Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım o kadar kasma kendini yaaa.

canım bende p...e gecmek için sabırsızlanıyorum,2 parmağı neredeyse sonuna kadar alabiliyorum ben.suan reglden ara verdik,bitsin bikaç gün 2 parmakta devm edip öle gecicem p...e nasipse.bence sende 2 parmakta biraz daha ilerle ve rahatla ondan sonra geç p...e.ecenin dediği gibi garantiye al,acele edipte hüsaran olmasın sonra canım.nekaldıki kız mutlu sonayerimsenibenbak bu aşamaya kadar geldik,başarıcaz inşallah canım:1hug:

kızlar iyiki tanıştım sizlerle,çok çoook mutluyumki sayenizde bu aşamalara kadar geldim.başarıya giden yol egzersizlerden geçiyor ve ben sizlerle cesaretlendim,p.... aşamasına yaklaşmaktan sözediyorum yaa bu benim için nasıl büyük bir sevinçtir sizler çok iyi anlarsınız beni.2 yıldır bu yüzden ne çok gözyaşı döktüm...Allah'ım başka dert sıkıntı vermesin inşallah,hiçbirimize.herşey gönlmüzce olsun arkadaşlar,sonsuz teşekkürleropuyorumnanaktan

aramıza yeni gelen arkadaşlar olmuş sanırım hoşgeldizin allah kolaylık versin inşallah sizde biranönce başarırsınız kurtlursunuz bu hastalıktan herşey biraz gayret ve cesaret....benim yenen arkadaşlara sorum olcak bu benim 5. yada 6. denemem son iki denememde girişte acayip bi yanma oluyor içindeykende o yanmayı hissediyorum acıyo çok rahat geçmiyor böyle olmuyordu başlarda tam kurtuldum derken bide bu çıktı canım yapmak istemiyor sanırım bikaç arkdaştada olmuştu.allah nasip ederse şimdi birde çocuk yapmaya karar verdik cinsel ilişkimin şuan rahat geçmemesi yanması çocuğa engelmi yada neyapmalıyım yanmanın geçmesi için doktora gitmeliyim

canım benden sana tavsiyem eğer çocuk düşünüyosan bence doktora gi,t bi kontrolden geç derim..şakaya alınmaz çocuk bu ufacık şeyde olsa bence git gözük ama sen bilirsin tabi..

canım benden sana tavsiyem eğer çocuk düşünüyosan bence doktora gi,t bi kontrolden geç derim..şakaya alınmaz çocuk bu ufacık şeyde olsa bence git gözük ama sen bilirsin tabi..

canım doktora gitmekten nefret ediyorum hiç gitmedim ama alışmam lazım sanırım hamile kalırsam inşallah sürekli doktorda olcam zaten off bide bişeyler sokuyolarya oralara korkuyorum

acaba sıkı sık yapmıyorum ara veriyorum ilişkiye ondan yanma olabilirmi acaba?

valla o konuda bişey diyemicem sana ama dediğin gibi alışmanda lazım madem çocuk dşünüyosun..

ama bence korkma ben vajiyi yeni yenmişş biri olarak ilk deneyimin ertesi günü gittim evet bişey soktu biraz acıdı ama benim yeni olduğu için acıdı zaten başına acımaması için kayganlaştırıcı falan sürüyo doktor bence korkma git derim ihmale gelmez..:1no2:

slm kızlar.moralim çok bozuk.vaji sorunu yetmiyormuş gibi şimdide akıntı var,kaşınmada oluyo.sanırım mantar oldum.bir haftadır kaşıntı giderici kremlerle idare ettim ama akıntı kesilmiyo.vajiyi aşamamışken nasıl doktora gidicem ben şimdi yaa...bir haftadır kremi bile zor sürdüm korkudan.nasıl gidip muayne olucam.mafoldumben

bence doktora git canım belki bi enfeksiyon falan vardır. sonuçta şuan orası mikroplara dahada açık bi hale geldi. hem çocukta düşünüyomuşsun. doktora gidip iyice bi kontrolden geçmende fayda var derim ben.

canım bence hiç korkma bende en sık rastlanan şey mantardır doktora git derim muaynesi çok kolay bişey sokmuyo direk bakıyo gitki önlemi alınsın ilerlemesin eğer çok akıntın(yoğurt gibi ve sarı) ve kaşıntın varsa ağızdan hap verir zaten o hapta hemen söküyo 1 gecede atıyosun

ben vajiliyken çok gittim doktora cnm çünkü bu enfeksiyonlar benim başımın belası. nekdr dikkat etsemde sürekli tekrarlıyolar. doktor ozamanlar kulak çöpüne benzer bişeyle ordan örnek almıştı içine sokmadan ama. sonrada hap ve krem veriodu. yendikten sonra daha hiç gitmedim ama ben doktorda vaji tedavisi olduğum için tedaviden sonra oranın içini temizleyen bi fitil vermişti. yani anliyacağın henüz yenemediin iiçin içine bişey sokmaz ve hap verir. sen rahat ol ve biran önce git. enfeksiyon falan bekletmeye gelmez allah korusun.

bencede bir an önce gitki canım mantar olduysan eşine falan geçmesin

ev ödevleri dışında ne yapıyorlar da çok yüksek ücretler alıyorlar..kegel birde orası genişler vs vs dışında ne yapıyorlar
pekı 2 seansta bacakları acmayı nasıl basarıyor , yanı aslında ınanamıyorum , benı anlarsan sevınırm , dusunsene 2,5 senedr yapamadıgımı nasıl yapıyor onu merak edıyroum

zehra merhaba , bende o kız gıbı yasıyorum cınsellıgı , surtunme yolu ıle , ama bu sekılde nasıl hamıle kalmıs bende yapabılırmıyım bunu , ogrenebılrı mısın tum detayı ıle

zehra merhaba , bende o kız gıbı yasıyorum cınsellıgı , surtunme yolu ıle , ama bu sekılde nasıl hamıle kalmıs bende yapabılırmıyım bunu , ogrenebılrı mısın tum detayı ıle
CANIM vajı cekjııc bır ozellıge sahıp olduugndan spermlerı ıcerı cekermıs bu sekılde hamıle kalabılmek ck duusk bır ıhtımal...ılk olarak vajınısmusu yenmeye calıssan bence daha saglıklı bu sekılde hamıle kalmak ınsanı daha fazla uzer dıye dusunuyorum bence ılk olarak bu hastalıgının uzerıne gıt....derım ben tabı bu benım duusncem

ilgin için teşekkürler canım içimi rahatlattın.en kısa zamanda gitmeliyim ama ilk önce vajili olduğumu söylediğimde ilk kez duyuyormuş gibi anlamsız anlamsız suratıma bakmayacak bir doktor bulmalıyım.daha önce başka bir sorun için gittiğimde alttan muayne etmek istedi doktor.bende vajili olduğumu alttan muayne olmak istemediğimi söyleyince bir fırça atmadığı kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…