Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar koca bı havuc prezervatıf ve kayganlastırıcı da cok yardımcı olucaktır egzersızınızde :))))))))))))))

canım tebrik ederıim şuan yazdıklarını sevinçten ağlayarak okuyorum çünkü çeken bilir bu sorunu allah mutluluğunu arttırsın 2010 sana uğur getırdı inşallah banada ve herkesede getırır kaydirigubbakcemile3

inşallah canım bırgun oda olur hepimizde güzel msjlar yazarız

mona_roza.....tebrıkkkk edıyorum supersınnnn ...gozun aydın gordunmu bak kolaydı demı ...zamnla gtı gelde olucak artık hıc korkma ..zamnla cok guzel olucak ehrsey ohhh be bır kısı daah kurtuldu darısı sızlerın basın akızlarrr hadı bakalım ssıra hangınızde opuyorumnanaktan

hehe kaydirigubbakcemile3 kesin duydular ya...hem aglıyorum,hem gülüyorum hem oldu mu oldu mu diye soruyorum ne garip birşeydi delikafadulden
canım kendın geldı gozumun onune bır an senı cok ıyı anlıyorum suan yk sankı o an yasamıyorsun cok degıısk bır mutluluk ınsanın beynı bombos oluyo hıc bır sye dusenemıyo ..bend eoldugu adan anlamadım bıle soruyordum tamamaı oldumu dıye bır yandan aglyorum bır yandan guluyorum ...kızlar ınanaın su an cektıgınız uzuntu o an yasadıgınız zorluktan ck daha zor tk yapmanız gereken azcık dıısnızı sıkmak bırde cesaret ve arkadasımızn ddııg gııb kendınıızı esınıze bırakmak zaten onlar bıızı ıncıltmemek ıcın dıkkat edıyorlar ...hadı kızlar

sağolasın canım :) zamanla git-gel de olacak,eminim...en zor aşamayı geçtim çünkü..artık bir engel yok orda,zar filan kalmadı...bugün de jinekologa görünücem,bir baksın her şey tastamam mı :) o bölgem çok değişik şuanda..açılmış gibi hissediyorum....dün akşam sızı vardı ,sabah baktım çamaşırım lekelenmiş,sanırım içerde kalanlar geldi...şu an sızlamam geçti ama bir garibim :)

canım... gerçekten çeken biliyor...inanır mısın 11 aydır ilk defa rahatlamış hissederek kalktım yataktan...sanki tüm dert sıkıntılarım uçup gitti..artık kendimi çok güçlü hissediyorum.. öyle ufak tefek şeyler vız gelir hesabı :sm_cool:

1 sene olacak neredeyse,1 sene sonra yeni gelinliğimizi yaşıyoruz iyi mi...vajinin gözü çıksın klava:

yarısını aldıysan,tamamını da alırsın biliyorsun...bol kayganlaştıcı kullan..sen de,eşin de..yavaş yavaş girmeyi denesin eşin..her aşamada derin nefesler alıp kendini sakinleştir..eşine de çok iş düşüyor,onun da seni sakinleştirmesi lazım... kan konusunda birşey diyemicem çünkü dedigin gibi herkesinki farklı..bazısında hiç kan olmuyor...

öptüm opuyorumnanaktan

mona roza tebrik ederim darısı bizim başımıza inşallah...bu güzel siteye bende başardığımı yazabilirim inşallah...

ravzam yeni okudum yazdıklarını tebrik ederim canım,ya sen hangi jeli kullanıyodun nasıl başardın tam olarak bi yazarmısın biz hala aynı yerdeyiz(

canım bana dr ty_ja diye bi jel vermişti.orasını uyuşturuyo.aynı naneli şeker yediğini düşünsene ağzının içini öyle bir krem.yalnız hemen kuruyodu.donuyo gibi sanki.onu sürdüğün zaman hemen yapmak gerekiyo.tabi bizde ağır ağır yapıyoruz korktuğumuz için. ben vazelin kullandım yan etkisi yok ve çok kayganlaştırıcı oluyo.benim egzersizlerde bi sorunum yoktu.yalnız penise geçemiyodum.muma kağıt havlu sardım.(penis kalınlığında)üzerine de ameliyat eldiveni geçirdim.vazelin sürdüm.onla 2-3 defa egzersiz yaptım açıkcası hiç hazır değildim ama artık eşimden utanır oldum hergün bi bahane.ilişkiye girmeden başladık.belime yastık aldım eşim de gayet sevecendi.ben alttaydım.kontrol bende olsun diye kendi elimle yerleştirdim.girişinde baya zorlandık.uğraşınca oldu sonra eşim yavaş yavaş ilerledi.ama beni gör heyecandan bacaklarım titriyor.aslında acı filan olmuyo ama işte biz korkuyoruz kendimi rahat bıraksak daha bi kolay olur.canım benim sana en büyük tavsiyem sakın erteleme.hazır olmayı SAKIN BEKLEME çünkü vaji olan bi insan hiçbir zaman hazır olmuyo

güzelim tebrik ederim ne mutlu bizlereki yeni yıla güzel bi başlangıç yaptık.bende hiç kan gelmedi.egzersizlerden dolayı çünkü biz bunu ilk gece yapsaydık.penise göre vajina dar olduğu için kanama olurdu.ama egzersizle yavaş yavaş açılma olduğu için zar kenarlara çekildi ve genişledi.kanamada olmadı.Allahtan eşim bunu sorun yapmadı egzersize başladığımda eşime aynen böyle açıklamıştım.darısı diğer arkadaşlarımızın başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…