Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

emla almıştım ben ama anestolun %de kaç olduğunu bilmiyorum fazlaysa ve mukozada kullanılıyorsa onuda denerim.bi sorundan kurtulmaya çalışırken başka sorunların oluşmasındanda korkuyorum mantar veya allah korusun kısırlık falan gibi.başarısız olursam yine diliatörüde deniycem canım başka çare yok.çok sağol arkadaşım tavsiyelerin için.

tebessüm26 sanada çok teşekkür ederim. biara garip düşüncelere kapılmışsın ama kimse cevap vermiyor diye. burda herkese yardımcı olmaya çalıştığını kimse inkar edemez.herkesle yakından ilgileniyorsun.ben hergün internete giremiyorum.işten çok geç geliyorum.onun için fazla yazamıyorum.seninle uzun uzun konuşmak isterim aslında.senden öğreneceğim çok şey olacak.özelde yazamıyorum yeterli mesaj atmadığım için.bak karlarperisinede güç verdin buluştuktan sonra seninle hemn başardı valla cdlerden bahsetmiş ya onalr ne.off çok unaldım ben ya ne zaman kurtulcam bu illetten. şuan adetim oldu.beklemedeyim.kafam ama hep bu hastalıkta.yardımlarınıza ihtiyacım var..

yok 5 şli paketi pahali oluyo diye dedim 1 tüp de yeter diye. ama iyi yapmişsin sen egzersizlerini deneme şeklinde yapicağin için. böyle düşünmen çok güzl önemli olan moralini bozmaman pes etmemen zaten gerisi gelir. dediğim gibi az az olur ama olur. canin acirsa kendini çekme. dur de bekliyebildiğiniz kadar beklersiniz. ıkınmayı unutma girişte çok işe yariyo

selam arkadaslar aranıza yeni katıldım ama uzun bir süredir takip ediyordum.Öncelikle şunu söylemeliyim ki allah hepimize yardımcı olsun.Gerçekten çok zor bir durum,yaşamayan anlamaz.Bende 2,5 yıldır bu sorunla uğraşıyorum.2 hafta oldu tedaviye basladım.Yılmak yok pes etmek yok sabır ve azimle herşeyden önemlisi inanarak ve kendime güvenerek bu sorunu tamamen bitireceğim kafamda...

Son düzenleme:
ggolge sen yakn zamanda başaracaksın ben eminim çoz azimlisin inşaalh en yakın zamanda güzel haberlerini alıcaz

canım benim, ağzından bal damlıyo:)inşallah hepimiz en kısa zamanda atlatırız.sende azimli ol bak benimde durumum senden farksız aynı noktadayız senle ama gerçekten artık kurtulmak istiyorum.lütfen sende azimli ol birbirimizden böyle destek alıcaz.sadece bu sorunu görmezden gelme ara verdikçe insan başa dönüyo.sendende bu ara en azından bi karar,şunu sunu yapmaya karar verdim gibi bi yazı bekliyoruz.başarısız olabiliriz belki ama başka yol buluruz herşeyi deniycez,kendi doktorumuz olcaz.

kesinlikle katılıyorum biz istedikten sonra yapamayacağımz başaramayacağımız diye bişey söz konusu olamaz.herşey kafada bitiyor...

niva 55 hoşgeldin canım aramıza tedaviye başlamışsın en kısa zamanda yenersin inşallah bu illeti kendine güven öncelikle bende çok kötü durumdaydım parmağın ucunu bile dokunduramazken şimdi 2 parmağı alabiliyorum inşakllah bende en kısa zamanda kurtulacam allahımın izniyle

ggogle, aralma, niva55, g_y kizlar biri bana demişti ki üstüne giden başarıyo. Başaramama gibi bi sonuç yok. Sadece pes etmek var üstüne düşmemek ertelemek var. Siz moralinizi yüksek tutun pes etmeden her gün egzersizinizi yapın. ister parmak ister mum ya da penisle. Gerisi gerçekten geliyo. Allah yardımcısı oluyo insanın. Bakın o kadar kişi kurtuluyo azmedip. Allah da size bu mutluluğu yaşatıcak inşallah. Siz de buraya başardım yazıcaksınız. Ben inanıyorum. Ama öyle kolay bir yol değil biraz zorluk olacak pes etmiyceksiniz. Allah tez vakitte şifa versin hepinize. Biz her zaman burdayız moraliniz bozulur umutsuzluğa kapılırsanız sakın pes etmeyin gelin bruaya yazın. bir çıkış yolu bulalim birlikte. Ben hepinize inaniyorum dualarim sizinle kaydirigubbakcemile5

g_y ayrica sen de azimlisin. azim illa moral bozmamak hep neşeli olmak değil tabi ki ama o kadar yıprandığın halde hala çıkkış yolu arıyosun. ÜStüne gidiyosun. O yüzden bence endişeye kapilma reglin bitince zaten vaji kasları gevşemiş olur. Hiç canını sıkmana gerek yok. Sen pes etmedikten sorna gerisi gelicektir görüceksin. Ama birimizi 1 ayda birimiz 2 ayda birimiz 3 5 ayda. Eninde sonunda olacak. Bence sen de çok kısa zamanda çözüceksin. Merak etme. Kafada bitiyo diyolar ya evet kafada bitiyo belki ama öyle bi an oluyo ki insan pes etmek üzere artik ben yapamiycam sanirim diyebiliyo. ınanki o anda bile oluyo. Ben artik yapamam bitti dediğim gün başardim.

sağol ece 1 inşallah canım yenmiş olupta sorun yaşayanlar da artık tamamen yapsınlar bu işi hiç bi sorunlar kalmasın onlar büyük bi yol aldılar allahın izniyle tabi biz daha başındayız inşallah bizde sona gelmek dileğiyle bütün kader arkadaşları olarakhihoyyytbu şekilde havalar açılarak gülmek dileğiyle inşallah

ayyy p..s denemesi hakaydirigubbakcemile2
bende bu aşamaya gelebildim yaa bahar çok heyacanlıyım ve mutlu tabiki.2 parmakta biraz daha rahatlayıp gecicem canım inşallah inşallah onuda başarıcam

[/QUOTE]

Son düzenleme:
merhaba canım hos gekldın aramııza buraya katıldın demek basarıya adım adım ılerlıyorsun demek ben burdakkı arkadaslar sayesınde basardım ve bılıyorumkı burdakı herkez yenıcek her sekılde yardımcı olmaya hazırız opuyorumnanaktan

duyun ben yendgmden beri korunmuyrum öyle kolay dgl bebek olayı gebelik bölümüne bakın ne olaylar var 2senedrmi bekleyen neler var neler vaji sorunu olanlar hemen basarmaya clışsın yasınız gecmeden bide gebe kalmak için ugrasılıyr.yok yumurtlama dönemi,saati çok zor vallahi ayarlamak ona göre bebek isteyen hızlandrsın kegeli

hoşgeldin cnm aramıza bnde 2,5 yıllık evliym ekimn 6snda yendim bugünü kndime bayram ilan ediyrumyerimsenibensen olumlu dsnrek 5adım birden attın demektr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…