Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

zar degil o sekerim vajinin girisindeki kaslar bir haftaya tamami olmus olur moral bozcak bisey yok ilk gunden basarmissin iste serce parmak tek bogumu her gun deneyip iki ayda basranlar var rahat ol

bırakma sakın canım. devam et sabret yavaş yavaş olcak merak etme

angel slm hayatım önce tebrık ederım senı. emla ile basarmak bıle cok önemi cunku emla ıle basaramayan arkadaslar bıle var.ama sana şunu söylemek ısterım kendını emla kreme alıstırma en fazla 2-3 defa onu kullan sonrasını kendın doğal akısına bırakarak yap. bana aıt mesajları oku ıtersen. bende cunku 3.5 yıl cektım ve 10 gun önce tam anlamıyla basardım artık emlasız ılıskıye gırıyorum ve cok zevklı gecıyo hersey cunku emlada bılıyosunkı bısey hıssetmıyosun.bırde ıyıce uyarılma asamasına geldıgınde vajınan yeterı kayganlasma durumuna geldıgınde penıs basını sokmaya calısın. sonrada yavas yavas ılerlesın. esın ınan şunu dıyeceksın ben hala acı hıssetmıyorum:))hepsı bu kadarmıymıs dıe. guzel haberler beklıyorum.

canım ya sende egzersizde aynı şeyleri yasadın mı yani daha ilerisi kapalı gibi niye böyle oluyor ki

Elbette yaşadım, hepimiz yaşadık. O zaman kendini gevşeteceksin, başka şeyler düşüneceksin ve tekrar deneyeceksin. Farkında olmasak da kendimizi kasıyoruz ve olmuyor.

Ben dizi/film falan açıp öyle yapardım. Bir yerden sonra ellerin otomatiğe bağlıyor. Sen aslında egzersizini yapıyorsun bir taraftan ama kafan ohoo izlediğin şeyde. Bunun çok faydası olmuştur eminim. Yoksa aklın da gözün de elin de orada olursa ister istemez başka şey düşünemeyip kendini sıkarsın. Ama kafan başka yerde olunca bir bakıyorsun parmağın içeride. Bana güvenhihoyyyt

Ece1 ve bahar007 teşekkürler açıklamalarınız için 6 yıl oldu tembel tembel oturuyoruz bu forumu bulmasam halen oturmaya devam ederdim sanırım burda okuyunca benim gibi yaşayanların olduğunu bilmek bu sorunla mücadele edenleri bilmek beni birazda olsa herekete geçirecek gibi .... emla zararlı olmaz mı ben daha önce hiç duymamıştım desteklerniz içi teşekkür

merhaba arkadaşlar.siteye yeni üye oldum.bende vajinismus hastasıyım ve kurtulmak istiyorum.1.5 yıllık evliyim.çok doktor gezdim.egzersiz falan yaptım ama olmadı.kendimi çok kasıyorum.doktor ulusoya gitmiş olan arkadaşlara sesleniyorum gerçekten kısa sürede kesin çözüyormu?yani ne yapıyorda oluyor bu iş.lütfen banada yardımcı olun.bunalımdayım!!!

arkadaşlar parmak egzersizini yapmaya çalışın.oraya bişeyin girebileceğine alıştırın kendinizi.parmakla yapamayanlarda emla ve jel alıp deneyin.kendinizi salmayın yapamıyoruz diye gayret edin.devamlı deneme yapın.eşlerinizide boş bırakmayın yatakları ayırıp aranızı soğutmayın.denemelere devam edin bi gün olucak ve o bikaç dakikalık şey için onca üzüntüye sıkıntıya girdiğinize değmicek.

Sekersibel merhaba, msn den görüşebiliriz demiştin bende yazmıştım sana yardımın dokunur diye ama cevabın gelmedi.Yanlışmı gönderdim acaba.

yaaaaaaaaa kızlar ınanmıyom kendımee 3parmak bı bogum kadar alabıldım bıkac sanıye
daha esımde görmedı bılmıyo ama ben cooooooook sevınıyom cunku 1 parmak 1 bogumdan baskası gırmıyodu , sızceee bı ılerleme varmıı :)

ben de tam 3 yıldır bu sorunu yaşadım, ne dr anlatabildim ne bi başkasına...çok şükür 22 kasımda kendiliğinden çözüldü ben bile inanamadım :):) artık bebek istiyorum inşallah kısa zamanda bebişim de olur...

selam arkadaslar bir seyi duzeltmek istedim .. daha oncede yazmistim ama sanirim gozunuzden kacti .. bende yeneli bir bucuk ay oldu .. ucuncu denemede hamile kaldim biz olmaz saniyorduk daha dogrusu bebek aklimiza bile gelmiyordu ama oldu iste .. hemde emla ile ilk uc denememizi yaptik .. sonraki gunler ben kendimi tuhaf hissetmeye basladim deneyemedik .. bayramdada hamile oldugumu ogrendim ve bu cuma gunumu bebisimle tanistik .. 2 milimetrelik koskocaman bi hayat var suan icimde .. kalbi oyle bi atiyorki sanki bi kelebek hic durmadan kanat cirpiyor resmen asik oldum bebisime ..
aslinda demek istedigim suydu emla ile hamile kalinabiliyor ben cok az emla kullaniyordum hem sadece disina suruyordum azicik bisey ... emla spermleri yavaslatabiliyor ama oldurmuyor, zaten bunu burda bi arkadas soylemisti bende tecrube etmis oldum ..

