- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.721
arkadaşlar o kadar kotu durumdayımkı kuzenım evlenmıştı 1 ay oldu bugun öğrendım hamıleymış benım 4 yıl oldu herkes bana kısır gozuyle bakıyor ne yapacağımı bılemıyorum
Hâlbuki o uzun gecelerin yarım saatinde egzersiz yapsanız nasıl da çabucak aşarsınız..
Tahmin ediyorum ki bir şeyler olamadıkça moraliniz iyice bozuluyor, umudunuz kayboluyor.. Ama bunu aşmanız gerek. Kızmayın lütfen ama düşüne düşüne olsaydı dört senede olurdu, o yüzden artık harekete geçmeniz lazım. Regliniz bitince artık ertelemeyin lütfen, egzersizleri yaptıkça burada paylaşalım, olumlu şeyler düşünelim.:1hug:
tamam canım artık bıryerlerden başlamam lazım bende farkındayım desteğin için tşkrler
emla ve giletgelen jel adım ama egzersiz yapamıyorum dırek p... ile denıyoruz ve zamanla açıldığını hıssettım ama hastalığımdan dolayı ara verdık eşim pozisyonda hata yaptığımızı soyluyor ama üste kesınlıkle geçemıyorum çok kasılıyorum sureklı altta kendımı guvende hıssedıyorum acaba yanlışmı yapıyorum sizce ?
emla ve giletgelen jel adım ama egzersiz yapamıyorum dırek p... ile denıyoruz ve zamanla açıldığını hıssettım ama hastalığımdan dolayı ara verdık eşim pozisyonda hata yaptığımızı soyluyor ama üste kesınlıkle geçemıyorum çok kasılıyorum sureklı altta kendımı guvende hıssedıyorum acaba yanlışmı yapıyorum sizce ?
ben de aynen..üstte olduğum zaman sanki canım çok daha fazla yanıyomuş gibi hissediyorum.buna rağmen ikikez üstte tamamen başarabildim ama canım da çok yandı(( o yüzden onun üstte olması şuan daha iyi..hem egzersizlerden tam sonuç alınıyomuş.biz de denemeye başlayalım en kısa zamanda..çok rahatlicaz inanıyorum artık:)))
Bence egzersiz ile belli bir açılma yaşanmadan ilişki denemesi her şeyi daha kötü yapar. Eşinle konuş, bir hafta ara verin, sen o ara egzersiz yap, sonra deneyin. Eğer üstüne düşersen inan o bile fark edecek, daha kolay oluyor diyecek. Öbür türlü ikiniz de zor durumda kalırsınız, üstüste başarısız denemeler hiç iyi gelmez ki..
haklısın canım başarısız olunca ikimizde kotu oluyoruz ama ben sahtede olsa ona karşı iyi görunmeye çalışıyorum ama sen bırde içime sor ne fırtınalar kopuyor anlatamam yarın gecede deneyecem ondan sonra soylediğin gıbı 1 hafta egzersız yapacam ve her gunumu burada paylaşacam
Sen hele bir hallet, bu muymuş diyeceksin, o fırtınalar yerini çok güzel duygulara bırakacak emin ol. Yeter ki aksatma. Gerekirse eşinle konuş, bir de böyle deneyelim de. Hatta onunla televizyon izlerken falan yap belki, çabanı görsün, düzeleceğine o da inansın.
ben de aynen..üstte olduğum zaman sanki canım çok daha fazla yanıyomuş gibi hissediyorum.buna rağmen ikikez üstte tamamen başarabildim ama canım da çok yandı(( o yüzden onun üstte olması şuan daha iyi..hem egzersizlerden tam sonuç alınıyomuş.biz de denemeye başlayalım en kısa zamanda..çok rahatlicaz inanıyorum artık:)))
arkadaşlar şimdiden herkesın yenı yılını kutluyorum nice senelere
penisi alış şeklinden de kaynaklanıyo geriye doğru eğicekin 45 derece açıyla öyle alıcaksın üstteyken dimdik tutarsan acıyabilir
bu kadar detaylı bilmiyorum ama öne eğildiğimde dediğin gibi geriden almış oluyorum.ama pozisyonlar canımın yanmasını kesinlikle engellemiyor maalesef.şimdi egzersiz amaçlı ara verdik.bi süre sonra dediğiniz açıya da dikkat ederim.umarım bidaha acı yanmayı yaşamam
valla çok zor bende 5 aylık evliyim herkes çocuk soruyo misafirliğe gitmiycem bundan sonra kimseyide aramıycam :1no2: çok sıkıldım ya pazartesi dogru doktora olmuyo böyle
ya kızlar bu çocuk olayına niye takılıyosunuz anlamadım düşünmüoruz ilerde düşünüyoruz diyemiyo musunuz ayıptır ama ya bu kadar üste gidip sorulmaz ki yok düşünmyüorum dersin geçersin biter yani
bende aynı şekılde cevap verıyorum canım ama bana dırek neden çocuk yapmıyorsun doktora gıtsene dıyorlar bende cvp olarak doktorluk işim yok ben düşünmüyorum dıyorum alaycı gülüşler falan
ya kızlar bu çocuk olayına niye takılıyosunuz anlamadım düşünmüoruz ilerde düşünüyoruz diyemiyo musunuz ayıptır ama ya bu kadar üste gidip sorulmaz ki yok düşünmyüorum dersin geçersin biter yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?