- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
ewet gtmiştm.ben yeneli 4 yıl oldu çok şükür.sendemi ona gittn?sen başardnmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor hemşire konusu olunca bende paylaşmak istedim arkadaşlar..bende bu konu için çok doktora gittim...sonuncusu olaylı bitti..saolsun o doktor bakmadı aşadan.. zaten vajilisin baktırmazsın dedi...doktorla konuşurken hemşireside vardı odada keşke çlkarsaydımbenneyaptımki.... adam bana güzel güzel anlatıyodu...sohbet esnasında haydar dümenin lafı geçti o nasıl bir uygulama yapıyo acaba diyee...anamm hemşire;haydar dümenmi dedi..kıkırdamaya başladı..:1shok: ne gülüyon dedim???hiiçç dedi.. doktorda bozuldu hemşiresi öyle yapınca dışarı çıkardı kadını eee paralı gittik özel hastane ya!!oturdum ağladım valla doktorun yanında(zaten psikoloji bozuk bu vajiyle ilgili) sonra eşim geldi odaya neye ağlıyon dedi... ona anlattım böle böle diye..doktor özür diledi hemşiresi adına..eşimde odadan çıktıktan sonra hemşire kapıdaydı kadına.. yazamıyom tabii...bi güzel kaydı sonra kavga büyüdü ben hemşirenin saçındaklava:...vs..uzun oldu kızlar kusurabakmayın..yeminlen aynen bölee oldu..hemşirelerin geneli için konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın:Saruboceq:..zaten insanların sorunu var sonuçta bi hastalık.. çıkıyo böyle işte dengesizler napalım artıkınnn...
burdan adres veriliyormu bilmiyorum bende sizi bir adrese yönlendirmek istiyorum arkadaşlar www*****************************umarım faydasını görürsünüz