- 20 Ağustos 2009
- 209
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.641
dün gece berbettı ağlamaktan gözlerim çıktı.eşimin serçe parmağını almıştım önceki gün ama dün o bile olmadı.bugün okul çıkışında heryerde şu gleitgeleni aradım ama sanki kıran girmiş gibi hiçbiyerde bulamadım moralim sıfır
:lepi:kızlarrrr Allahıma kurban olayım ben yaaa:))) yaptıkkkk yemin ederim yaa çokkk mutluyum üstelik kayganlaştırıcı veya anestol kullanmadan . Rabbim hepinize de nasip etsin arkadaşlar:teytey::teytey::teytey:
canım kız yenmiş ya
benimmi beynim döndü kime yazıyon kızzz :sm_confused:
ayyyy albenim kafamçokkarıştı
ayy dedim allahım sana geliyorum :roflol: :roflol:Gı aman napayım gıııı bende kaldığım sayfadan devam ediom işte :) sondan mı başlasaydım acabawalla bu kız da boşuna ağlıyomuşşşş peeeeh alkisalkisalkis
ayy dedim allahım sana geliyorum :roflol: :roflol:
albenim görmüyo :1shok:
yazınca yazının çıktığı sayfayı okusana yenilerden başla aşa in
bende seni bebeğim çok içtensin Şenizhehe walla hakılısın yaaaa dur bi daaa öyle yapayım bitanem kaydirigubbakcemile3 denizceğim meleğimm seviyorum seniiii opuyorumnanaktan
bende seni bebeğim çok içtensin Şeniz
canımmmm ya saol aklımın erdince yazıyorum işteinan herkese karşı değil sositososito seni kendime çok yakın buluyorum ve yazdıklarını hep heyecanla okuyorum muhakkak çıkaracağım bi desr var diyorum senin yaşadıklarını bende yaşayıncaa haaa denizcek de olmuştu bu diyorum endişelenmiyorum kaydirigubbakcemile5 benim moral kaynağımmmmm , inşallah sxende senin moral kaynağını bian önce kucağına alırsın Yüce allahım nasip etsin tatlım benim :1hug:
:lepi:kızlarrrr Allahıma kurban olayım ben yaaa:))) yaptıkkkk yemin ederim yaa çokkk mutluyum üstelik kayganlaştırıcı veya anestol kullanmadan . Rabbim hepinize de nasip etsin arkadaşlar:teytey::teytey::teytey:
canım cokkk sevındım umarım bızde basarabılırız mutlulugum hep daım olsun bebıs haberlerını duyarız ıhsaallh mutluluklar tebrııkkkleralkisalkisalkisalkisalkisalkisALLAH bızede nasıp etsın :Saruboceq::Saruboceq::lepi:kızlarrrr Allahıma kurban olayım ben yaaa:))) yaptıkkkk yemin ederim yaa çokkk mutluyum üstelik kayganlaştırıcı veya anestol kullanmadan . Rabbim hepinize de nasip etsin arkadaşlar:teytey::teytey::teytey:
Hamilelikte ve hatta hayatın tamamında kegel egzersizlerinin bayanlara çok faydası olduğunu bende okudum.Ama bahsettiğin vajen kaslarını geliştirmek için ilada parmağınla deneme yapman gerekmezki.Orta yöntemlerden sadece birinden bahsetmiş.Mesela kegeli öğretirken genelde idrar yaparken hanımların idrarını tutup tekrar bırakmaları istenir böylecede doğru kasları bulması sağlanırmış.
Sanırım bende dahil diğer arkadaşlar senin asıl sorununu anlamadık.Yani sende Vajiliyken hamilemi kaldın ?
sağol açıkladığın için rahatladım biraz daha.ben doktora anlattım biraz durumumu zaten ilk üç ay riskliymiş.ilişkiyi azaltın haftada 1-2 dedi.ben zaten bişe yapamıyorum.doktora söledim.içime alabiliyorum şuanda ama hareket ettiriemiyorum.doktorla çok açık konuşmadım tabi.jellerle denemeye çalışın dedi yada doğumu bekleyin.peki siz vajiliyken mi hamile kaldınız.şey bide o kasıp gevşetme işini p....le yapsan olmaz mı madem parmağını yapamıyorsun:) biz zorumuzdan parmağımızla yaptık.hem bişey sokmadan da kasılıp gevşetilir.Allah sağ salim kurtarsın..inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın sağlıkla...
