Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sana aynen katılıyrum.hiç bşy kolay dgldr, bu arada aksam yne deneme dycm ama denemesi klmadı artık ilşki olck hadi hayırlısı

sana aynen katılıyrum.hiç bşy kolay dgldr, bu arada aksam yne deneme dycm ama denemesi klmadı artık ilşki olck hadi hayırlısı
aman aman hadı kızım ıhsallh ıstedııgn gıbı gecer ya bıraz zamn alıcak rahat yasayabılmemız heralde napalım...
ben buugn yapmıycam halsızım grıp olucam yazan yıkanmaktan balık gıbı oldum artık havada sogudu grevdeyım kızlarrrrrr ..
guzel haberler ver ıhsalşllh:Saruboceq:

kızlar bişey sorcam ilişkiyi başaranlara girerken acı oluyormu yani nasıl bir acı yanmamı oluyo acışıyomu böyle zar yırtılırken diyorum

yanma oluyr gerci bn emlayla yapmıştım hiç bşey hissetmemiştm yarısı duruyrmuş ama blki o yarısınıda emlayla yaparım blmyrum bacak havada pozisyonunu emlayla denycm bgn

yanma oluyr gerci bn emlayla yapmıştım hiç bşey hissetmemiştm yarısı duruyrmuş ama blki o yarısınıda emlayla yaparım blmyrum bacak havada pozisyonunu emlayla denycm bgn

özelden msj atmışsın yeni farkettim ben msj gönderemiyorum evet olmuş.bi kaç gün daha parmak egzersizlerine devam ediyim diyorum sonra ilişkiyi denicem Allahım lütfen yardm et bize

hayr cnm ayın 20snde gdcm mersine,hiç korkma rahat ol daha evlenmedn evlendktn sonra dşn bn kegel yaparkenki pozisyonu deneyip yaptım öyle rahattım cnki.şimdiden mutluluklar
pazar gecesi ilk ilşkimi yaşıyacağım bana dua edin :) ilk geceden hap kullandın mı sen
kullan bence hap
ben bir ay öncesinden başlamıştım hatta kullanmaya
sanki de hemen becerdim de bebk yapması kaldı ya hap kullandım :))

ben evliliğin tadını çıkardıktan sonra bebek yapmayı planlıyorum

woma kac yıllık evliydin bide çocuk evliliğe öyle bi tat veryrki 2,5 yıldır cıkaryrz bz gezdik tozduk ben vaji olayını takıyrdum ama fazla takmıyrdum öylede mutluyduk bebek olunca eşin daha bi hassaslasıck,onun mutlulugu ayrıdır ya kmdn duyduysam bebektn önce bi eksiklik varmış keşke önceden yapsaymışz dyrlar

pazar gecesi ilk ilşkimi yaşıyacağım bana dua edin :) ilk geceden hap kullandın mı sen

ben evliliğin tadını çıkardıktan sonra bebek yapmayı planlıyorum

canım benim bişey sorcam sana
sen yeni evleniyosun evlenmeden önce doktora kontrole gitmedinmi sen?
gitmen lazım aslında doktorun seni ilaca yönlendirmesi lazım madem çocuk düşünmüyosun ilk geceden ertesi gün hapı falanla olmaz bu iş hem bi git bence baksın belki kızlık zarın kalındır belki olmaz belki çok kolay olur nerden biliyosun ?

tabi bu benim düşüncem..uymak sana kalmış..

...neler çektim bende ya..yenmesine gelince kesinlikle o anki durum...kimi zaman hissetmiyorum kimi zaman deli oluyorum hala çekiyorum..doğumdan sonra özellikle...doktor ilaç krem çare değil....kasılmalar ve itme psikolojisi çok oluyordu bende...kasılmayı bırakıkınca hiç acı yok.kasarsam acı oluyo...şarkı söyleyin...:)

inanmıyorum yaa doğum yaptığın halde halenmi oluyo?enteresan hakikaten psikolojik durum
peki doğum normalmi sezeryanmı yaptın canım?çok soru sorucam ama nasıl yendin yani kremler falanmı yoksa kendiliğindenmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…