ben 5 sene sonra yendim vajinusmusu hemde cok kisa bir surede burda yazilanlarla suan normal bir sekilde iliskiye girebilyiorum ... allaha sukur doktorda iliskiye girmemizde sakinca gormedi ama cuma gunu basima gelenler cok komikti ..

doktora trafik yuzunden aksam saatleriydi gec vardik
doktorum fransiz bi bayan 61 yasinda cok seker cok cana yakin .. esimle birlikte gittik
kan tahlili sonucumu goturmustum zaten son adet tarihime gore hesapladi once 7 haftalik olmus annesi bebisimiz gel ecoda yani ultrasonda bakalim dedi ..
bakti goremedi bi tuhaflik var dedi tabi acayip korktum
alttan bakalim dedi .. eline uzun cubuk seklindeki vajinal ultrason seysini aldi gel koyuyor uzerine benim gozler fal tasi gibi acildi .. hafif soguk gelebilir caniniz acimayacak dedi ..
ben kendimi acayip sIkTIM .. doktor acimayacak cok ince filan bana anlatmaya calisiyo bende ya durun ben eskiden vajinusmustum daha yeni yendim rahatlamam gerekiyo filan kadina anlatmaya calisiyom o bi yandan sokmaya calisiyo .. o sirada baktim esim girmis o hemen yandaydi bizi duyuordu ama gormuyordu sesime gelmis ... esim elimi tuttu bi yandanda kadina anlatmaya calisiyo lutfen yavas olun esim korkuyo diye ...
doktor aa bakin cok kucuk filan diyo biz hala birbirimizin gozune bakiyoruz bi donduk ekrana alet icime coktan girmis bebismizin kalp atislarini goruyoruz .. doktor bi yandan gec dollenme olmus daha bes haftalik ancak diyor
acayip gulmeye basladim .. esimin gozleri doldu sesi titriyordu .. onu gorunce gulen ben basladim aglamaya .. doktor cok tatli bi ciftsiniz dedi ..
neyse ciktik kahkaha atiyoruz sokakta arabaya gidesiye kadar gulduk
esim benimle dalga geciyo bana bir suru naz yaparsin doktora sesin cikmadi bundan sonra sana acimiycam filan gorursun sen dedi baya bi .. ama acayip komiktik ..
ne kadar buyutuyoruz ya halbuki kendimi salsaydim pit diye girecekmis .. kendimi salmadigim halde yinede girdi ... iste boyle .. sonuc .. hayat cok guzel .. anne olmak cok cok guzel ...

emlanin hicbir zarari yok http://www.ilaclist.com/ilac_goster.php?op=ilac&id=741 gorecegin gibi zaten genital bolge icin yapilmis bi krem

hos geldin canim
hala nefes alip veriyorsak hic birsey icin gec degildir .. ben 5 sene sonra basardim bir bucuk ayi gecti basarali
3 denemizde hanile kalmisim suan bes haftalik hamileyim
sana tavsiyem bu sayfalari bastan sona oku .. mutlaka oku inan cok faydasi olucak .. her zaman yanindayiz
ne zaman istersen yazabilirsin .. kimsenin kimseden ne bi eksigi ne bi fazlasi var birimiz yapabildiysek hepimiz yapabilriiz ... aramiza yeniden hosgeldin ..

Elifciim fransizlar ne anlarmis zaten vajinismustan turk hastaligi nerdeyse iki mm bebegin de kalp atisi mi olurmuus yeni ogrndim dur bakalim dha neler gorces sen anlatirsin burda doktor maceralarini /d;

canim bak cara da uzun suredir bu problemi yasiyomus ama egzersizlere basladi cok da yolkatetti bi sure sonra yenmis olcak sen deistersen basarirsin
uzerine gidip ugrasilinca cozulen bi hastalik bu yani tek sen yoksun bu sorunu yasayip yenen uzun sure oldu diye kendini uzme egzersizler korkutucu geliyo demissin madem esin sorun cikartmiyo sana bu da bi avantajdir stressiz bi sekilde acele etmeden rahat rahat egzersizlerini yapabilirsin oncelikle tabi bu sayfalari okuduysan zaten vajinaya aynayla bakma dokunma egzersizlerinden baslaniy ilk bi hafta falan sonra serce parmakla baslayabilirsin illa bi anda hepsini yapicaksin die bi kaide yok sen kendini hazir hissettikce ilerler o ama en onemlisi su ki sen hazir hissetsen de hissetmesen de bu egzersizlere baslaman gerisi geliyo zaten

sizin durumunuzda ben hem eşinizde hemde sizde büyük hata gördüm..eşiniz anlayışlı olsun tabi ama bu anlayışın dozunu biraz fazla kaçırmış..sizde nasıl olsa eşim istemiyor diye istememişşsiniz..illa onun mu istemesi lazım..siz kendimniz için istese idiniz..benim üzüntüm,bir gün başardığınızda bunun için mi yıllarımı harcadım düşünceniz olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…