• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar ben günde 1 kere egzersiz yapıyodum mallesef ara vermek zorunda kaldım idrar yolunda iltihap varmış çok sancım oluyor,inşallah geçer,cara bende senin gibi düşünüyorum 1 buçuk yıl oldu ve ben sanırım anne olamayacağım hep bişeler oluyor bir türlü başaramıyorum çok üzülüyorum üzüntümü burda kelimelerle anlatamam yani ben öğretmenim akşam 5 te geliyorum günde 1 egzersiz ancak yapabiliyorum bi de bu enfeksiyon çıktı..

kızlar merhabalar.....nasılsınız bakalım?benım iyi gidiyor......bılıyorsunuzkı ılk cumartesı gunu esımle beraber olduk ve ıkımızde ınanamadık...hep içimde acaba oldumu dıye bı kusku vardı.....ama sonrasında pazar gunu... salı gunu ...devam ettı....ve ben gercekten bu ıs benım ıcın bıttı dıyebılıyorum....inananın evlılıgımde 3.yılım yenı bıttı bu kadar sure bunun ıcınmı uzuldum göz yası doktum ...korktummmmmm.......kendımı kastım dedım......

önemlı olan sadece rahatlamanız ...ılk olarak emla ve jel ile denedık daha sonrasında sadece jel kullndım...ama oncesınde ıstanbulda süleyman engin...dıye bı doktora gıtmıstık sadece 1 kere kontrol ettı ve parmagını sokmustu ve benımde aynı seyı yapmamı ıstemıstı...hatta bana dılatör degıl ama ona benzeyen camdan bısey vermıstı.....onu hıc denemedım..aradan 1-2 ay flan gectı...en son sızın sayfalarınızı okuduktan sonra evt bende basarabılırım bende denemelıyım dedım ve eşımı ıkna etmeye calıstım kendısı emla ya pek sıcak bakmıyordu....hey seyden önce kendınız istemelisiiz arkadaşlar korkmayın inanın bana korkacak hıcbırsey yok.....canınız acımıyor bıle ......bı kac seferden sonra zevk bıle almaya baslıyorsunuz.....

Elifciğim,öncelikle Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.dediklerini uygulayacağım.Yalnız ben çok sık egzersiz yapamıyorum ama yılmıyacağım,Desteğin için çok saol.Allah gönlüne göre versin.

merhaba kızlar ben günde 1 kere egzersiz yapıyodum mallesef ara vermek zorunda kaldım idrar yolunda iltihap varmış çok sancım oluyor,inşallah geçer,cara bende senin gibi düşünüyorum 1 buçuk yıl oldu ve ben sanırım anne olamayacağım hep bişeler oluyor bir türlü başaramıyorum çok üzülüyorum üzüntümü burda kelimelerle anlatamam yani ben öğretmenim akşam 5 te geliyorum günde 1 egzersiz ancak yapabiliyorum bi de bu enfeksiyon çıktı..

burdaki bir cok arkadaslarim gibi bende ne zaman isterseniz yaninizdayim buraya giremesem bile ozelden mesaj birakabilirsiniz girdigimde hemen cevaplarim ..
bende sizin gibi cok korkuyordum 5 sene bitti ben ondan sonra yendim
asla anne olamiycam gibi gelirdi .. ben egitmenim 2,4 yas arasi turk cocuklarina turk cemiyetinde kendi kulturumuzu anlatip bizim kulturumuzde yetismeleri icin egitim veriyorum
az once yine egitimden geldim .. o minikleri gordukce asla benim olamayacak derdim ama daha vijiyi yendigim ay hamile kaldim .. olmazsa gibi dusunceleri kafanizdan atin ... siz istedikten sonra olucak ...

