 kez psikologa, 1 kez jinekologa gittim, hepsinde işe gitmeyip bana eşlik etti. psikologu bırakma kararını ben verdim, o konuda da saygı gösterdi. çabalarımı görüp hep takdir beni. bana sık sık söylediği şey şuydu: "eğer sen, ben hastayım diyip hiçbir çaba göstermeseydin, o zaman gerçekten sinirlenirdim ama sen de istiyorsun ve uğraşıyorsun, o yüzden de sana baskı yapmıyorum, ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman deneriz" diyordu.
eşiniz bunu sizin de istediğinizi bilsin.

bu arada sorularınız olursa özel mesaj yazabilirsiniz bana. çok zor bir süreçti, çok yıpratıcıydı. yardımcı olmaya hazırım.

bu olay bnmde başıma geldi ama karşındaki insan seni seviyorsa ve sabırlıysa zaten bunu kendiniz çözüyorsunuz. Çözümlenemeyecek bişey tek şey ölüm herhalde bu hayatta sabırlı ve sakin olun öneririm.

canımın çok da yanmadığını farkedince devam et dedim, etti. git gel yaptırmadım. hiç bir kanama olmadı, nasıl olduğunu anlamadım bile. ben hala bu işin olduğuna emin olamadığım için yeniden denemek istedim. bu kez eşim normal bir şekilde koltuğa oturdu, ben de yüzüm eşime dönük vaziyette kucağına oturdum yavaş yavaş. aslında erkek altta kadın üstte uzanır pozisyondan farkı yoktu ama onu yapamazken bu inanılmaz rahat ve tamamen acısız oldu. yine git gel yapmadık. bu kez (işin resmen b..kunu çıkardık), yeniden denemek istedim ilk gerçekleştirdiğimiz pozisyonda. çünkü eşimin git-gel yapmasını ve içime boşalmasını istedim, gerçek karı koca gibi. eşim bunun doğru pozisyon olmadığını söylese de ben ısrar ettim onda rahatım diye. eşim haklıymış. bu kez canım yandı. eşim de hayli zorlandı, onun da duruşu tersti çünkü. canım yandığı halde bunu ona söylemedim, devam et dedim, çünkü dayanılmayacak bir acı değildi. devam ettik ve artık olduğuna iyice emin oldum :).
sonrasında yanmalar ve ağrı bir süre devam etti ama o son birleşmeden kaynaklıydı. onu yapmamalıydık diye düşündük başta ama sonradan düşündüm de iyi oldu yapmamız. sonucta yaşayabileceğim maximum acıyı da görmüş oldum ve o kadar da acılı olmadığını anladım.

Tebrikler kış Güneşi:KK70::KK70::KK70::KK70: darısı diğer arkadaşlara olur inş..

nasisin canim hersey yolundami, yeni gelinlikle ilgili duygularini alalim diger arkadaslara ne söylemek istersiniz.

dün de denedik ama olmadı bu kez. ama ümitsizliğe kapılmadım. çünkü stresten sanırım, eşimde de sıkıntı vardı bende de. o yüzden dün geceyi saymıyorum.

valla sevgili arkadaşlarım, o gece, hayatımda ilk kez, sevinçten ağladım. hem herkesin yaptığı bu kadar kolay şeyi neden yapamıyorum diye düşünüyordum, hem eşime haksızlık yaptığım için huzursuzdum, hem de ben de insanların bu kadar zevk aldığı şeyi merak ediyordum :).
henüz zevk kısmını çözemedim ama kendi kendime yaptığım baskı ortadan kalktığı için çok huzurluyum. şu anda kendimi 2 günlük evli gibi hissediyorum. şimdi gerçekten evli bir kadın oldum. bir de tabi kadınlar kulübü üyelerine karşı olan sevgim bir kat daha arttı.

hepinize çok teşekkür ederim. vajinismusu henüz yenememiş arkadaşlarım; kitaplar, internet, doktorlar, psikologlar ciddi anlamda faydalı olabiliyor ama asıl tedaviyi yapacak olan sizsiniz. eş desteği önemli evet, ama siz başaracaksınız. asla ertelemeyin.

hosgeldin:KK3: nasilsin görüsemiyoruz. sen yendin deyilmi

Hoşbulduk şekerim evet yendim çok şükür allah başka dert sıkıntı vermesiN darısı diğer arkadaşlara olsun aşılmıycak birşey değilmiş ama insan böyle bir şeyle karşılaşınca sanki üstüne yapışıp kalıcağını düşünüyor ya geçmezse diye eşini kaybetme korkusuna kapılıyorsun evliliğimin ilk yılında demekki sıkıntı yaşamam gerekiyormuş yarın yıldönümümüz birinci senemiz bitti bile onca sıkıntıya rağmen ne de çabuk geçti diyorum daha dün gibi:)))

X