- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.701
günaydın kızlaaaarrrrrrrrr
müthiş haberim var size benim ikinci deneme başarılı geçti hemde hepsi oldu (biraz acıdı ama dayandım)alkisalkisalkis çok ama çok mutluyum....emla sürdüğüm için zevk olayın yok tabi ama o da olucak inşallah.
günaydın kızlaaaarrrrrrrrr
müthiş haberim var size benim ikinci deneme başarılı geçti hemde hepsi oldu (biraz acıdı ama dayandım)alkisalkisalkis çok ama çok mutluyum....emla sürdüğüm için zevk olayın yok tabi ama o da olucak inşallah.
günaydın kızlar nasılsınız mutlu haberler varmı acaba
senin adına çok sevindim ya darısı diğer arkadaşların başına
cnm ben subat ayında kurtuldum bu illetten çok şükürler olsun ulusoy banada uzak olduğu için msnden tedavi oldum birgündede kurtuldum tamamen bilnçaltı ile ilgili bazı formlar doldurdum ona göre kargo ile bazı malzemelr gönderdi iyiki kendisini tanıdım tabiki kendinde egzersizlerle yenebilirsin ki burda yenen birsürü arkadaşlar var fakat ben bunu yapamadığım için verdiğim parayada acımıyorum kat kat helal olsun çektiğim hastalıktan önemli değil ama ben bu forumu biraz geç buldum sen daha şanslı olabilirsin cnm inş sabır ve gayretle sende yeneceksin
canım ekranının sag ust kosesınde ozel mesaj yazar kırmıızı yazıyla ona tıkla msj bolumu cıkıyoTebessumm26 tebessum 26 nolluuurr bana mesaj at bıyerlerden ve o mesaja nasıl bakacagımı soyle cunku ozel mesaja nerden bakacagımı bılemedım daha bu sıtede, bu ulusoyla ılgılı detaylı bılgıye ıhtıyacım var ,, yanı senınle konusmak ısterım eger kabul edersen ,,,,,
canım ekranının sag ust kosesınde ozel mesaj yazar kırmıızı yazıyla ona tıkla msj bolumu cıkıyo
slm sldx.aynı kendimi gördüm anlattıklarında.inanılmaz cesaretsizim.dışarı çıktığımda yakınımda kuş,kedi,köpek göreyim dizlerimin bağı çözülür kalbim yerinden çıkıcak gibi olurum.aynı şekilde parmak egzersizindede böyle cesaretsizim işte...
bilimsel bir yöntem sitesinde videoları var korkularını bilinçüstüne girerek yanlış olanları yenileriyle değiştiriyo
ya bu kadarda korkamayın zamanla alışıyorsunuz zaten...yavaş yavaş başlayın
Yok olmuyo kendı kendıem bı halt yapamıycam , yapamıyorumda zaten
evet cnm ben msn görüşmeli tedavi oldum
WOMA YENI EVINDEDE NET VAR GALIBA NE SANSLISIN yenı eve gecer gecmez netın hazır ...heralde evden gırıyosun nete..
ya aynı problem bende de var. oluyo ama girişte ve ilişki sirasinda bi baski hissi. o baski hissi bi aci değil evet ama yani sonuçta inanılmaz rahatsız ediyo. çikarken de acıyo. bana geçer zamanla dediler ama çok sık deneme firsatim yok aslinda artik hiç yok da diyebilirim yani sen sürekli yaptığın halde geçmedi mi? of ya benim de geçmezse ya :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?