Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ALLAH ıhsaalh bebegını saglıklı bır sekılde kucagına almanı ansıp etsın ...bebısınle uzun yıllar mutlu yasayın ALLAH mutluluugnuzu bozmasın tavsıyelerın ıcın ck sagol ınan kendıme guvenım geldı hafta sonu devam edıcem denemelere umarım pazartesı guzel haberler yazarım buraya flım hıc ızlemedım tıksınırım oyle seyden hıc yapamam nasıl guvenım geldı kız sorma valla aksam olsun ıhsaalh ALLAHın ıznıyle yapacam hergun gunduz oyle dıyoruma aksam olunca aynı ama bu ke zolucak ıhsaalh :lepi:

:lepi:kızlarrrr Allahıma kurban olayım ben yaaa:))) yaptıkkkk yemin ederim yaa çokkk mutluyum üstelik kayganlaştırıcı veya anestol kullanmadan . Rabbim hepinize de nasip etsin arkadaşlar:teytey::teytey::teytey:

:teytey: işte buuuu...Tebrikler canım..Mutluluğun daim olsun opuyorumnanaktan

Baharcım moral bozmak yok..lmaz:Herzaman aynı olacak diye bişey yok.Sen şu an sadece o iş olsunda kurtulayım diye odaklandığın için kurluğun ve isteksizliğin oluyor, e bide vaji üstüne...daha ne olsun ..Ama sıkma canını, bozma moralini...sende başaracaksın göreceksin....Hadi bakalım tebessüm lütfennnnn....opuyorumnanaktan

sağol bitanem iyi dileklerin için AllahIm isteyen herkese nasip etsin...AEO

tesekur ederım sayenızde daha ıyı hıssedıyorum kendımı sabah evden cıkarken dıyorum hemen gıdeyımdekızlarla paylasayım moralım yerıne gelıyor ...umarım ıyı guzel bır hafta sonu olur ve pazartesı guzel haberler verırım opuyorumnanaktantekarar tekrar tesekur edıyorum kızlarrrrr sız bızlere destek olamsanız ınaın basaramayız ALLAH razı olsun

:lepi:kızlarrrr Allahıma kurban olayım ben yaaa:))) yaptıkkkk yemin ederim yaa çokkk mutluyum üstelik kayganlaştırıcı veya anestol kullanmadan . Rabbim hepinize de nasip etsin arkadaşlar:teytey::teytey::teytey:

canım çok sevindim senin adına hayırlı olsuuunnn :teytey: nasıl bi mutluluk olduğunu biliyorum artık çok daha huzurlu mutlu ve sakin olursun allah başka dert vermesin insallah sana. buarada ara vermeyin ilişkiye ki iice alış. sonrası rahat olur zaten. tebrikler tekrar

BU PIS HASTALIGI YENEN HATUNLAR WARMI???1 AYDIR HIÇ GİREMEDİM MODEMIMIZ BOZULDU DA... KİM NE DURUMDA???BEN DE HALA BI TIK YOKKKKKK:gitme:

hoş geldinn canım
ahh nerelerdesin özledik ve merak ettik
aklımdanda geçti bilgisayarında belki sorun vardır diye
yok canım daha bebek içinemi doğdu naptı sordun
sen ne alemdesin birazda olsa gelişme yokmu bebem

ALLAH HAYIRLISIYLA GONLUNE GORE VERSIN TABI CUMLEMIZE BU ARADAkaydirigubbakcemile3YOK YA BEN DE GELıŞMENıN G BıLE YOKKKKKKKakannehirıŞDEN VAKıT KALMIYOR ZATEN NASIL NAPCAM BENDE ŞAŞIRDIM MıLLET IYICE PSıKOLOJıK BASKI YAPIYOR BEBEKDE BEBEK DIYE WALLA BI GUN SARILCAM BIRISININ GIRTLAGINAlaelaelaelaelaeBENI DE IYICE SOGUTTULAR BEBEKDEN FILAN WALLAAA HAAA EŞıMLE KARAR VERDIK DR.ULUSOYA GITCEZ ıŞDEN BI IZIN ıŞıNı HALEDEBILSEK BIDE BIRAZCIK BORÇLARIMIZ VAR ONU HALDECEZ ıŞTE ONDAN SONRA SIRA GELIYORRRR BU ILLET PıS TıKSıNÇ HASTALIĞA AAAA BENIMDE ÇENEM DUSTUkafamçokkarıştıÖZLEMıŞıM MıLLETıN KAFASINI UTULEMEYIdelikafadulden

selamlar.dr ulusoy a bizde gitmek istemiştik ama çok pahalı ya

Ben parmagı alamıyorummmm kı p.... Alayımmm onun ıÇın dr gıtcem ya ulusoya gıtmeden baska bı dr a daha gıdeyım dıyom ama bı ıse yaramazsa daha Çok moralım bozulcak psıkolojım alt ust olcak napcam bılemedım yawww kıycam paraya ÇÖzcem bu pıs hastalıgı bı atlatsam kus gıbı hafıflesem offff offff nerde o gunlerrrrr eŞımın yuzunu bı guldursem ahh ahhh sankı bızde ıyıce ıyıce alıŞtık boyle vajılı yasamaya ne sacma ya aaaaa sınırlerım bozuldu beee!!!

Ama neden oleeee dıyorsunnnnn
walla baska Çarem yok
çare sende tatlım
ama tabi karışmıyorum yanlış anlaşılmasın nereye istersen gidersin haklısın sende
zaman vs sorunlar falan ee paranda varsa gidebilirsin tabi herkesin kendi tercihi:1hug:
ama manileri bayıldıktan sonra ahhh dersin yavrum :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…