- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.401
ggolge vajinal dilatör al cnm istyrsan ya ben emlayı önermyrum anestol hiç dglse hissettryr brz.cesaretli ol cnm anestolle basla hepsini yap parmagını. daha sonra uyustrmadn yeniden dene parmakları ben öyle yaptım tabuyu kaldrmada yararlı oluyr
ece,arkadaşım gerçekten çok teşekkür ederim.beklediğim destek buydu; yapabileceğim şeyler tavsiye etmeniz:)xlocadine ve emlayı almıştım zaten kayganlaştırıcıda var ama emlayı 5li pakette aldım bi farkı varmı tekliden.inşallah işe yarar yaramazsada pes etmek yok.çünkü bunu yenmeden çocuk sahibi olmayı falan aklımdan bile geçirmem,hayat bu şekilde geçmez.tekrar teşekkürler. inşallah en kısa zamanda olurda bende başkalarına yardımcı olabilirim...inşallah hepimiz beklediğimiz küçük meleklere kavuşuruz.
ggolge sen yakn zamanda başaracaksın ben eminim çoz azimlisin inşaalh en yakın zamanda güzel haberlerini alıcaz
canım benim, ağzından bal damlıyo:)inşallah hepimiz en kısa zamanda atlatırız.sende azimli ol bak benimde durumum senden farksız aynı noktadayız senle ama gerçekten artık kurtulmak istiyorum.lütfen sende azimli ol birbirimizden böyle destek alıcaz.sadece bu sorunu görmezden gelme ara verdikçe insan başa dönüyo.sendende bu ara en azından bi karar,şunu sunu yapmaya karar verdim gibi bi yazı bekliyoruz.başarısız olabiliriz belki ama başka yol buluruz herşeyi deniycez,kendi doktorumuz olcaz.
canım cok sevındım
ck guzel bak zamanla gecıyro gercekten her gecen gun dahada azalıyor bence senın zafere ck az kalmıs devam et
kısa bır zamn sonra pen... denemesı yap bence ben cunku 2 parmaktan sonra elma kremle basarmısıtım ck kısa zamna egzersız yaptım 3 gun falan her gun bır asama ılerledım ve en son 2 parmak yaptıktan sonra basardım
twetty bnde kasıntı hiç eksik olmaz cnm evt orası cok hassas cok acık olck ama p...s yıkattrıp öyle ilşkye gryruz yne yanma yne yanma bnm içimde var bi sorun.haklısın mantarın ileriside olblr gebe klmlk istyn arkadslar mantar,kayganlastırıcı uyustrucu gbi şeyler kullandıgınızda döllenme oranı azalıyrmuş bebek yapacgınız zmn mantardan kurtulmuş emla ve kayganlaştırıcı sürmeden ilşkiye grmş olmanız gerek.buda benden dipnot olsun[/QUOT nasip olurda yendikten sonra hemen bırakabilirmiyim acaba kullandığım şeyleri yaa,bebeği engelliyo diosun,bi süre dahamı beklemek gerekcek sonra bebek için yaa,çok istiyorum bebiş çooooookmafoldumben
merhaba canım hos gekldın aramııza buraya katıldın demek basarıya adım adım ılerlıyorsun demek ben burdakkı arkadaslar sayesınde basardım ve bılıyorumkı burdakı herkez yenıcek her sekılde yardımcı olmaya hazırız opuyorumnanaktanselam arkadaslar aranıza yeni katıldım ama uzun bir süredir takip ediyordum.Öncelikle şunu söylemeliyim ki allah hepimize yardımcı olsun.Gerçekten çok zor bir durum,yaşamayan anlamaz.Bende 2,5 yıldır bu sorunla uğraşıyorum.2 hafta oldu tedaviye basladım.Yılmak yok pes etmek yok sabır ve azimle herşeyden önemlisi inanarak ve kendime güvenerek bu sorunu tamamen bitireceğim kafamda...
vajinusmus nedir ya? kafamçokkarıştı
selam arkadaslar aranıza yeni katıldım ama uzun bir süredir takip ediyordum.Öncelikle şunu söylemeliyim ki allah hepimize yardımcı olsun.Gerçekten çok zor bir durum,yaşamayan anlamaz.Bende 2,5 yıldır bu sorunla uğraşıyorum.2 hafta oldu tedaviye basladım.Yılmak yok pes etmek yok sabır ve azimle herşeyden önemlisi inanarak ve kendime güvenerek bu sorunu tamamen bitireceğim kafamda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?