bide kizlar lutfen egzersizleri cok SIK ve isteyerek yapin kendinize yuk gibi gormeyin eve gitsemde bir an once egzersizleri yapsam diye kendinizi motive edin ..
sabah on dakika erken kalkin surun jeli parmaginiza on dakikada olsa mutlaka deneyin
inanin SIK yapmanin faydasi cok fazla
unutmayin ki bu vajinin diger adi KACMA VE ERTELEME hastaligi
siz ondan degil o sizden kacsin ... hadi guzel haberlerinizi bekliyorum ...

kızlar merhabalar.....nasılsınız bakalım?benım iyi gidiyor......bılıyorsunuzkı ılk cumartesı gunu esımle beraber olduk ve ıkımızde ınanamadık...hep içimde acaba oldumu dıye bı kusku vardı.....ama sonrasında pazar gunu... salı gunu ...devam ettı....ve ben gercekten bu ıs benım ıcın bıttı dıyebılıyorum....inananın evlılıgımde 3.yılım yenı bıttı bu kadar sure bunun ıcınmı uzuldum göz yası doktum ...korktummmmmm.......kendımı kastım dedım......

önemlı olan sadece rahatlamanız ...ılk olarak emla ve jel ile denedık daha sonrasında sadece jel kullndım...ama oncesınde ıstanbulda süleyman engin...dıye bı doktora gıtmıstık sadece 1 kere kontrol ettı ve parmagını sokmustu ve benımde aynı seyı yapmamı ıstemıstı...hatta bana dılatör degıl ama ona benzeyen camdan bısey vermıstı.....onu hıc denemedım..aradan 1-2 ay flan gectı...en son sızın sayfalarınızı okuduktan sonra evt bende basarabılırım bende denemelıyım dedım ve eşımı ıkna etmeye calıstım kendısı emla ya pek sıcak bakmıyordu....hey seyden önce kendınız istemelisiiz arkadaşlar korkmayın inanın bana korkacak hıcbırsey yok.....canınız acımıyor bıle ......bı kac seferden sonra zevk bıle almaya baslıyorsunuz.....

cok cok tebrik ederim ... darisi diger arkadaslarimizin basina ;)

iyi akşamlar kızlar.ya böyle okuyunca çok mutlu oluyorum.tam olarak başardıktan sonra arkadaşlar hiç acı duymadıklarını hatta zevk bile aldıklarını yazıyolar ya inanılmaz seviniyorum çünkü eminimki bende diyeceğim en kısa zamanda.bilyosunuz başaralı 1 ay oldu benim ve ikinciyi denemedim.küslükler misafirler bayram tatili derken geçti gitti 1 ay.ama olsun.kızlar kızmayın bukadar ertelediğim için.çünkü içimde bi huzur var sanki 2 denememde herşey güzel olucakmış gibi hissediyorum.banada dua edin.

g_y canım sen ne alemdesin...

slm herkese
sldx merhaba 2 doktor arasında kararsız kalmşsın sanırım saygın beyi bilmiorum ama dr.ulusoy a giden birkaçç bayanla mesajlaşmıştım gerçekten dediğin gibi 3 grüşme ile bu sorunu ortadan kaldırıomş tedavisine gelince hepsi aynı arkadaşlar hepsi egzersiz werio ulusoyda dilatör weriomş onunla çalışıyomuşsun sadece hipnozla yapmanı sağlıyo bayan demişti ki inanamıorum yaptığıma asla yapamam diodum ama hemen oluverio aynı gün içerisnde hipnoza ve dilatör egz.dewam ediosun ve eşle denemelere geçilio yani tek fark hipnozla uzun süreli değilde kısa sürede halledio inşallah bir an önce kurtuluruz bu dertten bnde oturup bekliiorum hala nolcaksa oturduk yerden nolr snde benim gibi bekleme bekle bekle sonu yok gerçi sna diorum ama snden bi farkım yok

Dr ulusoy hastalarının bılgılerını vermıyro ama sen nasıl buldun o 3 kişiyi ? jac kere ıstedım maalesef veremem dıyo adam , :( pekı sen kac yıllık evlısın ? sen ende dusunmuyorsun bu doktorları ? benım evlılıgım bıtmek uzere , ne yapacagımı bılemıyorum :(

Dr ulusoy hastalarının bılgılerını vermıyro ama sen nasıl buldun o 3 kişiyi ? jac kere ıstedım maalesef veremem dıyo adam , :( pekı sen kac yıllık evlısın ? sen ende dusunmuyorsun bu doktorları ? benım evlılıgım bıtmek uzere , ne yapacagımı bılemıyorum :(

buradaki bazı arkadaşlar dr ulusoya gitmiş..onları kastediyor sanırım

çoookkk tesekkur ederım cevap verdıgın ıcın , evet ama bu adamların esas gorevı jınekolojı yanı hıpnozda cok ıyı degıller , ama ulusoy hıpnoz egıtmenlıgı yapıyor, bı yandanda hera ıstanbulda yanı ban yakın , oburu aydında ama dıyroumya nolursa olsun uzakda olsa BU IKI DOKTOR HAKKINDA BILGISI OLAN IM VARSA BU SITEDE lütfen bana yazsın , lütfennnnnnnnnnnnnn

çoookkk tesekkur ederım cevap verdıgın ıcın , evet ama bu adamların esas gorevı jınekolojı yanı hıpnozda cok ıyı degıller , ama ulusoy hıpnoz egıtmenlıgı yapıyor, bı yandanda hera ıstanbulda yanı ban yakın , oburu aydında ama dıyroumya nolursa olsun uzakda olsa BU IKI DOKTOR HAKKINDA BILGISI OLAN IM VARSA BU SITEDE lütfen bana yazsın , lütfennnnnnnnnnnnnn

slm canım..diğerlerini çok fazla duymadım ama dr. ulusoyu çok duydum hatta sitesine üye oldum hergün mailler geliyorr.buradada zaten ulusoya tedavi olan arkadaşlarımız var.mesela tebessüm arkadaşımız...birde ben ulusoyla ilgili bir şey duydum belki sana faydası olabilir...ulusoy tedaviden sonra başaran arkadaşlar tekrar aynı sorunu yaşarsa ücret almadan tekrar tedavi ediyormuşş.ama adam çok kesin konuşuyorrr..zaten tebessüm arkadaşımızda çok memnun kalmışş..

canım çok gecmiş olsun çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.umutsuzluga kapılma canım benim neden olamayasın anne,herseyi bi zamana kararlamıştır mutlaka Allah,gönlünü ferah tut.bende egzersiz için eşimin işten dönüşünü bekliyorum ve bizde günde 1 defa yapabiliyoruz,yarım saat filan.bazen nöbetti görevdi e simdi bide reglim derken hergünde olamayabiliyor ama yinede baksana nekadar yol katetdik,2 parmak yapabiliyoruz yaa heleki sen jel filan kullanmadan gelmiştin bu asamaya nekadar güzel canım az kaldı canım inşallah cok az bi zaman sonra yenicez bu sorunu inanıyorum inanmak istiyorum.nolur üzülme canım.tez zamanda acil sifalar diliyorum canım dikkat et kendine:teselli:

Canım çok geçmiş olsun.Benimde rahimde miyom var benimde acaip sancılar oluyo.Canım senin bana göre çok yeni ,ben on seneyi aştım.Yılma egzersizler devam et,bak diğer arkadaşlar nasıl yendi,eminim sende yeneceksin biraz sabır ve gayret.BUsite yıllar önce olsa ve ben farketseydim bende yenmiştim ben ağır vakayım.ama bende denemeye devam edecem.Allah hepimizin yanında olsun.

Canım çok geçmiş olsun.Benimde rahimde miyom var benimde acaip sancılar oluyo.Canım senin bana göre çok yeni ,ben on seneyi aştım.Yılma egzersizler devam et,bak diğer arkadaşlar nasıl yendi,eminim sende yeneceksin biraz sabır ve gayret.BUsite yıllar önce olsa ve ben farketseydim bende yenmiştim ben ağır vakayım.ama bende denemeye devam edecem.Allah hepimizin yanında olsun.

şok oldum 10 yıldır eşiniz naptı merak ettim allah tez zamanda kurtarsın sizi bu dertten...

slm herkese
sldx merhaba 2 doktor arasında kararsız kalmşsın sanırım saygın beyi bilmiorum ama dr.ulusoy a giden birkaçç bayanla mesajlaşmıştım gerçekten dediğin gibi 3 grüşme ile bu sorunu ortadan kaldırıomş tedavisine gelince hepsi aynı arkadaşlar hepsi egzersiz werio ulusoyda dilatör weriomş onunla çalışıyomuşsun sadece hipnozla yapmanı sağlıyo bayan demişti ki inanamıorum yaptığıma asla yapamam diodum ama hemen oluverio aynı gün içerisnde hipnoza ve dilatör egz.dewam ediosun ve eşle denemelere geçilio yani tek fark hipnozla uzun süreli değilde kısa sürede halledio inşallah bir an önce kurtuluruz bu dertten bnde oturup bekliiorum hala nolcaksa oturduk yerden nolr snde benim gibi bekleme bekle bekle sonu yok gerçi sna diorum ama snden bi farkım yok

pekı bısey sorucam , hadı doktorun yanında hıpnoz , eve dondugunde nasıl oluyormus

pekı bısey sorucam , hadı doktorun yanında hıpnoz , eve dondugunde nasıl oluyormus

bego selam, ben ozelden mesaj yazamıyorum :( gelelerı okuyabılıyorum .
işte ben bunu yapamayacagımı dusunuyorum , cok sabıt fıkırlıyım cıunku ben herseyde boyleyım yanı ... botoks kesın cozum vermıyormus ama bende arastırdım bıraz onu , yanı sımdı ne dersın dr ulusoya gıtmelımıyım, msn den de tedavı edıyorum dıyor adam , napsam , bıde ıstanbuda yasıyorsan bılırsın hera kadın sagıgı merkezı var dr.saygın , arada kaldım cok , msn den mı hera mı , ulusoyun klınıgı mı dıye :( , bana akıl verın noluuur

bego selam, ben ozelden mesaj yazamıyorum :( gelelerı okuyabılıyorum .
işte ben bunu yapamayacagımı dusunuyorum , cok sabıt fıkırlıyım cıunku ben herseyde boyleyım yanı ... botoks kesın cozum vermıyormus ama bende arastırdım bıraz onu , yanı sımdı ne dersın dr ulusoya gıtmelımıyım, msn den de tedavı edıyorum dıyor adam , napsam , bıde ıstanbuda yasıyorsan bılırsın hera kadın sagıgı merkezı var dr.saygın , arada kaldım cok , msn den mı hera mı , ulusoyun klınıgı mı dıye :( , bana akıl verın noluuur

sldx canım okudun mu mesajımı
buradan yazabilirsin takip ediyorum seni
inşallah işine yarar canım

sldx bende senin gibiyim aynı yapamıyacağımı düşündüğüm için yerimde sayıyorum yanlış yapıyoruz hemde çok dr.ulusoy msnde yapıyor ama o zaman hipnoz uyguluyormu onu bilmiyorum büyük ihtimal yapmıyor o yüzdende kendin yapıcağın bişey için neden okdr para verilsin ki diye düşünüyorum iyice düşün karar wer bende karar veremedğim için sanada bişey diiyemeyeceğim üzgünüm

şok oldum 10 yıldır eşiniz naptı merak ettim allah tez zamanda kurtarsın sizi bu dertten...

aminnnnnnnnnnnn.Canım bunca zaman eşimin kızdığıda oldu, delirdiğide oldu ,hoşgördüğüde oldu ,alkollü olup bir iki hakaretide oldu.Ne diyeyim bilmiyorum ama bu illeti çeken bilir.Allah kimseye vermesin.tabi maddi durum ve yaşadığım yerden dolayı tedavide olamadım o yüzden eşim yazık sabırla bekledi.

Back