- 18 Haziran 2011
- 136
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.021
cnm dediğim gibi ben adet bitiminden sonra gün aşırı denedim hep. hangisinde tuttu bilemiyorum
bilmiyorum yaa offfffff denicem ama allah razı olsun hepinizden ne güzel üç parmak girerse o her türlü girer denedinizmi hiç
hmmm anladım canım.... adetim bugün de oldu diyelim yarın olmadı ise ertesi günü hemen başlamak lazım deilmi.... sen üst pozisyondamı yenmiştin vajiyi.....
Benim belki de 1 cm girmişti ve birkaç damla silik pembemsi bir şey gelmişti sonra korktum ve 1.5 senedir tık yok. Yani 1, 1.5 cm girdiyse yeterli sanırım zar için.
evet cnm aynen. ama çok da takma kafaya, nasipse oluyo bu işlerben altta yendim cnm
olur olur cnm zamanla hepsi olur :) yoo korkmuyorum normal doğumdan, herşey yolunda giderse tercihim normal olurhaklısın canım... nasip kısmet artık... bende üstte yendim.... henüz altta yapmadım... umarım onda da başarılı olurum.... normal doğumdan korkuyor musun ?
olur olur cnm zamanla hepsi olur :) yoo korkmuyorum normal doğumdan, herşey yolunda giderse tercihim normal olur
bir kez p...s denedik sadece başı oldu ve çok zor oldu.
aaa çok sevindim... ben korkuyorum normal doğumdan.....
bizim bu vajinal kaslar normal doğumda kasılmıyor değil mi :)
zaten kasılmanın sebebi de korku diil mi tatlım. korkmazsan, kasılmaz. hiiç bişicik olmaz Allah'ın izniyle. doğuruveririz hürrem gibi patır patır
p....s denemesindeki kızlar.... size tavsiyem.... eşiniz eli ile vajinize gel git yaparak sizin boşalmanızı sağlasın.... siz or...zm olduktan sonra rahatlayacaksınız ve vajinizde ıslanmış olacak..... işte o esnada... eşinizin üstüne ters oturun... eşiniz bacaklarınızı kapatsın... ve siz elinizle p...si tutup vajinize yerleştirin.... sonra yavaşça oturun... orası zaten ıslak olduğundan acı olmayacaktır......... mutlaka deneyin
doğumdan korktuğumuzda vajinamız kasılır mı.... bununla ilgili bi araştırma yapmak lazım aslında....
Hayır doğumda vaji kasılıp kapanmıyor aksine açılıyor vajinismus olsan bile. Benim annem vaji. olduğu halde 4 çocuk doğurmuş. Muayeneleri dahi anlamamış.
derdi veren dermanınıda verirmiş.Ya rab derdi veren sensin bizi dermansız bırakma
Nihayet egzrszlere başlamışsın, inş kısa zamanda mesafe katedeceksin.Egzersiz yapan/yapmayı düşünen arkadaşlar için anlatıyorum özellikle dün akşam eşimle denedik egzersizleri ... bi duş aldım rahatladım önce.. sonra oturduk tarif ettim... serçe parmak denemeye çalıştı çok acıdı...bana kendim denemem daha mantıklı olacağını söyledi önce ben denedim gayet rahat oldu sonra tekrar eşim denedi serçeyi ve rahatça oldu... işaret orta... hatta baya gırgır şamata oldu ya gülmekten heba oldum... baş parmakta denedi..... ama denemesi hem benim alışmam için hemde onun öğrenmesi için iyi oldu açıkçası... bide eşime dedimki parmağı içime alınca hareket ettirsene orada dedim... o hareket ettirdi ama ben bişey hissetmedim... sonra baya takıldık konuya... nerede acıyor onu keşfettik... sadece girişte acı var... içinde halayda çekse haberim yok... eşim içinde bi oyana bi bu yana gidiyo bişey hissetmiyom... şimdi hissediyonmu diyo yoooooo diyom... baya bi keşfetti içeriyi ha sonra dediki sadece girişteki kas var onu da geçince vaji içine çekiyo resmen dedi... ve gittikçe açılıyo genişliyo dedi.. ben p ..le bunu hissedemezdim iyiki denemişiz parmağı dedi... ay çok mutlu oldum sonra 2 parmak deneyelim dedik ben denemeye çalıştım olmadı eşim denemeye çalıştı baya gerildim... bi kas varya girişte acayip sıkıştırıyo parmaklarımı o çok kasıyo... eşim denedi ondada olmadı...ama diyorki sen ıkınınca giriyor aslında diyor ama sizladı baya ve ben yoruldum artık eşim sağolsun yeter artık fazla yorma kendini bugünlük yeter bence dedi çok yorulup yıpranma dedi ama bi hoşuma gittiki hem ilerleme kaydetmemiz hem eşimin va ..yı tanıması en azından şimdi nerde kasılma olduğunu biliyor
Nihayet egzrszlere başlamışsın, inş kısa zamanda mesafe katedeceksin.