Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar bende 12 gÜn falan Önce basardım ve emlayıda bıraktım ve su anda dÜzenlı devam edıyorr korkmayın ınanın korktuĞumuza degmıor cok kolay

emla nın yakması çok normal kızlar bırakın bence kremi ilerde bebiş olunca zaten kullanamıcaksınız şimdiden alışın ona sürekli alışırsanız cinsellikten hiç bi zevk alamazsınız bende kullandım ama bıraktıktan sonra da aynı şey.enazından cinselliğikten zevk alıyorum siz kullananlar hiç bi zaman alamzzınız gelin bırakın bu kremii

ben de bir yıllık evliyim. ancak bir ayda tam ilişki oldu. artık korkmaya başlamıştım vajinusmusum falan diye. internetten araştırma yaptım. bebe yağı ile sadece bir gün kegel egzersizi yaptım internetten okuduğum kadarıyla. ilişki sırasında da her ikimizde bebe yağı kullandık. ve hemen oldu. herkese tavsiye ederim. kuruluk yaşadığım zamanlarda hala başvuruyoruz.

valla ben düşünemiyorum benim eşim hala bunun bir hastalık olduğunu kabul etmiyo ben kendi çabalarımla yapmam lazım bunun için şimdilik egzersiz yapıyorum bakalım artık başarabilecekmiyim

inşallah canım ya.valla iki parmak oluyoo da zorlanıyorum işte...her zamanda canım istemiyo..kendimi sıkmadan yapmaya çalışıyom..ama evet eşimde gelsin kafaya koydum yapacam kesiin...tahat kafam ondan...kremleri denicem başta...sıcak buhara falan oturcam ii geliyomuş..sen reçeteyi denedinmi izmit...

hayır kızlar spreyi falan kullanmadım almayada korkuyorum eğer işe yaramazsa diye korkuyorum kafayı yiyecem zaten bu aralar iki parmakta bende çok zorlanıyorum ama yaparak alışıcaz heralde benim bir senede bu egzersiz sürer bilemiyorum

X