Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ahhh canlarım bende 4 yıl önce vajinumustum.bi sene öle dolaştım.anası bi bela olduğunu çok ii biliyorum.allahaşükür kurtuldum.şuanda sizin için nekadar zor olduğunu biliyorum.bende gıcık olurdum ahahah ne kolaymış diyenlere.ama inanınki zor değil.bunun bi formülü var.tabiki herkez farklı yoldan çözer.ama ben ancak bu şekilde çözdüm.parmak falan sokamadım kegelde yapamadım.isteyene özelden ayrıntıylada anlatırım.formül şu:

ilaçlar:KUİFLEX
SPAZMOL
TERMOTERAPİ(JEL)
GLEİTGELEN
FİTOKREM
XYLOCAİNE PUMP SPREY
EMLA POMAD
AĞRIKESİCİ
TÜP VAZELÝN

3 hapı yutun.(kuiflex:2 spazmol:1)(Bu ilaçlar psikolojik rahatlamayı ayrıca vajen kaslarının gevşemesini sağlar)
Bir tencerede su kaynatın.içine vazelinin üçte birini sıkın .
3 hapı yuttuktan 15 dakika sonra 1/3 vazelin sıkılmış tencereye oturun.(tencerenin buharına duracak şekilde oturun,suyla temas etmeyin.sadece buharı vajinanıza gelecek şekilde bacaklarınızı açın ve oturun.etrafınıza bi havlu sarınki buhar sadece o bölgeye güçlü bir şelilde gelsin,başka yere kaçmasın.bu buhar bu bölgeyi genleştirir ve genişletir.arzu ederseniz tencereyi oturmalı tuvaletiniz varsa oraya yerleştirebilirsiniz.böylece oturmanız ve beklemeniz daha rahat olacaktır.)not:tenceredeki su soğumadan ocaktan alır almaz buharına oturunuz.
Kalkın.
Bacaklarınızı açın xylocaine pump spreyi sıkın.(vajinanın içine)yani cinsel birleşme gerçekleştirilen deliğin içine.parmaklarınızla deliği iki yandan çekerek aralyabilir ve spreyi sıkabilirsiniz.eğer kendiniz yapamazsanız bunu eşiniz yapabilir.bu sprey bu bölgedeki hassasiyeti en aza indiri hissisleştirir.
Bu sırada TERMOTERAPi JEL KAYNAMIŞ SU OLAN TENCEREDE 3-4 DAKİKA KALSIN.
Termoterapiyi ince bir havluya sarın.
Bacaklarınızın arasına koyun.
Bacaklarınızı kapatın.(3-4 dakika bekleyin)
Bekledikten sonra spreyi
gene 3-4 defa sıkın
Tekkrar 4-5 dakika termoterapiyi koyun.(ısınan herşey genleşir.bu işlemi yapmanın amacı bu bölgeyi ısıtarak genişlemesini kasların gevşemesini sağlamaktır)
Emla pomadı nohut büyüklüğünde vajinanıza sürün.(cinsel birleşme deliğinin içine sürülecek.isterseniz eşiniz yumuşak dokunuşlarla sürebilir.)
2-3 dakika ovalayarak sürün.(deliğin bir iki santim kadar içine ovalayarak yavaş yavaş parmağınızla girin.)
3-4 dakika bekleyin
ve kolay gelsin:)
not:birleşme sırasında penis vajina deliğinin içine girdikten sonra öne değil makata doğru hareket etmelidir.bu işlem sırasında eşiniz mutlaka prezervatif takmalı yoksa bu kremlerin etkisinden uyuşabilir.vajina deliği bir balona benzer.ilk üç santimlik kısmı dar sonrası kocaman geniş bir balondur.bu ilaçlar bu üç santimlik bölgeyi uyuşturur dolayısıyla hi ortadan kalkar.böylece acı ağrı hissetmezsiniz.
bu işlemler esnasında rahat olun .üstüste başarısızlıkla sonuçlanmış yatak odasında değilde salonda televizyon karşısında yapabilirsiniz.

dr. dümenin reçetesinin aynısı bu.. tedavi için ona mı gittin arkadaşım..
kurtulduğuna sevindim.......

ewet gitmiştm.bn yeneli 4 yıl oldu çok şükür.bn bu şekilde başardm.3-4 kere böyle yaptm.sonra artık kendme güvenim geldi.normal olarak dewam ettm.sndemi bu şekilde başardn?

