Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

saol bebişimmmmm....aaaaa sendemi hamişsin yawrummm dün biri sordu bana ama deil heralde kkda yazmadı dedim....anammmm nüfus patlaması olacakkkk...maşallah yaaaa vajiyi yenen yakalıyooooo çok tebrik ederim canım benim ne kadarlık senin fasulyen ?

ayyyy canım benım bende herkesı vajılı sanıyorum affett...
oh ne guzel bebısınıde buyutmusun 6 aylık bak o zaman sen dua et bana ben yenı yendım vajıyı ıns hamış kalırım

Son düzenleme:

saol cnmcım 8. haftanın içindeyim ben

Arkadaşım Allah tamamına erdirsin, sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin.

ayyyy canım benım bende herkesı vajılı sanıyorum affett...
oh ne guzel bebısınıde buyutmusun 6 aylık bak o zaman sen dua et bana ben yenı yendım vajıyı ıns hamış kalırım
Ben çok kötü vajinismusum canım, ilk evlndğimde denedik 1 cm e ancak izin verdim hamilelik lohusalık derken hiç bir kere dahi ilişkiye niyet etmedik, istemsiz şekilde bacaklarımı kapatıp yanlara kaçıyordum şimdi egzrszle biraz aştım başını aldım bir kez.

VENUSTEN bebişin hayırlı olsun, Allah salih ve sağlıklı bir evlat versin.
Ben de 3 parmaktan sonra p...s denedim üstte ama olmadı, dediklerin çok mantıklı deneyeceğim inşaAllah.

sağol canım...rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah....bak şimdi üstte ters şekilde otur eşinin bacaklar tamamen kapalı olsun p...s ereksiyon halinde olsun sen eşine deki takıldığın yerde sana nefes egzersizini hatırlatsın çünkü o anda bizim aklımız başımızda deil vajini ve p...si jelle eşin eliyle yerleştirsin vaji girişine ve sen yavaş yavaş oturmaya çalış bu arada eşin seni zaten kontrol ediyor olacak seni kalçandan tutup açıyı ayarlasın sen yavaş yavaş ilerle takıldığın yerde nefes egzersizi yap ve ben rahatım de...ben bu hatayı çok yaptım kendim sanki 100 defa ilişki yaşamışım gibi eşim beni yönlendirince ona kızıyodum o öyle olmuyo sen bilmiyosun diyodum tabi işime gelmiyodu bu aşamada hem p...s içimize girsin istiyos hemde girdiğini anladığımızda bir an önce çıksın istiyos en belalı aşaması vajinin p...s dışında herşeyde rahatız ama asıl vaji için yaratılmış p...ste yusuf yusufuz ben ne zamanki çok bilmişlik yapmayıp 1. kerede olsa kocişimi dinledim ona bıraktım o akşam oldu hala benimle dalga geçer kocişe güvenmek lazım sonraaa tam o duvar sandığımız yere gelince dur bekle hepimiz orda takıldık derin nefes al verirken it zaten vaji o an vakum gibi içine çekecek p...si...ilk zamanlar baskı hissedeceksin çişin varmış gibi gelecek gaz varmış gibi olacak ama sona herşey olması gerektiği gibi oluyor....bunu bi dene bakalım bu hafta sonuna kalmadan taze gelin görmek istiyorum seni ona göre

zaten uzmanlara göre kadınların en çok zevk aldığı posizyon üstte oldukları posizyonmuş ama biz bunu anlayana kadar baya bi zaman geçiyor

saol canım darısı başına sen çabuk yenmişsin anacım yoksa tanışırdın benle bak yerinde sayan hatunlara ben yokum diye nasılda yayılıp kalmışlar şimdi onları sopayla kadın edeceğiz başka yolu yok walla bizde hep kocişle evlenir evlenmez çocuk yapalım derdik nişanla düğün arasında 3 ay vardı bunun 1 ayıda ramazandı 2 ayda nasıl yetiştirdik bilmiyorum hatta bazıları benim hamile olduğumu düşünmüş o kadar acele edince balayında gördük anyayı konyayı eşim ben ve dr dışında kimse bilmedi bi tek kk deki vaji kardeşlerim bildi...ama annem sanki hissediyodu gibi tuhaf tuhaf bakıyodu yüzüme ama bişey demedi....neyse geçti artık darısı şu an egzersiz yapanların başına hadi kızlar pamuk eller vajiye

hamile olan arkadaşlar merak ettim kaç ay sonra düzeldiniz.(venüsten , fdr,....)bu arada bebişleriniz hayırlı olsun

hamile olan arkadaşlar merak ettim kaç ay sonra düzeldiniz.(venüsten , fdr,....)bu arada bebişleriniz hayırlı olsun

kaç ay sonra derken ne kastettin pek anlamadım cnm ama şöyle söyliym. ben evliliğimin yaklaşık 7. ayında burayı (kk) buldum, aynı gün egzersizlere başladım. ve 5. gün başarmıştım. ondan sonra da nerdeyse hiç zorluk yaşamadım. sonra bebiş istemeye başladık, bebişimiz de bizi hiç bekletmedi çok şükür darısı başına cnm en kısa zamanda:)

bebişim ben yeneli 1 seneden fazla oldu araya çok aksilikler girdi ama normal şartlarda gün aşırı 1 ay düzenli ilişkiye girdikten sonra herşey yoluna giriyor....biz trafik kazası geçirdik 3-4 ay bişey yapamadık sonra bi daha normale döndüm şükürler olsun fiziksel olarak vajiye bişey girmesine alışmak deil kadınlığı kabullenmek ve yaşamak bence bunun anahtarı canım biz kadın olmaktan kaçtık bana göre

[B]
frd cim hayırlı olsun bebişin.... çok sevindim... seninle vaji hakkında konuşuyorduk bende yendim :)
ikinci ve üçüncü de eşim içeri boşaldı yalnız adet günüme 3 gün kala boşaldı... adette olmadım henüz....
spermler içerde ne durumda bilmiyorum :) sen adet gününe ne kadar zaman kala yaptın... yani bebişin temelleri ne zaman atıldı ?illa yumurtlama döneminde mi yapmamız lazım bu işi ....[/B]

Son düzenleme:
kıslar ben birazdan dün akşamki egzersizlerimi anlatıcam hehehe... umarım faydalı olur sizlerede... kışgüneşi sende anlatacaktın hani bugün? neden anlatmadın... hadi ben bi yemekle uğraşıyım yan dükkanbda... birazdan gelirim...

tşk edrim venüsten.geçmiş olsun .çok doğru söylüyorsun

beklemekteyiz...:96::96::96::96::96:

çok sevindim cnm, tebrik ederim :)

adet döngünün kaç günde bir olduğuna bağlı aslında. doktorlar, adetin 10,12,14,16. günlerinde gün aşırı ilişki öneriyolar bebiş için. normalde 28 günde bir regl oluyosan 14. gün yumurtlama olması lazımmış mesela. ama en garantisi adetin bittikten sonra gün aşırı ilişki. elbet karşılaşırlar spermciklerle yumurtacık

en iyisi birer gün ara ile denemek ama doktorlar 10,12,14,16 diyorlar ya ya ben 11,13,15,17 yaparsam olmaz mı acep.... yani belli bi günü yok öyle mi.... adetim kaç gün sürüyo bilmiyorum ki yaa... akıl edip not bile etmedim bi yere

sen ne zaman tutturdun tatlım

Son düzenleme:

cnm dediğim gibi ben adet bitiminden sonra gün aşırı denedim hep. hangisinde tuttu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…