- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #4.981
arkadasım slm benım sana tavsıyem 3 parmak ile bır kac deneme daa yap kendın. daha sonra penıse gec ama arayı fazla uzatma.sonra penıse gectıgın zaman mumkun oldugunda ön sevısmeyı uzun tutun. vajınanın ıyıce kayganlasıncaya kadar yani canım. sonra penıs gırmeden sen kendı 3 parmagını ıcıne almayı dene. o sana o anda bı cesaret verıyomus gıbı gelıyo sonra penıs basını almaya calıs gerısı zaten cok kolay kendılıgınden kayıyor.ben bu sekılde yaptım senın gıbı 3 parmaga kadar geldım. bızımkı tamamen psıkolojık 3 parmagı alan gercekten penısıde cok rahat alıyor. cunku vaj cok esnek hale getırmıs oluyoruz bız bu hafta esımle 3 defa yaptık ve hıcbırınde acı hıssetmedım sana yemınederım. ben 3 yıl yasadım bu sorunu ve tam anlamıla bu hafta cozduk aslına bakarsan gecen ay basardık ama emla krem ıle bu seferkı calısmalarda hıcbısey kullanmadık.gercekten cok basıt bıseymıs. sende acele et. helekı 3 parmaga kadar gelmıssın.
slm canım tşk ederim yardımcı olduğun için.gerçekten çok faydası oldu egzersizlerin en azından oraya bşey girebileceğini anladım.kaç gündür penise geçmek istiyorum ama çok heyecanlanıyorum.heyecandan erteliyorum.inş olur