- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.421
canım çok sevindim senin adına süper hatasını anlamış anne baba düşkünlüğü bütün erkeklerde var evlendikten sonra sanki daha bir artıyor psikolojik heralde idare edicez artık zevkde almışın negüzel umarım herşey daha güzel olur bundan sonra...
slm kızlarr..tebessüm ve zehra çok geçmiş olsun.kızlar dün benim için imkansız olan bişiyi yaptım..parmak egzersizi:)))))))) ve başardımm yani parmak egzersizini:))) dün önce kendim mumla yapmaya çalıştım önce küçüğü denedim olmadı sonra büyük mumla deneyim dedim korktum:)kendi parmağımı denedim biraz girdi sanki ama 2 boğuma kadar tabi emlayı sürmeyi ihmal etmedim..sonra eşim geldi onun parmağıyla denedim ve nasıl oldu bilmiyorum ama 2 parmağını küs yapıp denedi ve hepsi oldu...sonra o şekilde git gel yapmaya çalıştık..ben hiçbişi hissetmedim..eşim hepsi girdi diyo ama ben hala inanamıyorum..p...s denemelerimde bi nokta var diodum ordan sonrasına izin vermiyorum diodum dün onu bile hissetmedim..bazen diyorum acaba eşim girdiğinimi sandı ne:))))))))))))tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliorum:)
canım cok guzel haber ..slm kızlarr..tebessüm ve zehra çok geçmiş olsun.kızlar dün benim için imkansız olan bişiyi yaptım..parmak egzersizi:)))))))) ve başardımm yani parmak egzersizini:))) dün önce kendim mumla yapmaya çalıştım önce küçüğü denedim olmadı sonra büyük mumla deneyim dedim korktum:)kendi parmağımı denedim biraz girdi sanki ama 2 boğuma kadar tabi emlayı sürmeyi ihmal etmedim..sonra eşim geldi onun parmağıyla denedim ve nasıl oldu bilmiyorum ama 2 parmağını küs yapıp denedi ve hepsi oldu...sonra o şekilde git gel yapmaya çalıştık..ben hiçbişi hissetmedim..eşim hepsi girdi diyo ama ben hala inanamıyorum..p...s denemelerimde bi nokta var diodum ordan sonrasına izin vermiyorum diodum dün onu bile hissetmedim..bazen diyorum acaba eşim girdiğinimi sandı ne:))))))))))))tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliorum:)
Mrb...Bende bir dönem vajinusmus problemiyle karşılaşan biri olarak tavsiyelerimi yazmak istedim.Ben Ankara'da Lina Kadın Sağlığı Merkezine başvurdum.Cebinizi sarsmayacak bir bütceyle halledebilirsiniz bu problemi.4 seansta mutlu sona ulaştık.Darısı herkesin başına....Lina Kadın Hastalıkları ve Doğum Merkezi 0312 232 68 02:teytey:
merhaba arkadaşlar ben de bi konuda size danışayım 1,5 yıllık evliyim malum vaji.çalışmaları yapmaya devam ediyordum bi ara başardım rahatladığımı sandım ama düzenli yapamamak iş güç stres vs. yerimde sayıyorum şu an. egzersizlere devam etmek istiyorum ama ben de 0 istek. bu isteksizlik için ne yapmam gerekir. ilaç mı kullansam acaba?
canım benim geçenlerde sana mı yazdım bilmiyorum ama.hani o belirli bir nokta var oradan öte gidilmio ya o bendede vardı.oraya gelince eşini orada durdur p...s çıkarmıcan ama.bekle sakinleşmeye çalış.nefes al ver.sonra yavaş yavaş ilerlettir.kontrol sende olsun.ben oarayı hiç gecemicemi sanmıştım.ama oldu.bebe yağı ile kayganlaştırabilirsin.
canım cok guzel haber ..
belkı ıanması zor ama oluyor ..tabı bu olayda emlanın cok fazla yararı var uyustugu ııcn hıssetmedın alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Seans sayısı kişiye göre değişiyor.Ben 1500 TL ödedim toplam
parmak egzersizi ile denedikten sonra p.ss denedik ama yine o dediğim şeyi hissettim sanki kemik gibi bişiye değiyorr..dediğin şeyi yapmaya çalışıyorum durup bekliyorum nefes alıp veriorum ama ilerlemesine bi türlü cesaret edemiyorum...ama bu parmak egzersizlerini yapmak benim için çok büyük bi başarı.buradaki bazı arkadaşlar bilirler yapamam diyordum...hatta asla bile dediğim olmuştur..ama o kadar abartmaya değecek bişide değilmiş onu anladım..şimdi artık inanıyorum bunu yeneceğime.kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar moralmen çok çöküğüm bgn netede gremycm galiba.dün gündüz eşim banyodayken ayna düştü kırıldı.neyse olablr dedik attık.aksam tam yatarken deprem olur gbi bir ses mutfak dolabımın üst kısmı tümden yere uctu.tabaklarım herseyim kırılmış.gece hiç uyuyamadım kiracıyım bnde önceklr hiç düzgün kullanmamıs sinirlerim çok bozuk.eşimde işe gtmedi bugün onla ugrasıcz.allah korusun ya biz varken yere ucsaydı verilmş sadakamız varmış.gelen mala gelsin dyerk şoku atlatmaya çlşyruz.tebessüm sanada geçmiş olsun cnm
malesef tek parmaktayım.ikiye geçemedim.
canım benim sen benden cesaretliymişsin yine ben hala parmak sokmak değil dokunamıyorum bile.o kemik gibi o noktayı baharda bende gayet ii bilioruz.bak gör orayı geçtikten sonra bişi kalmayacak.azıcık sık dişini.herşey normale dönüyor.serbest bırak kendini dediklerimi aklına getir.nefes çok önemli o amda sakinleş ve ilerlemesine izin ver.kaydirigubbakcemile3
yok canım ya ben çok ödleğimdir..normalde psikoloğa gidiyordum..geçen cumartesi 3.seansa gittim.adam aynı şeyleri sorup duruyorr..yani tedavi şekli beni pek tatmin etmedi..baktım bölede olmayacak..en sonunda gerçekten denemek istedimm...ama kendi kendime bende yapamadım o yüzden eşime yaptırıyorumkaydirigubbakcemile..işallah zamanla olacak...mutlaka tavsiyelerine uyucamm canım benim çok sağoll.en kısa zamanda burdan haberlerimi vericem sizeopuyorumnanaktan
canim sen yine parmak egzersizine devam et. Ayrica olmuştur o merak etme. Penis de aynı o şekilde oluyo ilk girişi hariç tabi ki. Bir de merak ettim ya psikolog ne soruyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?