• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadasım slm benım sana tavsıyem 3 parmak ile bır kac deneme daa yap kendın. daha sonra penıse gec ama arayı fazla uzatma.sonra penıse gectıgın zaman mumkun oldugunda ön sevısmeyı uzun tutun. vajınanın ıyıce kayganlasıncaya kadar yani canım. sonra penıs gırmeden sen kendı 3 parmagını ıcıne almayı dene. o sana o anda bı cesaret verıyomus gıbı gelıyo sonra penıs basını almaya calıs gerısı zaten cok kolay kendılıgınden kayıyor.ben bu sekılde yaptım senın gıbı 3 parmaga kadar geldım. bızımkı tamamen psıkolojık 3 parmagı alan gercekten penısıde cok rahat alıyor. cunku vaj cok esnek hale getırmıs oluyoruz bız bu hafta esımle 3 defa yaptık ve hıcbırınde acı hıssetmedım sana yemınederım. ben 3 yıl yasadım bu sorunu ve tam anlamıla bu hafta cozduk aslına bakarsan gecen ay basardık ama emla krem ıle bu seferkı calısmalarda hıcbısey kullanmadık.gercekten cok basıt bıseymıs. sende acele et. helekı 3 parmaga kadar gelmıssın.

slm canım tşk ederim yardımcı olduğun için.gerçekten çok faydası oldu egzersizlerin en azından oraya bşey girebileceğini anladım.kaç gündür penise geçmek istiyorum ama çok heyecanlanıyorum.heyecandan erteliyorum.inş olur

slm canım tşk ederim yardımcı olduğun için.gerçekten çok faydası oldu egzersizlerin en azından oraya bşey girebileceğini anladım.kaç gündür penise geçmek istiyorum ama çok heyecanlanıyorum.heyecandan erteliyorum.inş olur

hayatım sen 3 parmak asamasına kadar geldın. bundan sonrası ınan psıkolojık banada burdakı arkadaslar hep bu sekılde derdım ama bıde gelın bana sorun dıyodum bı taraftan kendı kendıme. ama gercektende öyleymıs bundan sonrası senın beynınde bıtıyor. cunku 3 parmak cıddı bı ılerleme. ıstersen esınden destek almak için sunu yap ona olan guvenını artıyor gıbı gelıyor. esın 2 parmagını denesın. zaten esın 2 parmagı ıle cok rahat yapıyorsa valla bılla bu iş olmus demektır cunku penısın ondan farkı yok ben ılk defa esıme 2 parmagını 10 gun once denettırmıstım ertesı gunde penısı denedık ha parmak gırmıs ha penıs dedım esıme bu kadar basıt. bız burdakı cogu arkadastan gercekten belkı bıraz daha sanslıyız cunku 3 parmak asaması cok buyuk bı ılerleme hayatım. sakın calısmaları aksatma ne kadar tembellesırsen o kadar gerı gıdersın. yenı basaran bırı olarak söyledıklerımı uygula.

ravzam canım bızım sorunumuzda zaten kendınde yazmıssın cesaret bızde cesaretsızlık oldugundan bu kadar buyuttuk. bende senın gıbı hep ertelıyodum. ama son dakıkaya kadar kendımı bugün basarıcam bugün basarıcam dıye talımat verırdım ama aksam olunca yatma saatı gelınce kendı kednıme farkında olmadan esıme ertlemek için bıseyler uyduruyodum. cesaretını topla. korkulacak hıcbırsey yok. sana yemınederımkı bak bumuymus ya dıyeceksın. Ben hep penıs gırısını kafamda abartmısım. nasıl olucak dıye ama esmının 2 parmagı gırınce bı cesaret geldı.bı gırdımı zaten gerısı yavas yavas gelıyo.neden yavas onuda soylıyım:) ıstersen hızlı bı sekılde de gerısı gelır. korkuyoruz ya bıraz daha ılerlerse canım yanarmı acaba dıye ondan dolayı canım. dıger mesajımda söylemıstım vajınan ıyıce kayganlasınca penıs basını kendın yerlestırerek yap. ama once sana cesaret olsun dıye kendı parmagını sok hemen ardından penısı yerlestır bana bu sekılde yapmak cesaret vermıstı.

