- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.881
of kızlar ya acaytip moralim bozuldu. bu ilk girişteki ve ilişki sırasindaki sızı için öyle internette bakiniyordum. şöyle bişey buldum;
Genel Tanımlama: ; Aşağıdaki vajinismus belirtileri ile ilgili açıklamalardan her hangi biri sizin durumunuzu tanımlıyor mu? ;
·“Birleşme sağlanıyor ancak hareket etmek canımı acıtıyor ve durmak zorunda kalıyoruz.”;
·“Bugüne kadar hiç acısız cinsel birleşme gerçekleştirmedim”;
“İlişkiye girmeye teşebbüs ettikten sonra yanıcı tarzda bir acı hissediyorum.”
Bunların hepsi bende var. Ayrıca ben üstte değilken hala penis denemesi yaparsam eğer itiyorum kaçıyorum.
Ben kendimi yendim diyte rahatlatirken bu nerden çikti şimdi. Ben yenmemiş miyim şimdi hala vajinismus mu bu?
Kafayi yiycem sizce durumum ne ya cidden daraldim((((((((((((((((((((((
bu arada ben hala 2. denememi yapmadım:)
artık deneyebilirmyim 2 parmak 1 boğumdan sonra.2 parmak 2 boğum denemedim dün akşam 2 parmak 1 boğum yapabildim biraz ağrım oldu ama yaptım da p..denemesine nasıl geçicem bilemiyorum...ben önce p.. başı deniycez sonra tamamını deniycez gibi anlamışım sanırım..
aramıza yeni gelen arkadaşlar olmuş sanırım hoşgeldizin allah kolaylık versin inşallah sizde biranönce başarırsınız kurtlursunuz bu hastalıktan herşey biraz gayret ve cesaret....benim yenen arkadaşlara sorum olcak bu benim 5. yada 6. denemem son iki denememde girişte acayip bi yanma oluyor içindeykende o yanmayı hissediyorum acıyo çok rahat geçmiyor böyle olmuyordu başlarda tam kurtuldum derken bide bu çıktı canım yapmak istemiyor sanırım bikaç arkdaştada olmuştu.allah nasip ederse şimdi birde çocuk yapmaya karar verdik cinsel ilişkimin şuan rahat geçmemesi yanması çocuğa engelmi yada neyapmalıyım yanmanın geçmesi için doktora gitmeliyim
canım benden sana tavsiyem eğer çocuk düşünüyosan bence doktora gi,t bi kontrolden geç derim..şakaya alınmaz çocuk bu ufacık şeyde olsa bence git gözük ama sen bilirsin tabi..
acaba sıkı sık yapmıyorum ara veriyorum ilişkiye ondan yanma olabilirmi acaba?
aramıza yeni gelen arkadaşlar olmuş sanırım hoşgeldizin allah kolaylık versin inşallah sizde biranönce başarırsınız kurtlursunuz bu hastalıktan herşey biraz gayret ve cesaret....benim yenen arkadaşlara sorum olcak bu benim 5. yada 6. denemem son iki denememde girişte acayip bi yanma oluyor içindeykende o yanmayı hissediyorum acıyo çok rahat geçmiyor böyle olmuyordu başlarda tam kurtuldum derken bide bu çıktı canım yapmak istemiyor sanırım bikaç arkdaştada olmuştu.allah nasip ederse şimdi birde çocuk yapmaya karar verdik cinsel ilişkimin şuan rahat geçmemesi yanması çocuğa engelmi yada neyapmalıyım yanmanın geçmesi için doktora gitmeliyim
slm kızlar.moralim çok bozuk.vaji sorunu yetmiyormuş gibi şimdide akıntı var,kaşınmada oluyo.sanırım mantar oldum.bir haftadır kaşıntı giderici kremlerle idare ettim ama akıntı kesilmiyo.vajiyi aşamamışken nasıl doktora gidicem ben şimdi yaa...bir haftadır kremi bile zor sürdüm korkudan.nasıl gidip muayne olucam.mafoldumben
slm kızlar.moralim çok bozuk.vaji sorunu yetmiyormuş gibi şimdide akıntı var,kaşınmada oluyo.sanırım mantar oldum.bir haftadır kaşıntı giderici kremlerle idare ettim ama akıntı kesilmiyo.vajiyi aşamamışken nasıl doktora gidicem ben şimdi yaa...bir haftadır kremi bile zor sürdüm korkudan.nasıl gidip muayne olucam.mafoldumben
pekı 2 seansta bacakları acmayı nasıl basarıyor , yanı aslında ınanamıyorum , benı anlarsan sevınırm , dusunsene 2,5 senedr yapamadıgımı nasıl yapıyor onu merak edıyroumev ödevleri dışında ne yapıyorlar da çok yüksek ücretler alıyorlar..kegel birde orası genişler vs vs dışında ne yapıyorlar
CANIM vajı cekjııc bır ozellıge sahıp olduugndan spermlerı ıcerı cekermıs bu sekılde hamıle kalabılmek ck duusk bır ıhtımal...ılk olarak vajınısmusu yenmeye calıssan bence daha saglıklı bu sekılde hamıle kalmak ınsanı daha fazla uzer dıye dusunuyorum bence ılk olarak bu hastalıgının uzerıne gıt....derım ben tabı bu benım duusncemzehra merhaba , bende o kız gıbı yasıyorum cınsellıgı , surtunme yolu ıle , ama bu sekılde nasıl hamıle kalmıs bende yapabılırmıyım bunu , ogrenebılrı mısın tum detayı ıle
canım bence hiç korkma bende en sık rastlanan şey mantardır doktora git derim muaynesi çok kolay bişey sokmuyo direk bakıyo gitki önlemi alınsın ilerlemesin eğer çok akıntın(yoğurt gibi ve sarı) ve kaşıntın varsa ağızdan hap verir zaten o hapta hemen söküyo 1 gecede atıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?