merhaba kızlar cok kotu bır aksamdı ck moralım bozuk:sinifsinif:dun nerdeyse hıc yapamadım nıye oldu bılmıyorum pe... denemesını daha once yapmıstım 2 kez dun aksam yapamadım nıye oldugunu bılmıyorum psıkolojık olarak hazır olamıyorum esım onceden daha sabırlıydı ama 2 kez oldu dıye artık sabır gostermıyor neden yapamadım anlamıyorum ck morolım bozuk esımde kızdı yaptıgın seyı nedne yapımıyosun dıye tekrar basa donmek ıstemıyorum egzersızlerde rahatım ama pe.. olacagı zamna sankı cnm yanıyo artık dayanamıyorum ck kotuyum her gun bı rkııs yenıyor ne guzel ama ben 1 haftadır aynı yerde sayıyorum korkumu asamadım butun onerılerı yapmaya calısıyorum ama kendımı elımde olmadan kasıyorum lutfen bana yardım edın ne yapmalıyım mafoldumben
destegın ıcın ck tesekur ederım ..zaten ben hıc ıstek duymadan yapıyorum oncelere pe... deneyımı olmadan once daha ısteklıydım sımdı korkudan hıc bır sye hıssetmıyorum bu kez tabı ck kuru oluyorum ama benı anlıyorsun demı benım 1 yılım doldu ve artık bır noktada sabrım gıdıyor sonra tekrar cesaretım gelıyor artık sadece olsun ıstıyorum bu kadar yol almısken neden dıyorum her gun brı burda yendııgnı yazıyor ck moralım bozuluyor ben neden yapamıyorum dıye...onerını mutlaka denıycem guzel seyelr dusunucem ...ıkınnınca daha rahat oluyor denıyor ama ben ıkınırken kendımı kastıgımdan daha ck kotu oluyor offfffffff ALLAH ım yardımcımız olun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:arkadaşım yaşadıklarını evliliğimin ilk aylarında yaşadım ben de, seni çok iyi anlıyorum...
eşler hep aynı inan benim ki de öyleydi olmuştu ya şimdi niye olmuyo vs. aynı laflar benim eşim çok anlayışlı olmasına rağmen bunları söylemişti...
o iş beyinde bitiyor diyorlar evet çok doğru o an aklına getirdiğin en ufak olumsuz şey o işin olmasını engelliyor.
o an aklına güzel şeyler getir (mesela ben o an eşim için 'oyyy canım beni ne kadar çok seviyor bana şöyle iyi davranıyor bana böyle şeyler yapıyor vs. ' aklımdan geçiriyorum ve ona karşı kendimi biraz daha yaklaştırıyorum, aklıma kötü şeyler gelmiyor mu geldiği zamanlar oluyor o zaman bir anda kendimi sıkıyorum isteksizlik hat safhaya çıkıyor)
şinin sana tavırları çok önemli bizler çok hassas oluyoruz en ufak şeyden üzülüyoruz ve beynimiz isteksizlik yaratıyor, o bölgede kuru oluyor bu yüzden girmeye çalışınca da acı veriyor doğal olarak.
arkadaşım uzun oldu kusura bakma...
bunlarda çekecek inan...
destegın ıcın ck tesekur ederım ..zaten ben hıc ıstek duymadan yapıyorum oncelere pe... deneyımı olmadan once daha ısteklıydım sımdı korkudan hıc bır sye hıssetmıyorum bu kez tabı ck kuru oluyorum ama benı anlıyorsun demı benım 1 yılım doldu ve artık bır noktada sabrım gıdıyor sonra tekrar cesaretım gelıyor artık sadece olsun ıstıyorum bu kadar yol almısken neden dıyorum her gun brı burda yendııgnı yazıyor ck moralım bozuluyor ben neden yapamıyorum dıye...onerını mutlaka denıycem guzel seyelr dusunucem ...ıkınnınca daha rahat oluyor denıyor ama ben ıkınırken kendımı kastıgımdan daha ck kotu oluyor offfffffff ALLAH ım yardımcımız olun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: