Krizalit şekerim herkesin kukusu bir diil
Kimi mumda rahat ediyo kimi sadece parmakta kimi eldivenle. Ben mesela parmak egzersizi yaparken eldivensiz git gel hareketi yaparken canım yanıyodu, sonra eldiven takip yaptım yanmadı. Kimisi de mum çok rahat diyo ama o mum yerine taş alsam daha rahat ederdim yani öyle diyim ben
O ytüzden kafana takma neyle rahatsan öyle devam et. Çok acele etme ben 20 günde tek parmakten iki parmağa geçtim sen hızlısın bile bir süre daha iki parmakta rahat ettikten sonra 3 denersin. Ben de senin gibi ikiye geçtiğim gün 3 parm. tek boğum yapmiştim kalani ilerlememişti hiç de ilerlemicek zannetmiştim. Çok dar asla ilerlemez diyodum ama maşşallahi var tamamina erdirdim kaydirigubbakcemile3 Ayrıca ne parmak ne mum ne eldiven en rahatı gerçekten penis bu konuda için rahat olsun.
Ece1, Allah iyiliğini versin emi:dance:
Duymak istediğim şeydi bunlar sanırım, iyi geldi. Ben sertlikten şikâyet ediyorum ama mesela elini vajinasına süremeyip dilatörle rahat eden arkadaşlar da var, değil mi? Aslında elime de eldiven geçirip denediğimde yine rahat edememiştim, o da doğrudur.
Ama işte korkuyorum, kendi elimle bayağı bayağı yapıp onunla yine olmazsa diye korkuyorum. Şu üç parmaktan sonra bayağı gaza geldim olacak diye, bayram tatilinde deneyebileceğiz, kötü giderse üzüleceğim.
Bu arada evet, cidden hızlı gidiyorum =) Alıştırmalarımı uzun tutuyorum, öyle yarım, bir, bir buçuk, iki diye kendiliğinden gidiyor valla:lepi:
O'nu çok seviyorum, bunu bir an önce yaşamak ve yaşatmak istiyorum. Hanımlara da âcizane önerim bunu eşe/sevgiliye karşı bir görev bilinci ile değil aşkla ve bıkmadan denemeleri. Zaten bir yerden sonra alışıyorsunuz, hele bir de jel ya da benzeri bir takviye ile denediğinizde kayıp gidiyor parmaklarınız, sonraki aşamaya geçebiliyorsunuz. Oturduğunuz yerde oturmayın, uzanın ve yapın iştenaniknanik Ben bu öğleden sonra bir film izleyecektim, boş durmayayım dedim ve cidden bayağı ilerleme oldu. Lütfen ertelemeyin bunu, iyi gittiğini görünce gerisi kendiliğinden gelecek, emin olun.
Dilerim herkesin mutlu mesajlarını okuruz zamanla burda.:1hug: