Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlarr..tebessüm ve zehra çok geçmiş olsun.kızlar dün benim için imkansız olan bişiyi yaptım..parmak egzersizi:)))))))) ve başardımm yani parmak egzersizini:))) dün önce kendim mumla yapmaya çalıştım önce küçüğü denedim olmadı sonra büyük mumla deneyim dedim korktum:)kendi parmağımı denedim biraz girdi sanki ama 2 boğuma kadar tabi emlayı sürmeyi ihmal etmedim..sonra eşim geldi onun parmağıyla denedim ve nasıl oldu bilmiyorum ama 2 parmağını küs yapıp denedi ve hepsi oldu...sonra o şekilde git gel yapmaya çalıştık..ben hiçbişi hissetmedim..eşim hepsi girdi diyo ama ben hala inanamıyorum..p...s denemelerimde bi nokta var diodum ordan sonrasına izin vermiyorum diodum dün onu bile hissetmedim..bazen diyorum acaba eşim girdiğinimi sandı ne:))))))))))))tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliorum:)

Çok teşekkür ederim arkadaşım.hepimiz için herşey güzel olur işallah.kaydirigubbakcemile5

Mrb...Bende bir dönem vajinusmus problemiyle karşılaşan biri olarak tavsiyelerimi yazmak istedim.Ben Ankara'da Lina Kadın Sağlığı Merkezine başvurdum.Cebinizi sarsmayacak bir bütceyle halledebilirsiniz bu problemi.4 seansta mutlu sona ulaştık.Darısı herkesin başına....Lina Kadın Hastalıkları ve Doğum Merkezi 0312 232 68 02:teytey:

canım benim geçenlerde sana mı yazdım bilmiyorum ama.hani o belirli bir nokta var oradan öte gidilmio ya o bendede vardı.oraya gelince eşini orada durdur p...s çıkarmıcan ama.bekle sakinleşmeye çalış.nefes al ver.sonra yavaş yavaş ilerlettir.kontrol sende olsun.ben oarayı hiç gecemicemi sanmıştım.ama oldu.bebe yağı ile kayganlaştırabilirsin.

canım cok guzel haber ..
belkı ıanması zor ama oluyor ..tabı bu olayda emlanın cok fazla yararı var uyustugu ııcn hıssetmedın alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

3000 tl den aşağı olacağını sanmıyorum

a.s Benim başımda da bir dönem vajinusmus problemi vardı.Ben Ankara da Lina Kadın Hastalıkları ve Doğum Merkezine başvurdum.Kadın Doğum Uzmanı ve Psikolog Uzman birarada çalışıyorlar vajinusmus konusunda.Doktorlar çok ilgili sevecen ve çok sabırlılar.Doktorların hepsi bayan;insan kendini daha rahat hissediyor.Ben 4 seansta bu sorunu aştım.Size tavsiyem profosyonel yardım almanız.Yapamasaydım ben yapamazdım.Ben yaptıktan sonra herkes yapar.Durumum çok vahimdi...
Bence bir gidin;pişman olmayacaksınız.
Ankara Lina Kadın Hastalıkları ve Doğum Merkezi Tel: 0 312 232 68 02
(Maltepe camisinin girişinin tam karşısı) Acil Şifalar:teselli:

parmak egzersizi ile denedikten sonra p.ss denedik ama yine o dediğim şeyi hissettim sanki kemik gibi bişiye değiyorr..dediğin şeyi yapmaya çalışıyorum durup bekliyorum nefes alıp veriorum ama ilerlemesine bi türlü cesaret edemiyorum...ama bu parmak egzersizlerini yapmak benim için çok büyük bi başarı.buradaki bazı arkadaşlar bilirler yapamam diyordum...hatta asla bile dediğim olmuştur..ama o kadar abartmaya değecek bişide değilmiş onu anladım..şimdi artık inanıyorum bunu yeneceğime.kaydirigubbakcemile2

canım cok guzel haber ..
belkı ıanması zor ama oluyor ..tabı bu olayda emlanın cok fazla yararı var uyustugu ııcn hıssetmedın alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet canım uyuştu...ama sen daha iyi bilirsin 2 parmak sonuna kadar girmiştir dimiikaydirigubbakcemile3 yani ne bilim sanki hala girmedi gibi hissediyorum.yanıldığımızı düşünüyorumm...hatta dün o esnada aynayla felan baktım ama yinede inanamadım.sanki tam vajina içerisine girmedi gibi düşünüyorummm.