açık açık yazıcam cnm bana nasıl yaptığını. bende bacaklarımı açamazdım. yaziimki kendin evde yapabilirsin istersen. önce hafif loş bi odaya alıyo seni sedyeye yatıosun. hafif çok güzel bi müzik açıyo. önce sadece yattım. kapıyıda istersen kilitliyo gerçi zaten o odaya pat diye kimse girmez. neyse sedyeye yattım. gözlerimi kapadım nefes egzersizi ile başlatıyo. derin derin rahatlayana biraz uykun gelene kdr yatıosun nefes alıp veriosun. sonra eldiven giyiyo doktor. biraz ultrason jeli alıyo orana hiç içeri girmeden masaj yapıyo. bu sırada tamamen farklı konulardan işten güçten havalardan sohbet etmiştik. bianda unutmuşum nerde olduğumu baktım bacaklarım açık hiç tepki yok. sonra her seferinde biraz daha açıyo bacakları. alışana kdr masaja devam. ev ödevi olarakta veriyo. 2.seansa kadar evde yaptım. zaten 2seansın sonunda artık bacak açmada problemim kalmamıştı. sonrasında yavaş yavaş egzersizlere geçiyo.

karlar perısı , sen yenmıstın ? sımdı nası l??

sldx canım okudun mu mesajımı
buradan yazabilirsin takip ediyorum seni
inşallah işine yarar canım

sımdı okudum bu yazını , o gun acamamıstım , cook tesekur ederım bana zaman ayırdıgn ıcın ,
evet aslında bunların hepsını bendebılıyorum bende o kadar kotu bı huy varkı sabıt fıkır gıbı ,
hep yapamam korkusu var , bıde 3. seneye gırıcez yakında zaman gexctıkce daha da ıstemıyor ınsan
bu doktor konusunda kararlıyım ama bır yandanda neden kendım yapamıyrum dıye kızıyorum kendıme

sımdı okudum bu yazını , o gun acamamıstım , cook tesekur ederım bana zaman ayırdıgn ıcın ,
evet aslında bunların hepsını bendebılıyorum bende o kadar kotu bı huy varkı sabıt fıkır gıbı ,
hep yapamam korkusu var , bıde 3. seneye gırıcez yakında zaman gexctıkce daha da ıstemıyor ınsan
bu doktor konusunda kararlıyım ama bır yandanda neden kendım yapamıyrum dıye kızıyorum kendıme

bende kızardım kendime cnm bukdr insan kendi kendine yapıo ben neden yapamıorum diye ama bazıları kendileri hallederken bazılarıda doktorla halledebiliyo. bende doktorla halledebilenlerden oldum. 1. sene bittikten sonra daha fazla uzayamaz bu dedim ve gittim. keşke çoook önceden gitmseymişim. 1sene beklememe değmedi bile. şimdi çok rahatım çok şükür. doktorlu veya doktorsuz önemli olan başarmak. biran önce git sende doktora bence. kurtul gel. şimdi cnm istemio diosun ama bikez yaptıktan sonra bak gör sen isticeksin :) bizde öyle oldu artık :D

ya bide şu kegel egzersizleri cidden işe yarıyor..ilk sayfayı okursanız ,kasların gevşekk olduğu ve çalıştırılmdığı için de ilişki esnasında ağrı olabileceği yazılmıştı..hani, şey gibi ,bir kişi düşünün kollarını hiç çalıştırmamış ,10 kiloyu zor kaldırır ama aynı kişi 2-3 ay kollarını çalıştırsa yani spor yapsa 10 kiloyu kolay kaldırır...

benim girişteki deriler ,girişi kapatıyordu..sanki büzülüyorlardı..şimdi öyle bi sorun yok..adeta o deriler kenara çekiliyor ,gevşek durmuyor..girişi ne t görebiliyorum ki önceden göremiyordum...tavsiye ediyorum..halada devam ediyorum yapmaya..