XOLıXSO6 ...... bacım allah razı olsun saolasın yazdın reçete için..haydar beye milyarları dökmeye gerek yokmuş işte öğrendik sayende...acaba bu sayfadan haydar dümene gidip başaran yokmuydu kimse böyle bir reçete yazmadı...umarım faydalı olur çözeriz tatlım çok saollll...a.s.

burdan adres veriliyormu bilmiyorum bende sizi bir adrese yönlendirmek istiyorum arkadaşlar www*****************************umarım faydasını görürsünüz

canım benim seni çok iyi anlıyabiliyorum ben 2 yıllık evliyim bende aynı sorunları yaşadım seni çok iyi anlıyorum..o tamamen seninle ilgili ilişki sırasında kendini gevsek bırakman gerek tabii bunda esinin payı çooook büyük ben bu sorunu 7 ay önce aştım gercekten başarabilirsin allah yardımcın olsun cnm...

arkadaşlar nasıl gidiyor egzersizler??
ben artık tam anlamıyla ilişkiye girebiliyorum. emla yı da bıraktım. eskiden ilişki öncesinde egzersiz yapardım genişlesin diye onuda bıraktım. gün geçtikçe herşey dahada kolaylaşıyo. kendinize inanın ve güvenin egzersizleri bırakmayın. hepiniz başarabilirsiniz.

doktor hemşire konusu olunca bende paylaşmak istedim arkadaşlar..bende bu konu için çok doktora gittim...sonuncusu olaylı bitti..saolsun o doktor bakmadı aşadan.. zaten vajilisin baktırmazsın dedi...doktorla konuşurken hemşireside vardı odada keşke çlkarsaydımbenneyaptımki.... adam bana güzel güzel anlatıyodu...sohbet esnasında haydar dümenin lafı geçti o nasıl bir uygulama yapıyo acaba diyee...anamm hemşire;haydar dümenmi dedi..kıkırdamaya başladı..:1shok: ne gülüyon dedim???hiiçç dedi.. doktorda bozuldu hemşiresi öyle yapınca dışarı çıkardı kadını eee paralı gittik özel hastane ya!!oturdum ağladım valla doktorun yanında(zaten psikoloji bozuk bu vajiyle ilgili) sonra eşim geldi odaya neye ağlıyon dedi... ona anlattım böle böle diye..doktor özür diledi hemşiresi adına..eşimde odadan çıktıktan sonra hemşire kapıdaydı kadına.. yazamıyom tabii...bi güzel kaydı sonra kavga büyüdü ben hemşirenin saçında:eek:klava:...vs..uzun oldu kızlar kusurabakmayın..yeminlen aynen bölee oldu..hemşirelerin geneli için konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın:Saruboceq:..zaten insanların sorunu var sonuçta bi hastalık.. çıkıyo böyle işte dengesizler napalım artıkınnn...

haklısın canım ama kusura bakma biraz güldüm bende...)) zamanında aynı sorunu bende yaşadım hala da mantar yüzünden yaşıyorum maalesef..yani oluyor da istediğim gibi değil...ooooooooffffffffffffffffff bende iyi bir doktor bulamadım gitti

merhaba kızlar,devlet hastanelerinin psikiyatri bölümlerinde de vajinismus tedavisi alabilirsiniz. para vermeden. bu şekilde kulaktan dolma bilgilerle, yöntemlerle uğraşmayın derim. çünkü vajinismusun temeli psikolojiktir. kasılan vajinanız gibi görünse de aslında ruhunuzdur. en yakın arkadaşım vakıf gurebada vajinismus tedavisi görüyor.ve doktorundan çok memnun.adam hem eşine hem arkadaşıma birebir terapi yapıyor.2ayda epey bi düzelme olduğunu söylüo. 2 ay sonra da tedavileri bitecekmiş.

tekrar tekrar yazıyorum ama belki önceki yazıalrımı görmeyen arkadaşalr vardır. ben Ankara dayım bu hastalığı 2 asy önce 8 aylık evli iken tedavi olarak yendim. tedavi sadece 3 hafta sürdü haftada bir doktor muyenesi ile yani doktorla 3 sefer görüştük ve bitti. tedavi olduğum yeri öğrenmek isteyen ya da sotru sormak isteyen varsa bana özel mesaj atsı ben çok memnun kaldım onda sıkıntı 3 görüşmede son buldu. yapılan psikolejik tedavi ve egzesizler çok işe yarıyor. yardım isteyen olursa ben buradayım..Seve seve bilgi veririm.

vajinismus sorunu yaşayan arkadaşlara sesleniyorum bunu kendi kendinize yenmeniz çok güç bende yaşadım tam 1buçuk sene dr gittim psikoterapi ve hipnoterapi gördümm ve şimdi hiç bir sorunum yok dilerim bu illet hastalıktan kurtulursunuz

buarada emla kremi kullananlara söylüyorum bende dr gitmeden kullandım inanın hiç bi işe yaramıo emla psikolojik arkadaşlar o kremi kullanmayın bıraktıktan sonra anlıcaksınız ki aynı şey

emlayı bende kullanıyorum. işe yaradığı tek şeyy vajina içini uyuşturduğu için penis girip çıkarken o alışık olmadığımız duyguyu ve rahatsızlık hissini hissetmememi sağlıyo okadar. onun dışında tedavi olmadan önce kullanamıyodum çünkü emlayı vajinanın içine sürüyorum. tedaviden önce zaten vajina içine hiçbişey sokamadığım için kremide süremiyodum. şuanda emlayıda bıraktım gibi. bi süre sonra psikolojik bi alışkanlığa dönüşüyo. bendede dönüşmek üzereydiki son kutumuda bitirdikten sonra yenisini almadım sigara bırakır gibi :) şimdi emlasız alışıyorum ve dediğiniz gibi zaten aynı şey :)

X