- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.841
tebrik edrimzemuszemus canım darısı başıma ve benim gibi olanlara ayy bende yazarım bi gün böle inşallah:Saruboceq: senağlama sevinç gözyaşları
canım tebrik ederıim şuan yazdıklarını sevinçten ağlayarak okuyorum çünkü çeken bilir bu sorunu allah mutluluğunu arttırsın 2010 sana uğur getırdı inşallah banada ve herkesede getırır kaydirigubbakcemile3ARKAAAAAADAAAAAAAŞLAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!
ÇOK ŞÜKÜR RABBİME ARTIK BEN DE BİR KADINIM zemuszemus zemuszemus zemuszemus
inanamadım,oldu mu oldu mu diye sorup başladım ağlamaya.çıldırdım resmen sevinçten... yandakiler kesin sesi mi duymuştur...
ilk girişte gene korktum,heyecanlandım,isteğim gitti,kasılmalarım başladı ama eşim bu kez vazgeçmedi.doğru pozisyonu aldırdı bana ve biraz zorladı girmesi için,aşama aşama girdi.aralarda beni sakinleştirdi çünkü ağlamaya başladım.bir yandan da 'Allahım yardım et' deyip durdum...
içinize birşeyin girdiğini hissediyorsunuz ama öyle çok büyük bir acı olmuyor.ben kayganlaştırıcı yerine bebe yağı kullandım ve o yaktı,tek duyduğum şey hafif bir sızlama ve yanma oldu...bir arkadaş şey demiş 'sanki içim patlayacak gibi hissediyorum' evet ben de hissettim onu ama zorlanmadan kaynaklanıyor o..tam ıslanma olmadıgı için,ben gene korkup streslendigim için tam ıslanmam olmadı.bu yüzden git-gel de yapamadık.sadece bekaretimi yitirmiş oldum.sonrasında deneme de yapmadık çünkü bildigim kadarıyla ilk birleşmede o bölgeyi fazla zorlamamak gerek.yaklaşık yarım saat oldu şu an hafif bir sızlamam var.yanmam geçti.cılız bir kanamam da var.çok hafif.çamaşırımı dahi lekelemedi...öyle korkuldugu gibi şakır şakır bir kanama olmuyormuş yani...
bunları böyle açık açık yazıyorum ki,korkan arkadaşlar boşuna zaman kaybettiklerinin farkına varsınlar...11 aydır bakire bakire oturup,depresyonlara boşuna girmişim.azıcık dişimi sıktım ve kendimi eşime bıraktım,o da ben de vazgeçmedik ve başardık.bundan sonra gerisi de gelecek inşaallah..her şey aşama aşama...
sevgili vajili arkadaşlarım,lütfen korkmayın...başaracagınıza inanın...nitekim ben egzersiz filan da yapmadım..işten vakit bulamıyordum,evlendigimden aylar sonra serçe parmagımı oraya sokmayı denemiştim...sonra baktım ki oraya birşeyler girebiliyormuş...orası aslında esnekmiş,tek yapmak gereken yeterince ıslanmasını sağlamakmış.. o egzersizi denememden bu yana tam 6 ay geçti..6 ay boyunca bu işi erteledim,bahaneler buldum...sonra rabbime çok şükürler olsun ki bir anda esti kafama ve ARTIK YETER dedim...her şey beyinde bitiyor...dün gittim emla aldım..bugün gittim bebe yağı aldım,eşime prezervatif almasını söyledim..bu akşam bu işi Allahın izniyle çözeceğimize dair onunla konuştum..
İNANIN,GEREKLİ ŞEYLERİ YAPIN,ALLAHA SIĞININ O BİZİM İÇİN EN GÜZEL ÇÖZÜM...
11 ayın yükü stresi bir anda uçtu gitti..2010 bana uğurlu geldin,yeni yılın ilk gününde,hadi bakalım :lepi:
Şenizopuyorumnanaktanzemuszemus:sm_cool::dance:a.s.:teytey:
tatlım çok sevindim hayırlı olsun yeni gelinnbende yarısını alıyorum hala anlamıyorum neden tamamı olmuyo bide yarıs girdiği halde kan falan yok acaba diyorum hiç mi yapamıyoruz :gitme:aslında herkesten kan gelmeyeceğinide biliyorum eşimin orta parmağıylada egzersiz yapıyorum offf bende kızlar artık kurtuldumm diye yazsamm
ne güzel bir haber inşallah burda ki tüm herkeze nasip olur arkadaşlar...
canım kendın geldı gozumun onune bır an senı cok ıyı anlıyorum suan yk sankı o an yasamıyorsun cok degıısk bır mutluluk ınsanın beynı bombos oluyo hıc bır sye dusenemıyo ..bend eoldugu adan anlamadım bıle soruyordum tamamaı oldumu dıye bır yandan aglyorum bır yandan guluyorum ...kızlar ınanaın su an cektıgınız uzuntu o an yasadıgınız zorluktan ck daha zor tk yapmanız gereken azcık dıısnızı sıkmak bırde cesaret ve arkadasımızn ddııg gııb kendınıızı esınıze bırakmak zaten onlar bıızı ıncıltmemek ıcın dıkkat edıyorlar ...hadı kızlarhehe kaydirigubbakcemile3 kesin duydular ya...hem aglıyorum,hem gülüyorum hem oldu mu oldu mu diye soruyorum ne garip birşeydi delikafadulden
mona_roza.....tebrıkkkk edıyorum supersınnnn ...gozun aydın gordunmu bak kolaydı demı ...zamnla gtı gelde olucak artık hıc korkma ..zamnla cok guzel olucak ehrsey ohhh be bır kısı daah kurtuldu darısı sızlerın basın akızlarrr hadı bakalım ssıra hangınızde opuyorumnanaktan
ne güzel bir haber inşallah burda ki tüm herkeze nasip olur arkadaşlar...
canım tebrik ederıim şuan yazdıklarını sevinçten ağlayarak okuyorum çünkü çeken bilir bu sorunu allah mutluluğunu arttırsın 2010 sana uğur getırdı inşallah banada ve herkesede getırır kaydirigubbakcemile3
tatlım çok sevindim hayırlı olsun yeni gelinnbende yarısını alıyorum hala anlamıyorum neden tamamı olmuyo bide yarıs girdiği halde kan falan yok acaba diyorum hiç mi yapamıyoruz :gitme:aslında herkesten kan gelmeyeceğinide biliyorum eşimin orta parmağıylada egzersiz yapıyorum offf bende kızlar artık kurtuldumm diye yazsamm
GUNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNN kızlarrrr nasılsınızzzzzzz...
ben bir garibim
dunya su an senın etrafında donuyor...:Saruboceq::Saruboceq: her gunun boyle mutlu gecer ıhsalllhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:ben bir garibim
ravzam yeni okudum yazdıklarını tebrik ederim canım,ya sen hangi jeli kullanıyodun nasıl başardın tam olarak bi yazarmısın biz hala aynı yerdeyiz(
1 sene olacak neredeyse,1 sene sonra yeni gelinliğimizi yaşıyoruz iyi mi...vajinin gözü çıksınklava:
yarısını aldıysan,tamamını da alırsın biliyorsun...bol kayganlaştıcı kullan..sen de,eşin de..yavaş yavaş girmeyi denesin eşin..her aşamada derin nefesler alıp kendini sakinleştir..eşine de çok iş düşüyor,onun da seni sakinleştirmesi lazım... kan konusunda birşey diyemicem çünkü dedigin gibi herkesinki farklı..bazısında hiç kan olmuyor...
öptüm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?