Nesrin bi şey soracam kegelle ilgili ilk sayfayı okudum da.anlamak için idrarı yaparken akışı durdurun demişler.ya ben öle deniyorum idrarı tutuyorum ama akışı yavaşta olsa devam ediyor, sanırım kaslarım çok zayıf .Bide ayakta yaparken popo da kasılıyor yanlışmı yapıyorum.Sendede öyle oluyor mu

ravzam canım bızım sorunumuzda zaten kendınde yazmıssın cesaret bızde cesaretsızlık oldugundan bu kadar buyuttuk. bende senın gıbı hep ertelıyodum. ama son dakıkaya kadar kendımı bugün basarıcam bugün basarıcam dıye talımat verırdım ama aksam olunca yatma saatı gelınce kendı kednıme farkında olmadan esıme ertlemek için bıseyler uyduruyodum. cesaretını topla. korkulacak hıcbırsey yok. sana yemınederımkı bak bumuymus ya dıyeceksın. Ben hep penıs gırısını kafamda abartmısım. nasıl olucak dıye ama esmının 2 parmagı gırınce bı cesaret geldı.bı gırdımı zaten gerısı yavas yavas gelıyo.neden yavas onuda soylıyım:) ıstersen hızlı bı sekılde de gerısı gelır. korkuyoruz ya bıraz daha ılerlerse canım yanarmı acaba dıye ondan dolayı canım. dıger mesajımda söylemıstım vajınan ıyıce kayganlasınca penıs basını kendın yerlestırerek yap. ama once sana cesaret olsun dıye kendı parmagını sok hemen ardından penısı yerlestır bana bu sekılde yapmak cesaret vermıstı.

çok sağol arkadaşım dediklerini denicem bende akşama kadar kendimi cesaretlendiriyorum akşam olunca kendimce saçma bahaneler buluyorum ve erteliyorum inş dediğin gibi olur arkadaşım

baharcım msjını aldım canım çok tşklr inş bugün dediklerinizi denicem yarın güzel haberler veririm bitsin artık bu kabus.1.5 senedir hayatım zehir oldu.

sen yaparsın canım güven kendine
inan yaptıktan sonra çok pişman olacaksın
günler geçiyor
evliliğin tadını çıkar
karart yatak odanı mumlar falan yak
senin doktorun beynin unutma

baharcım msjını aldım canım çok tşklr inş bugün dediklerinizi denicem yarın güzel haberler veririm bitsin artık bu kabus.1.5 senedir hayatım zehir oldu.
cnm bende 1 buuck yıl sonunda yendım...bend eaynı sen gıbı bıtııısn artık bu kabus dedım ve cok karralıydım sukurelr olsun basardım bence ıstemek basarmanın yarısıdır ck ıste yapıcam de ve pes etme...
KIZLAR SABREDIN VE INANIN BEN YAPTIGSAM SIZDE BASARA ILRIISNIZ BENIM CANIM O KADAR TATLIDIRKI AMA INSAN ARTIK BIKIYOR SIMDI DIYORUM KESKE BU KADRA KORKMASAYDIMDA ONCEDEN YAPSAYDIM EN GUZEL ZAMNLARIM GOZ YASIYLA GECEMSEYDI DUALARIM SIZLERDE LUTFEN ERTELEEMYIN:Saruboceq::Saruboceq:

Nesrin bi şey soracam kegelle ilgili ilk sayfayı okudum da.anlamak için idrarı yaparken akışı durdurun demişler.ya ben öle deniyorum idrarı tutuyorum ama akışı yavaşta olsa devam ediyor, sanırım kaslarım çok zayıf .Bide ayakta yaparken popo da kasılıyor yanlışmı yapıyorum.Sendede öyle oluyor mu

şimdi idrarrım çoksa tamamiyle durmuyor,akış oluyor tabii ki ama azsa o zaman duruyor yada az akış oluyor....birde idrar yaparken sıkıp bırakın deniliyor ya bunu çok yapmayın..hasta olabilirmişiz..sadece hangi kasları çalıştırman gerektiğini öğrendiğinde bırak..idrarrın yokken yap
evet bende yaparken popo kaslarım çalışıyor..bende yanlış mı yapıyorum diye düşündüm..sonra bi parmağımı biraz soktum..öyle yaptım ,yine popo kaslarım kasılıyor..istersen parmağını biraz sok yani ucunu sok,öyle sık bırak..emin olmak istiyorsan böyle yap..

bende kızardım kendime cnm bukdr insan kendi kendine yapıo ben neden yapamıorum diye ama bazıları kendileri hallederken bazılarıda doktorla halledebiliyo. bende doktorla halledebilenlerden oldum. 1. sene bittikten sonra daha fazla uzayamaz bu dedim ve gittim. keşke çoook önceden gitmseymişim. 1sene beklememe değmedi bile. şimdi çok rahatım çok şükür. doktorlu veya doktorsuz önemli olan başarmak. biran önce git sende doktora bence. kurtul gel. şimdi cnm istemio diosun ama bikez yaptıktan sonra bak gör sen isticeksin :) bizde öyle oldu artık :D