Seans sayısı kişiye göre değişiyor.Ben 1500 TL ödedim toplam

4 seans için 1500 tl normal yani 8-10 seans için 3000 tl diyorlar...ama 4 değil 10 seans içinde 1500 ödüyorsan o zaman ucuz derim:)
4 seansta çok kısa ne yapıyorlarki acepzemuszemus
gerçi onların söylediklerini biz hergün kendi kendimize tekrarlasak her şeyi aşarız..kendi kendimize söylemekle olmuyor illa başkalarının söylemesi gerekiyor.))lülülülülülü

canım benim sen benden cesaretliymişsin yine ben hala parmak sokmak değil dokunamıyorum bile.o kemik gibi o noktayı baharda bende gayet ii bilioruz.bak gör orayı geçtikten sonra bişi kalmayacak.azıcık sık dişini.herşey normale dönüyor.serbest bırak kendini dediklerimi aklına getir.nefes çok önemli o amda sakinleş ve ilerlemesine izin ver.kaydirigubbakcemile3

zehra kiz canini niye sıkıyosn ben senin yerinde olsam zil takar oynardim. O nazar eve değil de size gelseydi artik çatlardınız. Çikmiş gitmiş bütün nazar. Bir de evi sirkeli suyla sil hooop tamamdir zemuszemus

yok canım ya ben çok ödleğimdir.. normalde psikoloğa gidiyordum..geçen cumartesi 3.seansa gittim.adam aynı şeyleri sorup duruyorr..yani tedavi şekli beni pek tatmin etmedi..baktım bölede olmayacak..en sonunda gerçekten denemek istedimm...ama kendi kendime bende yapamadım o yüzden eşime yaptırıyorumkaydirigubbakcemile..işallah zamanla olacak...mutlaka tavsiyelerine uyucamm canım benim çok sağoll.en kısa zamanda burdan haberlerimi vericem sizeopuyorumnanaktan

canim sen yine parmak egzersizine devam et. Ayrica olmuştur o merak etme. Penis de aynı o şekilde oluyo ilk girişi hariç tabi ki. Bir de merak ettim ya psikolog ne soruyo?

canim sen yine parmak egzersizine devam et. Ayrica olmuştur o merak etme. Penis de aynı o şekilde oluyo ilk girişi hariç tabi ki. Bir de merak ettim ya psikolog ne soruyo?

sağol canım...ilişkiyi denediğiniz aşamada aklınızdan neler geçiyor..bizim yapmamızı engelleyen düşüncüler çok hızlı geçermiş aklımızdan onları soruyor..işte başka nelerden rahatsızlık duyduğumu soruyor...mesela 15 günde bir gidiyordum ben 15 gün boyunca her ilişki denememizde aklımdan geçenleri not almamı istemişti..nasıl yapacaksam artık:ecrin_bebek:kalem kağıt yatakta deneme aşamasında bizim adama aşkım bi saniye aklımdan şu geçti bi yazayımda devam edelimkaydirigubbakcemile3 neyse denemelerden sonra zar zor aklımda kalanları yazmıştım yinedesositososito işte geçmişinle ilgili sorular soruyor..anneyi babayı cinselliğe bakış açısını soruyorr...3.seanstada aynı soruları sorunca artık vazgeçmeyi düşünüyorumm.

saolun kızlar mutfak dolabını tamamen söktük ve yeniden yapılacak bayag cam topladık daha da bi sürü iş var cuma aksamı mersine gdcm artık bayramdn gelince taktırıcz.hem temizledim hem agladım sinirlerim cok bozuktu bütün apartman duydu o ona söylemş o ana falan iyce cnm sıkıldı.neyse cana gelmedi çok şükür, ilk defa basıma gelince çok korktum.gercekten verilmiş sadakamız varmış,allah korudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…