- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.161
bundan kurtulmanın tek yolu cesaretını topluycaksın...kendını cesaretlendır burdakı herkez sen gıbıydı ama care sadece send ecesaretını topluycaksın ve basına gecıceksın ılk denemde ellrın ayakların buz kesıcek belkı tıtrıyceksın pes etme ama ve ınan o kadra korkulcak bır sye yk zaten parmk egzersızlerını yaptıkca alıısacaksın gun gectıkce daha rahat olucak bı bakıcaksınkı olmus bıtmıs ...
aman aman hadı kızım ıhsallh ıstedııgn gıbı gecer ya bıraz zamn alıcak rahat yasayabılmemız heralde napalım...sana aynen katılıyrum.hiç bşy kolay dgldr, bu arada aksam yne deneme dycm ama denemesi klmadı artık ilşki olck hadi hayırlısı
kızlar bişey sorcam ilişkiyi başaranlara girerken acı oluyormu yani nasıl bir acı yanmamı oluyo acışıyomu böyle zar yırtılırken diyorum
nasıl yaptın
yanma oluyr gerci bn emlayla yapmıştım hiç bşey hissetmemiştm yarısı duruyrmuş ama blki o yarısınıda emlayla yaparım blmyrum bacak havada pozisyonunu emlayla denycm bgn
pazar gecesi ilk ilşkimi yaşıyacağım bana dua edin :) ilk geceden hap kullandın mı senhayr cnm ayın 20snde gdcm mersine,hiç korkma rahat ol daha evlenmedn evlendktn sonra dşn bn kegel yaparkenki pozisyonu deneyip yaptım öyle rahattım cnki.şimdiden mutluluklar
kullan bence hap
ben bir ay öncesinden başlamıştım hatta kullanmaya
sanki de hemen becerdim de bebk yapması kaldı ya hap kullandım :))
özelden msj atmışsın yeni farkettim ben msj gönderemiyorum evet olmuş.bi kaç gün daha parmak egzersizlerine devam ediyim diyorum sonra ilişkiyi denicem Allahım lütfen yardm et bize
pazar gecesi ilk ilşkimi yaşıyacağım bana dua edin :) ilk geceden hap kullandın mı sen
ben evliliğin tadını çıkardıktan sonra bebek yapmayı planlıyorum
çağımızın hastalığı bu illet...ama şuanda bende 4 aylık bebeği olan bir anneyim..
çağımızın hastalığı bu illet...ama şuanda bende 4 aylık bebeği olan bir anneyim..
...neler çektim bende ya..yenmesine gelince kesinlikle o anki durum...kimi zaman hissetmiyorum kimi zaman deli oluyorum hala çekiyorum..doğumdan sonra özellikle...doktor ilaç krem çare değil....kasılmalar ve itme psikolojisi çok oluyordu bende...kasılmayı bırakıkınca hiç acı yok.kasarsam acı oluyo...şarkı söyleyin...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?