:)))))

sen yaparsın canım güven kendine
inan yaptıktan sonra çok pişman olacaksın
günler geçiyor
evliliğin tadını çıkar
karart yatak odanı mumlar falan yak
senin doktorun beynin unutma

Bugun noldu bılıyor musunuz ? ayak serce parmagımın yaında topuklu ayakkabı gıymekten nasır cıktı , son zamanlarda ıyıce acı vermeye baslamıstı , nasır bantı al yapıstır dedıler , aldım tabı hemen , yapıstırdım, eczacıya sordum tabı nasıl olcak dıye , cıkarırken acır bıraz cımbızla cekıceksın dedı , ben 3 gun gecmesın dıye kendı kendımı yedım durdum , acıycak napcam ben dıye , ama soguk terler falan akıyo dusununce ,
neyse bugun 4. gundu, 1 gun daha bekeldım acımasın dıye :))
Yanı zun lafın kısası benden korkak bır ınsan daha tanımıyorum arkadaslarım :(

sldx ben gitim ve basaramadim diyen tek birini gormedim dr ulusoyda diger doktorla ilgili bilgim yok ama yerinde olsam hic dusunmeden giderdim doktor ulusoya

Bılmıyorum ya, napsam bılemedım ınan bana , msn den de halledıyomus adam , ama ofısne gıtmek daha ıyı olur sankı ..Pekı sen nasıl asıcaksın ? var mı bı yonetım fıkrın ?

kızlar slm nasılsınız bakayım.ben çok fazla yazamıyorum bu aralar.ben egzersizleri çok sık olmamakla birlikte yapıyorum.şuan 2 parmak 3 boğum ve 3 parmak 2 boğum yapıyorum.bişey sorucam bu emlayla hamile kaldığımda sorun yaşarmıyım onu merak ediyorum.gerçi erken bir merak ama olsun bu günlerde penis denemesi yapmak istiyorum ama içimde hala bir korku var.

slm canım.. eski nickin neydi tanıyamadımda..
ilerlemen için illa bebek vaktinimi bekliyceksin.. önce başarsan birz eşinle mutlu günler geçirsen ardında da rahat rahat bebek düşünsen daha iyi olmazmı.. unutmaki vaji aynı zmanda bir erteleme hastalığıdır..

cevabını beklihyorum canım..(nick)

ESKI NICK AYAZ42...WALLA BENDE NAPCAM SASIRDIM AMA VAJIMI INCELEMEYE BASLADIM ONCEDEN ÇİŞ :kedi:YERI İLE O MALUM GİRİŞ YERINI PEK AYIRT EDEMIYORDUM YAPANLAR NERDEN NASIL YAPIYOR DIYORDUM????ŞİMDİ HER IKISINI DE AYIRT ETTIM İÇİM Bİ RAHATLADI YANIzemuszemusÇALIŞIYORUM ONUN İÇİN HİÇ VAKİT AYIRAMIYORUM BI DOKTORA FILAN GİDEYIM DIYE HEP ERTELIYORUM BUGUN OLMAZ YARIN OLSUNkaydirigubbakcemile3ALLAH SONUMU HAYIR ETSIN ARTIK...

kızlar slm nasılsınız bakayım.ben çok fazla yazamıyorum bu aralar.ben egzersizleri çok sık olmamakla birlikte yapıyorum.şuan 2 parmak 3 boğum ve 3 parmak 2 boğum yapıyorum.bişey sorucam bu emlayla hamile kaldığımda sorun yaşarmıyım onu merak ediyorum.gerçi erken bir merak ama olsun bu günlerde penis denemesi yapmak istiyorum ama içimde hala bir korku var.

canım emla ile hamıle kalma olasılıgı cok ama cok az.yanı hıc yok denılebılır. cunku sperm donduruyomus. bende cok arastırdım ve hatta 2 defa denedım olmadı. bu asamalara kadar gelmıssın. bence artık emla ıle penısı denemedıysen hemen dene cunku hıcbısey anlamıyosun hıssetmıyosun.

Back